Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako ste pa nocoj vsi resni .... 9.6.2005 21:04:20
|
|
|
|
tjaga
|
Carovnik je bil zaposlen na luksuzni cezoceanski ladji. Njegov poklic je bilzabavati potnike na dolgih križarjenjih s svojimi magicnimi triki. Ker so se potniki zamenjali vsak teden, ni bilo nobene potrebe po tem, da bi se naucil nekaj vec kot 20 trikov. Problem pa je nastal, ko si je nekoc kapitan ladje kupil papagaja in ta je zelo rad opazoval carovnika pri delu. Cez cas pa je bistri papagaj spregledal carovnikove trike in mu je zacel med predstavami unicevati carovniške trike z medklici, kot so: "Karto je dal v rokav!", "To ni isti klobuk!" ali "Pod mizo ga je skril!". Čarovnika je to mocno frustriralo, kajti nic vec niso njegove tocke navduševale obcinstva,nic pa ni mogel zoper papagaja, ker je bil kapitanova last. Potem pa je neke noci ladjo zajelo hudo neurje in potopila se je. Naslednje jutro sta se na istemu kosu lesa znašla carovnik in papagaj. Povsem sama sta bila sredi oceana in gledala sta se brez besed. Tudi drugi dan sta se opazovala v tišini. Isto tretji dne. In nato je cetrtega dne papagaj porekel: "Stari, vdam se... Kam si skril ladjo?" Mujo je imel bolezen disleksijo (disleksiki mešajo vrstni red besed). Penzije so bile bolj slabe, denar je pa rabil. Zato se on na stara leta odloči, da bo oropal banko. Tak Mujo stopi v banko, v roki drži pištolo in se zadere: "Vazduh u ruke. Pljačka vam materina! To je p***a!" :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
Kako ste pa nocoj vsi resni .... 9.6.2005 21:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pljačka vam materina :bravo::bravo: moški je iskal pomoč v trgovini in je vprašal prodajalko kje so tamponi. ta mu razloži in moški jih gre iskat. nato pride k blagajni s polnim vozičkom vate in zavojem vrvice. prodajalka ga začudeno pogleda in vpraša ali ni našel tamponov. moški reče: včeraj sem poslal ženo po škatlico cigaret pa mi je prinesla tobak in papirčke ker je to veliko ceneje. in sem si rekel. če moram jaz zvijati svoje naj si pa še ona zvija svoje! :)
|
|
|
|
Kako ste pa nocoj vsi resni .... 9.6.2005 21:13:09
|
|
|
|
gamini
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kako ste pa nocoj vsi resni .... 9.6.2005 21:15:42
|
|
|
|
Annny
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2005 21:15:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kako ste pa nocoj vsi resni .... 9.6.2005 21:42:43
|
|
|
|
smrka
|
juhuuuuuu dobre sale.. se se.......:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?