|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste povedale......
22.5.2009 7:30:11   
tweety83
mi2 sva se odločila da počakava do ginekološkega pregleda ali pa celo do nuhalne - da vidiva kako in kaj in šele potem bova povedala da dobimo novega člana. In sedaj me zanima kako ste ve povedale svojim najbližjim?
Copatkov ravno nebi kupovala (ker sem jih kupila že mojmu), bi pa rada povedala ali nakazala tako, da bi si ljudje to zapomnili - če me razumete......

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste povedale......
22.5.2009 7:36:09   
Anonimen
Kupiš jim majčke naj dedi in naj babi. 

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2009 8:02:23   
kaminek
mi2 sva kr poklicala oz. šla osebno do staršev in bližnjih ter jim povedala, da bojo postal babice, dediji, tete...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2009 8:03:26   
tassika
Enako, jaz sploh nisem komplicirala. Sva pa staršem povedaa prej, žlahti pa po nuhalni

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2009 8:44:08   
gita10
Jaz sem bila tako presenečena in vesela, da nisem imela časa ničesar kupovati. Takoj po testu sem poklicala mamo in brata.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2009 8:44:41   
Tanik
svojim staršem po telefonu takoj ko je bil plus, popoldne isti dan pa še tašči/tastu.
nič nisem presenečala, ker so bili itak pozitivno presenečeni, ker so dolgo čakali.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2009 9:07:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Kupiš jim majčke naj dedi in naj babi. 

To sva midva naredila ... moj je zasnoval majice in jih dal natisnit, potem sva pa šla in jim dala ... njegovi niso čisto takoj zakapirali zakaj jima turiva majice z napisom naj dedi in naj babi, ker že imata 2 vnuka ... moji so pa koj zakapirali ...še clo v porodnišnico sta prišla v teh majicah user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2009 9:20:28   
baby blue
midva sva mojim povedala takoj ko je test pokazal +, njegovim pa kak teden kasneje ko je G potrdila... najbližjim prijateljim in sorodnikom po nuhalni ostali bojo pa zvedli sej je še čas... če ne me bojo pa s trebuščkom videli pa jim bo takoj jasno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2009 13:29:51   
t5t6
Pri prvem: smo kar povedali,
Pri drugem: smo sprintali slikico iz UZ in gor napisali to je moj bratec ali sestrica in to jim je predal starejši otok kot božično darilo,
Pri tretjem: sem spekla torto v obliki hiše gor pa sem dala dva velika zajčka in tri majhne, pa niso kaj preveč štekali jim je bilo potrebno razložit.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2009 13:38:47   
lenika
Pri prvem sva kupila knjigice Moj dedi, Moja babi in so bili vsi noro srečni, ker je za vse prvi vnuk, pri drugem sva pa kar povedala.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2009 13:58:34   
summer410
na slikico od UZ sem napisala prihajam novembra in jo zvečer pokazala staršem:)))

potem je moja mama opravljala nalogo in povedla vsem ostalim:))

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2009 14:24:14   
**NiNa**
IZVIRNO SPOROČILO: t5t6

Pri prvem: smo kar povedali,
Pri drugem: smo sprintali slikico iz UZ in gor napisali to je moj bratec ali sestrica in to jim je predal starejši otok kot božično darilo,
Pri tretjem: sem spekla torto v obliki hiše gor pa sem dala dva velika zajčka in tri majhne, pa niso kaj preveč štekali jim je bilo potrebno razložit.

to mi je pa ful fajn user posted image

Jaz sem pa mojim povedala takoj ko je bil + (smo ga vsi 3 leta nestrpno čakali, za mano pa sta bili tudi dve umetni oploditvi) in to tako, da sem mami na mizo postavila CB in bila tiho (ona je ravno časopis brala), pa jo je ravno ta tišina zbegala in odložila časopis. Seveda je opazila test, ga nekaj trenutkov gledala  potem me je pa objela in sva skupaj jokali od sreče. Ostalim sva povedala po nuhalni, tudi tašči samo, da sva njej kupila bombonjero in ji jo dala.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2009 19:04:54   
ShopGirl
Kupila sva dve čestitki z nosečniškim trebuškom in dudiko v roki in štiri slinčke I love my Grandmother in I love my Grandfather...

Medtem ko sta bodoči babici odpirali čestitko sta dedka odvijala paketek s slinčkom... in bilo je zelo čustveno ;)

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2009 12:35:20   
amelie010
Hm.. user posted image  Midva pa sva pripravljala narezek za malico, ki smo jo imeli skupaj in iz Poli klobase izrezala DEDI in BABI. Dedi je takoj skapiral, babi pa kar ni bilo jasno pa po nekaj začudenih pogledih vsenaokrog le direkt vpraša: Če sta noseča ali kaj?" Vglavnem- bilo hecno, popolnoma nepričakovano pa še fajn smo se najedli. user posted image  Njegovim staršem pa je kar moj dragi povedal, saj ne bosta prvič babi in dedi. Njegov brat je že prej vedel (ker sem jaz sčvekala), sestra z družino pa takrat kot starši. Aja, pa prababica je dala komentar: "Kaaaj? Ja kaj bojo pa zdaj o meni govorili? Da sem že tako stara???"- seveda v hecu. Pradedi pa je reko da supar pa fajn, pa da smo dovolj stari. Ampak ga bova morala še vmes kdaj spomnit zakaj postajam okroglejša, ker je možno, da je že pozabil. user posted image

Pozdravček Vsem!

Aja - pa ni treba pripravljat ne vem kakih presenečenj, ker je že sama novica najlepše.. user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2009 19:34:43   
niwci
Tale s polijem je pa tud vredu user posted image ne vem če bi moj tast zdržal da ne bi prej pojedu...hihi

Jst pa sem mamici že povedala, ker nisem mogla več držati zase, pa me je tudi že malo sumljivo gledala. Drug teden pa nameravamo povedat še pri mojemu in še ne vemo kako bomo to izpeljali. Je pa fino izbrat kak tak štosek.

(odgovor članu amelie010)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2009 19:40:03   
Čebel@
mojim staršem sem pokazala CB in jima ni bilo nič jasno kakšen čuden kuli to gledatauser posted image ,tko da sem potem kar zinilauser posted image ........tašči in tastu sva pa samo rekla da morava nekaj povedati in sta takoj vedela zakaj se greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.7.2009 19:50:42   
tulpek
Pri mojih doma sva za Valentinovo dala staršem in sestri Merci čokoladice, not pa eno kuvertico, tak da se je videla (pod folijo) - v kuverti je bila pa slika od nuhalne. Sestra je takoj skapirala (in začela noret od veselja), ker je 3 mesece prej rodila, mami pa je mislila, da je to slika od sestrinega user posted image in je potrebovala nekaj časa, da je dojela. Ati pa podobno.
Pri fantu sva pa dala posnetek iz nuhalne na TV in so tudi najprej mislili, da je posnetek od moje sestre... res ne vem, zakaj bi jim to kazala user posted image user posted image . Potem so pa le ugotovili....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
13.7.2009 20:00:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?