|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste montirali RODI XP na isofix sedež?
10.4.2007 15:41:01   
SanjaS
Spoštovane in spoštovani imetnice/ki tega avtosedeža ,

dejte  mi pojasnit kako ste namontirali tisto sivo plastiko ki se podloži med sedež in otroški avtosedež.. mi imamo take težave z montažo tega dela, da sem hotela sedež nazaj prodajalcem poslat...user posted image

Spodnji del sedeža v avtu namreč ni raven, tako kot predvidevajo v navoilih, zato ta plastika, če jo zataknemo v tisto režo naslikano v navodilih stoji v "zraku"  in zato nanjo niti ne upam postavit avtosedeža, ker imam občutek da bi se polomila ali vsa skrivila..

Kaj svetujete modre RR-ovke in RR-jevci..

lp,
S.

p.s. ne vem če ne bi tale tema bolj spadala pod tehniko? 

Imamo senica z isofix sedeži zadaj..Mi lahko katera da pameten nasvet v zvezi z montažo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste montirali RODI XP na isofix sedež?
10.4.2007 19:40:45   
April
Jaz ti ne znam svetovati. Vem pa kako je s takimi sedeži, mi smo imeli probleme že z lupinco.
Če si kupila sedež v Sončku, ti ga tam tudi pomagajo montirati v avto. Tako da najbolj, da pokličeš in se najaviš.

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 22:26:48   
SanjaS
Žal sem ga kupila v baby centrovi akciji....user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 12:07:37   
April
Potem se pa zapelji do najvližjega bc in naj ti tam trgovke pomagajo. Če slučajno ne bi kaj štimalo, lahko še vseen zamenjaš sedež.

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

zanositev
Lelly28 RR

Ali ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?

da (43%)

ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!