Jančika_
|
Moj je skoz govoril, da naj ne delam testa, ker bom itak vedela, ko bom noseča. Ja veš da . Prvič sem potem test kupila in ga naredila, ne da bi mu povedala. Potem sem šla do Joeja, ki je ravno igral igrice, in mu rekla, čuj, jaz sem pa naredila nekaj, kar si rekel, da naj ne. In je rekal (ne da bi nehal igrati igrice): ja in kaj zdaj? Ja pozitivno je. No vidiš, saj sem ti rekel. Ufff, bi ga enkrat okol kepe . Drugič sem zanosila nepričakovano, še brez M. Malo se mi je zdelo, kaj se z mano dogaja, a nisem resno pričakovala, da sem noseča. Test sem naredila bolj zato, da se prepričam, da nisem. Tudi tokrat mu nisem ravno razlagala, kaj imam v načrtu. Test sem delala, ko je še spal, in potem me je slišal, kako razlagam po telefonu prijateljici, ki je slučajno klicala ravno takrat, da sem noseča in se je drl iz postelje: KAJ, KAJ??? Tudi tretjič mu nisem povedala, da bom delala test in sem mu šele naknadno povedala, da je negativen. Ker M ni in ni bilo, sem naredila še par testov, ki so bili negativni. Jaz pa sem se počutila nosečo. O mojih občutkih sem povedala edino možu, ker mi je bilo trapasto, da so testi negativni, jaz pa prepričana, da sem noseča. Potem sem 46. dan vendarle naredila še en test, seveda mu spet nisem nič povedala o tem. Tokrat sta se pokazali dve črtici in rezultat sem Joeju povedala po telefonu, ker je bil ravno v hribih. Glede na to, da je moj dragi glede testov prav zarukan in skoz pravi, da jih naj ne delam , še ne vem, kaj bom naredila naslednjič (upam, da kmalu). Verjetno mu spet ne bom nič povedala in kar naredila test. Sva se pa pogovarjala o tem, kaj naj naredim v primeru, da mi bo M zamujala. Glede na tiste kljub nosečnosti negativne teste in dva spontana splava je predlagal, da naj grem kar h giniču, pa da mi tam naredijo test in me pregledajo. Saj deloma ima prav, ampak je vseeno poseben občutek ob šestih zjutraj še napol v spanju ždeti in kopalnici in buljiti v tisto palčko .
|