Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 15:39:05
|
|
|
|
Eva2008
|
Za ****. Sem bila prej na terasi in je bila prijateljica pri meni na kavi. Pa pride mimo ena stara soseda, ki živi nedaleč stran od mene in jo vsak dan srečujem. Pa me vpraša: ,, Ja, kje imaš pa , da nič ne joka? Ga nič ne slišim, pa na sprehod tudi ne hodita? Ja, kje pa je tvoj fant? '' Samo solze so se mi ulile. DObro, da je bila prijateljica tam in se je takoj znašla ter rekla, da jo naj nič ne skrbi. Madonca, pa teta dobro ve, da sem splavila in da sva šla narazen. Saj itak cela ulica ve. Se je delala norca, je senilna ali samo škodoželjna? Jaz pa spet depresivna. Komaj čakam, da grem v službo. Tam se razbremenim, ker nimam časa razmišljati o teh stvareh. Upam, da vam nisem zamorila s tem. Meni je pa vseeno malce lažje.
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 15:45:22
|
|
|
|
srki
|
Ah, ne oziraj se na to, eni znajo biti prav žleht in spraviti človeka, ki je že tako ali tako ranljiv, še v bolj težak položaj. Vendar, saj je samo stara mama .
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 15:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, boga...se mi prav smiliš...jaz bi jo kar v rit nasuvala...sicer je pa mogoče res senilna? Upam, da se v službi razvedriš in vsaj malo pozabiš na to... LP
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 16:05:23
|
|
|
|
Zamima
|
pa to nemoreš verjet , baba zmešana. Kaj te ima sploh za zasliševat o tvoji družini!
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 16:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
morda pa res ne ve, da si splavila, saj ni nujno da je na tekočem z vsem o tebi Se mi zdi, da je morda pretirano, da bi te zanalašč tako provocirala, morda nima pojma, da se ti je to pripetilo
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 16:15:30
|
|
|
|
daddy
|
Sočustvujem s tabo. Res dobro, da si mela kolegico zraven, taka "štanga" je lahko v določenih trenutkih full v oporo. Sej bo bolje, s časoma, boš videla. Do takrat pa ..... drži se. Kolikor lahko.
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 16:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Diana 5, saj je napisala, da mamca dobr ve za njen splav... LP
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 17:09:52
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sočustvujem s tabo. Res dobro, da si mela kolegico zraven, taka "štanga" je lahko v določenih trenutkih full v oporo. Sej bo bolje, s časoma, boš videla. Do takrat pa ..... drži se. Kolikor lahko. točno tako.
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 17:16:25
|
|
|
|
pika30
|
Hudič babji stari kako me to razpizdi.
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 17:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Žalostno... Tud men se je dogajalo podobno.Pa sem vedno ostala brez besed.Zdej pa bi jim najraje vse vrnila...trojno!Nekateri so res grozni...
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 17:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
"kdor mouči" ...saj veste pregovor!
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 17:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa upam, da si opomoreš!
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 17:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Kanta je hudo, verjetno je sedaj tudi tej gospe žal. Seveda te je prizadela, kako te nebi meni se je to zgodilo11 let nazaj in je takrat tašča klicala in rekla kaj pa je fentek ali punčka si lahko misliš jas pa SS pri 20 tednih, verjetno sploh ni sledila koliko sem noseča. Upam, da imaš koga na katerega se lahko obrneš, da se pogovarjaš, da vsaj malo odmisliš. Imej upanje. Upam, da si čimprej opomoreš. Veliko sreče ti želim!
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 19:35:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Joooj! Grrrrrrrr.. Kak pa mene to razp* Saj te sosede so itaq ponavadi full informirane, še bolj ko ožji člani. Niti se ne bom trudila iskat izgovora zanjo....
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 20:33:52
|
|
|
|
CAPA
|
Glede na to, da je starejša gospa, si upam pomisliti, da je senilna. Lahko da je čist ok, pa ji sam kak pa kak dan ven pade... PROBAJ SE NE OZIRATI NA TO...
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 20:38:51
|
|
|
|
tanikaa
|
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1644340&mpage=1&key=� Evo, čist sem nora. Zgrešila temo in dala odgovor na napačni temi. Ja, saj od mene se kaj drugega itak ne more pričakovati. Sem rasla v rit, ne v možgane.
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 28.6.2007 23:02:21
|
|
|
|
purple
|
Drži se, za staro mamo pa se ne sikiraj preveč, pa čeprav vem da te je hudo prizadela. V starosti je marsikdo senilen, pa tudi radi pikajo (delam s starostniki). Mlada si še, prebolela boš izgubo.
|
|
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 29.6.2007 7:24:13
|
|
|
|
Samoyedka
|
Kanta, verjamem, da te je je tole še dodatno potolklo, ampak ne sekiraj se- take pač so nekatere stare babnice, lahko namerno ali tudi ne. Mene ena stara soseda stalno nekaj žoka in sem že parkrat imela porcijo za njo parajt, ampak si mislim, da ji pa takega veselja ne naredim in se ji sam režim Drži se
|
|
RE: Kako te lahko stara mama spravi v depresijo? 29.6.2007 13:39:54
|
|
|
|
Eva2008
|
Ah, saj danes sem že boljše volje. Sam bi ji pa res kar vrat zavila. Saj je nihče ne mara, ker je takšna vešča. Povsod vtika svoj nos, samo vase ne.
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......