Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ste ve občutile vgnezditev!!! 23.3.2005 18:17:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla punce!!! Sem ena izmed bork ki se že za najino pikico :duda::duda: trudiva dve lezi no bo drug mesec. Sicer pa sva sedaj prilezla tako daleč da sem v četrtek se pravi jutro bo natanko en teden bla na prvi insemianciji v MB.Že samo stop injekcija me je v torek zvečer ful bolela,da o hsg niti ne govorim sem že pozabla bolečine saj sem ga imela pred enim letom. No pa gremo k temi na katero sem zastavila vprašanje.Imela sem lepe folikle in preden mi je delala postopek mi je še enkrat naredila UZ in rekla da je vse ok in da bodo kamlu prišli k nama otroci,...:duda:.Je pa že na razgovoru rekla,da imava dobre možnosti za najino pikico :duda: saj sem zdrava,... No se pravi res že dolgovezim.Po postopku je blo vse ok,in ko sva prišla dokmov sem oapzila rdeči flekec na hlačkah drug dan pa svetlo rhjavega in sem se pač ustrašila poklicala sestro in me je potolažila da me je malce ranila s katetrom,...Po drugem dnevu je takoj izginilo vse in sedaj pridno papcam Dabraston tabletke.Glede na to pa bi vas rada nekaj vprašala.5-6 dan po insemianciji sem občutila zelo zelo grozne bolečine v trebuhu,okrog popka me vse boli,če si ga primen imam vse nekaj trdega,...Pa še malce sem bolj utrujena zvečer kar hitro zaspim,...Vendar so mi danes te bolečine popustile in me zanima kaj si mislite ve je res,da sem to morda čutila vgnezditev,kajti test lahko naredim komaj 1.04.In me pač zanima,prejlče sem si otipala maternični vrat in zdelo se mi je da tam čutim nekaj okroglega in trdega?Mi lahko ve date kak nasvet ali sem mogoče res že srečka :nosecka::nosecka::nosecka: tdui jaz.Kako ste ve počutile kaj po teh postopkih seveda,ko vam je ratalo,...??? Za vsak vaš odgovor se vam oba najlepše zahvaljujeva in vas prisrčno pozdravljava!!! Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kako ste ve občutile vgnezditev!!! 23.3.2005 18:30:54
|
|
|
|
rozi81
|
Mojca9000 na žalost ti ne morem odgovoriti na tvoje vprašaje ti pa sporočam da ti želim da bo vse ok se pravi tako kot si želiš in držim pesti za tebe tvojega:love: in tvojo pikico! :miska::miska::miska::miska::miska: LP S
|
|
|
|
Kako ste ve občutile vgnezditev!!! 23.3.2005 19:05:04
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz srčno upam, da vama je tokrat uspelo. Jaz vgnezditve nisem čutila, je pa res, da sem po testu CB otipala maternični vrat, ker sem nekje prebrala, da postane trd in tudi moj je bil trd. Lahko, da je to TO!!!! Bomo držali pesti, 1.aprila pa le sporoči, če je uspelo!
|
|
|
|
Kako ste ve občutile vgnezditev!!! 24.3.2005 0:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sem jaz zanosila (po naravni poti) sem postala nenormalno utrujena, čeprav še nisem vedela, da sem noseča. Tako da je možno, da res sodiš med srečke nosečke. Držim pesti!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......