|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako toplo?
14.3.2005 9:28:22   
Natas@
Dan,
približujejo se toplejši dnevi in me zanima, kako tolo boste oblekle svoje otročke. Pri 10* in več verjetno ne potrebujejo več bunnde, ne?
A je dovolj bodi, pulover, žabice, hlače, toplejša jopica in kapa ali je treba še kaj več. Ne bi rada, da bi mu bilo prevroče, ne bi pa rada videla, da bi ga zeblo.
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako toplo?
14.3.2005 9:29:25   
lin
Včeraj je bil lep sončen dan z 16 stopinjami(obala)in jaz sem lin oblekla isto kot ponavadi,samo namesto bunde sem ji dala jaknco pa brez dke in zimske vreče v vozičku

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako toplo?
14.3.2005 9:43:11   
Anonimen
Moja stara mama je vedno rekla, da je treba bit spomladi čimdlje oblečen, jeseni pa čimdlje slečen. In v bistvu tole drži. Veliko prehladov je ravno ob otoplitvah, ko se preveč hitro slečemo, zato previdno.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako toplo?
14.3.2005 9:46:10   
Willson
Jaz pa se držim tega v jeseni se hitro ne oblečem v bolj zimske stvari spomladi pa se hitro ne slečem. Kljub temu, da je 10 ali še več stopinj bi jaz svojega :duda: še pustila v bundici, saj kljub temu, da je toplo še zrak ni pregret oz. segret tako kot v toplejših mesecih, še vseeno se mi zdi ,da piha bolj mrzel veter. Jaz moji oblečem(bodi, bolj tanko majčko z dolgimi rokavi, zokenčke, pajaca na naramnice, zimski pajac iz flisa, pa nič dekic ali zmskih vreč sedaj, ko je bolj toplo). lp

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako toplo?
14.3.2005 9:56:27   
malika
Jaz našega oblačim isto, edino če mi ga slučajno uspe stlačit v voziček, potem tam nima več dekice oz. zimske vreče.
Razmišljam pa o tem, da bi mu dala malo tanjšo kapico na bučko, ker ima včasih kar malo mokre laske.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako toplo?
14.3.2005 10:02:32   
lan
Jaz mojemu pikcu oblecem body s kratkimi rokavi,tanko majcko in pulovercek ter vetrovko ali kaksno drugo jakno.Spodaj mu se vedno dam zabice in hlacke seveda pa ne podlozene.
Se mi zdi,da je 10 stopinj in vec absolutno pretoplo za kaksno bundo ali puhovko.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako toplo?
14.3.2005 10:03:18   
tinadvojčica
Jaz ju imam ponavadi v bundici in termo vreči včeraj ko smo bili pa na morju sta pa bili v trenirki in flis pajacu v termo vreči ki pa je bila rahlo odprta ker je bilo res toplo!

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako toplo?
14.3.2005 10:06:46   
Anonimen
Evo, natančno to, kot je tule odgovorila Albina, sem jaz nekaj postov višje. Me je kar malo na rit vrglo.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako toplo?
14.3.2005 10:08:45   
Anonimen
In mene, k sem brala mal višje. Stare koke, pa vemo, a???

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako toplo?
14.3.2005 10:10:07   
Anonimen
Ja, izgleda.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?