|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako to prenašati?
25.4.2005 9:27:53   
ery
Ojla...Danes se mi enostavno ne da v službi nič delat..Če vam povem po pravici, svoje delo imam rada, ker ni nič stresnega...ampak a veste kaj je pri vsem tem stresno? ŠEFICA!!!

Namesto jutranjega pozdrava, te nadere. Danes je takoj nadrla računovodkinjo po nepotrebnem. Namreč vtika se v stvari, ki pojma nima, kaj se računovodkonja s kom zmeni...Šefica pa zganja celo paniko in se dere nanjo, čeprav se računovodkinja že lepo vse zmeni...

Ma to se dogaja vsak dan in ne morete verjet kako komaj čakam, da ostanem doma na porodniški.
Tudi pri meni: vse hoče imeti TAKOJ kar mi naroči, tako da sem v petek jaz znorela in jo vprašala, kaj naj najprej naredim-saj mi je za 4 stvari rekla TAKOJ. Skratka, mi s srednjo šolo smo itak loleki in se lahk dere na nas, na njenem faksu pa itak niso spoznal bontona za pozdravljanje.
Ne morte verjet kako je noro.

No in ker se je iskalo novo delovno mesto,nobeden od delavcev ni hotel zrihtati službe svojim kolegom, ker vejo kaka je šefica.
In kaj naj naredim? težko vstanem samo zaradi nje!!! ne morem je gledat!!!

Pa vse stike hoče uničit-da bi imela stik le sama s abo in z njo....

:grrr::grrr::grrr: Kako jo sovražim.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako to prenašati?
25.4.2005 9:38:22   
tilka
Kaj ti delaš v naši firmi? Pa se ne poznava???

ps. Opisala si namreč tako kot je pri nas.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako to prenašati?
25.4.2005 9:50:46   
Annny
Evo,
tukaj je dober primer tega, da človeku nobena šola ne pomaga do čustvene inteligence..Ženska ima osebne probleme in potem se znaša nad vami (ali pa ima osebne probleme ravno zaradi svojega obnašanja)..:(

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako to prenašati?
25.4.2005 9:55:44   
viv_
Tudi če imaš faks te imajo nekateri za loleka... kaj češ, tko to je!

Pri nas smo se ravno v četrtek drli eden na drugega!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:16:30   
ery
Tilka... jaz delam v šoli...:zmeden2:

Annny, mogoče je res to kar praviš,ampak da te pa skos grdo gleda...je pa že preveč...

In če verjameš, res komaj delaš v pisarni, si vedno pod nekim pritiskom...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:29:44   
Anonimen
Tud če maš magisterij in doktorat se en vedno dobi, da se nate dere:grrr:. Sej se tud naš direktor kdaj name zdere - orrrnk, pa vse hoče met takoj. Pa kaj, sem vajena od doma, ker je naša mami lih en tak kolerik. In če se začne dret in **** okol otresat, se mu sam posmejem in rečem, da me uha bolijo. Pol pa neha :)-. Pa vzame vse skup bolj za šalo - vsaj to:bravo:. Če pa hoče imet vse TAKOJ!!!!! grem z vsemi projekti k njemu in ga prosim, naj jih razporedi po tem koliko se mudijo. Posledično ugotovim, da imam za vsakega še po en teden časa, vse pa je hotel imet že predvčerajšnjim. Povedal zanje je pa tistega dne... itak.
Presliši zmerjanja... in se lepo prijazno obnašaj, pa boš zmaja razorožila.
eno :rozica: za lepši dan pomisli na :morje: ,saj bojo prazniki kmalu tu.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:38:36   
urši77
A mu-ji nobena ne zna povedat kar jim gre!?
Kdo pa so ti ljudje, da bi lahko "spuščali ventilčke" na vas.
Jaz sem to rešila s tole izjavo: še moj mož se doma ne dere name, pa me preživja in se tudi ti ne boš, ki mi ne pomeniš nič. Svoj glas povzdiguj nad tistim, ki te je to naučil, ker nad mano si ga danes namreč zadnjič!

Pa smo bili zmenjeni in od takrat ima do mene drugačen, bolj spoštljiv odnos.

LP:)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:39:13   
baguSka
Jst sm glih zarad tazga šefa pustila prejšnjo službo. Je biu prevelk pritisk zame in preveč doug sm se tolažla da bo boljš.:( Sigurn mi je skrajšu živlejne za kšne 20 let.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:41:39   
Pupica
:rozica::rozica::rozica:za tebe!
Sedaj se pa lepo pomiri in ne se sekirat zaradi nje. Dokler bo vedela da njena jeza pade na plodna tla bo taka. Ignoriraj nejno netolerantnost ter se še naprej lepo vedi do nje. Jo bo že minilo, če ne drugega boš ti imela čisto vest, da imaš srčno kulturo ona pa ne:hudicek:

Sem sicer mela srečo s šefi čprav je bila zadnja ojej:pujs:Vse ki so delale z njo jih je spljuvala do konca. Med njimi tudi mojo sošolko, za katero vem, da je bila v redu punca. No in na koncu se je izkazalo, da niso/nismo krive otale(kar 5 jih je zamenjala), temveč je problem v njen. Samo igrati je bolje znala. tako da mi verjemi na besedo, da raje vidim da se šefica mljonkrat zdere name, kot pa da hinavsko za hrbtom pljuva po vseh!Ker opravljivih hinvcov pa res ne porenesem:hudicek::hudicek::hudicek:

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:44:01   
baguSka
Jst osebno pa ne prenesem dretja name, sploh pa ne po nepotrebnem, če se da vse lepo normalno rešit in še to, da se dere nate po krivici :zmeden: Jst sm to prenašala 3,5 let. In upam da mi nikol več ne bo treba.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako to prenašati?
25.4.2005 10:48:29   
KIRA
se podpišem od tebe, baguska, le da sem jo jaz več ko 6 let prenašala. je bla pa šefova žena in naša računovodkinja.
ma babnica se mi je totalno zamerila. žive je ne morem več videt. drugim je govorila za mojim hrbtom, češ da sem totalno nesposobna, v resnici pa sem opravljala več ko pol njenega dela + svoje delo + strežbo, + čisščenje prostorov + prevajalka sem bla... v življenju še nisem vidla človeka, ki bi za eno usrano plačo, k je bla 2 jurja večja od minimalne, tolko delal!!!
običajno sem kar strpen čllovek in tud odpuščat znam. tej kmetici, da se tako izrazim, ker njen um za kaj drugega ni, pa sem zamerla. in to tako, da bi jo brez slabe vesti povozla sred ceste. bljek. zoprna baba.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:08:36   
baguSka
Joj Kira tud jst sm bla deklca za čist vse, ni blo ene stvari v firmi k je nism znala al pa nism nardila in potem še hvala nism nikol slišala, nasprotno: za njegove napake sm bla nadrta in tud jst sm vsa ta leta dobivala minimalno. Fuj!!! Če sm mu pa kej rekla, je pa reku kr pejd če ti kej ne paše. No doug sm rabla da sm res šla.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:15:03   
ery
Se strinjam z bagusko...

Jaz sem tudi rekla, če bo tako naprej, ko pridem s porodniške, bom začela iskati službo. Ker ne moreš ves čas delat pod neko napetostjo in da se še bojiš kdaj bo prinorela v pisarno in te grdo ogovorila in po vrhu še kaj čudnega zahtevala...

ja tko je... Sej ji zdaj kaj rečem nazaj, ampak to ji pomga le za tisti dan, naslednji dan je pa spet ista...

Za kozlat...
Tako kot pravi Kira!!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:15:48   
KIRA
no, jaz sem pa zdržala do konca. se pravi, dokler nisem dobila odpovedi. glavni razlog je blo pomanjkanje dela - to mi je napisu v odpoved, dejansko je blo pa tako,d a je postalo podjetje nelikvidno in ni moglo več izplačevati plač. sem zdržala do kraja, ker drgač na zavodu za zaposlovanje ne bi nadomestila dobila. (6 mesecev samo, pa bolje kot nič)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:29:45   
Anonimen
Tudi mi imamo enega takega zmaja v službi. Groza! A jaz sem taka, da ji vedno povem, kar ji gre. Pa nič kaj ne zaleže. Včasih že razmišljam, če ima vse koleščke v glavi na mestu??:zmeden2::zmeden2:
No, našo šeflo sem najbolj spravila k sebi s tem, ko sva s sodelavko napisali prošnjo za drugo službo, ki je na enakem področju, kot naša, pa je šefica to izvedela. Od takrat pa je kot cucek.:)-:)-:)-:)- Dve leti ni niti omenila, da ve, midve sva to izvedeli od drugih, ko je poizvedovala, kdo je dal prošnjo. Zaupni vir ji namreč ni podal imen, pač pa samo, da so dobili prošnje od dveh njenih delavk. Spremenila se je zato, ker se boji, da bi ostala brez naju,ker edini veva, kako in kaj se dela. Ona je namreč gimnazijski maturant, do šefovskega stolčka je prilezla preko postelje. Edino, kar dela je, da se znaša nad delavci. Pod sabo pa nas ima 4, tako da se je imela kaj bati, če bi dve delavki izgubila. Ta tretja je namreč še začetnik.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:33:06   
tilka
Tudi jaz sem v šolstvu, sicer za odrsle, pa vseeno v šolstvu. Tudi jaz razmišljam, da bi poiskala kaj drugega. Naj nama bodo zvezde naklonjene, ne?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:36:16   
Anonimen
Zanimivo, punce, tudi jaz sem v šolstvu. Pa kaj je s tem?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:37:23   
ery
Tilka, ja fora je, da mi je delo tajnice všeč, ampak to delo vsekakor ni za pritiske in da si skos pod naporom. Tko da, ker imam jaz samo srednjo šolo, se bo najverjetneje treba izobraževati...

Bomo videli kaj bo čas prinesel...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:47:16   
ery
Blacky, zgleda da imamo me tako smolo. Jih pa kar precej poznam ki delajo v šolstvu in imajo človepke šefe in šefice, razumevajoče in NIČ PANIČNE, PA HISTERIČNE, PA PRIMITIVNE!!!

Ti so res lahko srečni...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:48:32   
Anonimen
Tudi jaz sem bila v šolstvu in zaradi šefa odšla!!! Mu nikoli ni bilo nič prav. Pa nenehno se je na nekoga spravljal!!! Potem pa mi je za vrhunec še neke ure "pojemal" in jih dal sodelavki ,ker je ona delala magisterij. Poleti je bil zunaj razpis za drugo delovno mesto in sem se prijavila. Ko sem bila sprejeta, sem lepo šla k njemu, mu povedala, kaj mi leži na duši in spokala. Sedaj sem že tri leta na drugem delovnem mestu in ne boste verjeli... SREČNA SEM. Kljub temu, da sem šla 2,5 meseca po porodu za pol delovnega časa v nazaj v službo!
MOJE OSEBNO MENENJE: ŠEF, NE GLEDE NA TO, KDO JE, MORA BITI STRPEN. VSE SE DA REŠITI Z LEPO BESEDO.
Verjemite - preizkušena metoda!

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako to prenašati?
25.4.2005 11:59:42   
tilka
Tudi meni je moje delo nadvse všeč. Delala sem že različne stvari in mi je tukaj res v redu. Nikoli ne bi šla zaradi dela samega. Odnosi so pa "podn od podna". Pa ni res, da smo vsi za njih odgovorni. Sama nič ne spletkarim, poskušam vsakemu pomagati in poprijeti tudi tam, kjer ne bi bilo treba...Pa nič ne pomaga. Vedno dobim nekaj v hrbet ali pod noge. Če pa to ne, pa dodatno delo, tako da ga na koncu res več ne zmorem...Ampak, še je upanje. Še bodo razpisi....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako to prenašati?
25.4.2005 12:03:55   
baguSka
Ja tud jst bi še ostala u tisti službi, ker mi je biu deu res fuuull všeč in sm resnično uživala. A kaj k te potem znajo tko lepo cent :zmeden::grrr:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako to prenašati?
25.4.2005 12:21:54   
Magi*
meni, pravzaprav vsem zaposlenim v prejšnji firmi, se je to dogajalo vsakodnevno. enkrat mi je prekipelo in sem jo tako nadrla, da je šla ritensko ven iz moje pisarne. pa nisem kolerik, nimam običaja stvari tako reševat... sem se šla potem zjokat v WC, ker sem bila čisto iz sebe. potem mi je pa rekla, da lahko "spokam". jaz sem ji nazaj odvrnila, da če mi da odpoved bom, sicer pa ne. no, potem je ona dobila odpoved. jaz sem šla pa čez pol leta po moji lastni volji. sem imela in imam še danes slabe spomine na tisto službo, pa čeprav sem se s sodelavci odlično razumela.

danes vem, da to ne bi na ta način reševala, bi ji že ob prvi priliki lepo a odločno povedala kaj sme in kaj ne. ne bi čakala, da mi bo film počil.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kako to prenašati?
25.4.2005 14:05:43   
Iren@
Dretje na druge, prikazovanje sebe v dobri luči, učenje in poučevanje drugih, ipd. negativne, neprijetne lastnosti pri šefih in sodelavcih,

pomenijo - pomanjkanje samozavesti.

S takšnim obnašanjem želijo ljudje prikriti lastno nesposobnost in neznanje,

seveda je najlažje sekirati druge in zraven upati, da jih ne bodo odkril.

Samozavestnost in s tem povezana delovna uspešnost, se na delovnem mestu in drugje v življenju kažeta v spoštljivem odnosu do sodelavcev.

Pogovor in karte na mizo, bi lahko bile primerna rešitev, seveda, če boste vsi sodelavci nastopili skupaj,
kajti če se boš izpostavila le ti, bo to samo v tvojo škodo, drugi pa rep med noge.

Kaj pa iskanje nove službe?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kako to prenašati?
25.4.2005 14:09:07   
Iren@
Dretje na druge, prikazovanje sebe v dobri luči, učenje in poučevanje drugih, ipd. negativne, neprijetne lastnosti pri šefih in sodelavcih,

pomenijo - pomanjkanje samozavesti.

S takšnim obnašanjem želijo ljudje prikriti lastno nesposobnost in neznanje,

seveda je najlažje sekirati druge in zraven upati, da jih ne bodo odkril.

Samozavestnost in s tem povezana delovna uspešnost, se na delovnem mestu in drugje v življenju kažeta v spoštljivem odnosu do sodelavcev.

Pogovor in karte na mizo, bi lahko bile primerna rešitev, seveda, če boste vsi sodelavci nastopili skupaj,
kajti če se boš izpostavila le ti, bo to samo v tvojo škodo, drugi pa rep med noge.

Kaj pa iskanje nove službe?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?