Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 18.6.2007 23:32:17
|
|
|
|
Freycha
|
S pogovorom - na štiri oči.... pa z resnico, zakaj nisva za skupaj.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 7:53:00
|
|
|
|
Pipilongstumf
|
Nikol nism nobenga, so prej oni mene
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 7:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
z besedami, če se ne mislš normaln obnašat pokej. do jutr zutri maš cajt da premislš. pa je premislu in odpokal :)
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 8:02:42
|
|
|
|
viv_
|
Sploh nimam nobenga bivšega
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 8:24:17
|
|
|
|
abi
|
Vsekakor odkrit pogovor, zakaj nisva za skupaj . Potem pa novim dogodivščinam naproti
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 8:35:54
|
|
|
|
Taula
|
Pogovor. Baje je pa sedaj moderno poslati kar SMS oz. meil?
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:25:54
|
|
|
|
madela
|
Kot pravi Taula je prej bil bolj v ospredju pogovor in sta si dva povedala svoje razloge in se nekako tako ločila. Sedaj pa sms-konec je ,tak malo najstniško. Ampak imam pa tudi zelo slabo izkušnjo,ko me je zapustil fant s katerim imava hčerko.In kako je to storil: Medtem,ko sem bila v službi je popokal kovčke,napisal pismo in odšel. To bi bilo vse o.k.,če ne bi pustil najine 9-mesečne hčere popolnoma same,zaprte v stanovanju. Še danes ne vem kako dolgo je bila sama
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:26:07
|
|
|
|
Naja30
|
Ko me je bivši prevaral, sma bila še 1 leto skupaj, pote pa sma se lepega dne spogledala in rekla, da midva pa nisma več za skupaj. Točno tako je bilo, sobotno jutro. In sma se pogovorila, čez par dni sem se odselila od njega, vzela svoje stvari in to je to.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:29:25
|
|
|
|
Taula
|
To bi bilo vse o.k.,če ne bi pustil najine 9-mesečne hčere popolnoma same,zaprte v stanovanju. Še danes ne vem kako dolgo je bila sama O madona. Meni bi film počil.
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:36:48
|
|
|
|
nejcko
|
To bi bilo vse o.k.,če ne bi pustil najine 9-mesečne hčere popolnoma same,zaprte v stanovanju. Še danes ne vem kako dolgo je bila sama Jaz bi ga prijavila na policijo, mater mu. Ne morem verjeti, da taki bebci res hodijo po svetu.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:36:51
|
|
|
|
tanikaa
|
Najprej kako osvojiti nekoga, zdaj pa kako zapustiti nekoga Meni vse skupaj smrdi na....
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:39:17
|
|
|
|
Taula
|
Najprej kako osvojiti nekoga, zdaj pa kako zapustiti nekoga Meni vse skupaj smrdi na.... Tanikaa..po moje Kerensa nima težav z tem da ne bi vedela kako se enega znebiti.
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 10:47:35
|
|
|
|
karamela
|
Na 4 oči s pogovorom.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 11:21:17
|
|
|
|
Blacky30
|
O moj bog, Madela, kako si to prenesla, da ti je otroka zaprl v stanovanje?!? Kaj, če bi se ji kaj zgodilo medtem, ko je bila sama? Si ga vsaj prijavila na socialno ali policijo? Ker jaz bi ga verjetno poiskala in ga hladnokrvno ubila al pa vsaj stolkla, kretena bedastega. Kaj pa je bilo s pupiko, ko si prišla domov? Je vsaj spala?
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 11:37:46
|
|
|
|
Pajaca
|
Brez pogovora, sam rekla sem da je konec............. se mi zdi škoda časa za se neki pogovarjat in razglablat, če pa se že sam pri sebi odločiš, da to ni to.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 12:10:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Z pogovorom.Pač nisva bila za skupaj in adijo.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 14:04:32
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 O moj bog, Madela, kako si to prenesla, da ti je otroka zaprl v stanovanje?!? Kaj, če bi se ji kaj zgodilo medtem, ko je bila sama? Si ga vsaj prijavila na socialno ali policijo? Ker jaz bi ga verjetno poiskala in ga hladnokrvno ubila al pa vsaj stolkla, kretena bedastega. Kaj pa je bilo s pupiko, ko si prišla domov? Je vsaj spala? Ja,sem šla na CSD,pa so na koncu skoraj mene obtožili,da če ni varstva za otroka,da ne morem iti delat Ta socialna je njega tako zagovarjala,ker se je ko sva urejala za preživnino,tam jokal ko malo dete-češ kako je njemu hudo,pa kako težko življenje je mel pa bla,bla... Ja in to je upravičevalo dejstvo,da je postal pijanec in da je pustil otroka samega Bila pa je tamala v svoji posteljci in ni mogla ven,se pa je zelo jokala,ko sem prišla domov Aja,pa od tega je že več let pa je ni nikoli prišel več pogledat...Bolje za njega,da sedaj ne hodi blizu
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 14:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Povedala sem mu, da imam drugega . So pa to bili še najstniški časi, ko še nismo skupaj živeli ali imeli kake skupne lastnine in otrok.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 14:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
S pogovorom... Je težko, ampak vsaj iskreno
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 14:27:21
|
|
|
|
Blacky30
|
Madela, prav si naredila, pa čeprav tam na socialni itak ene ne vedo, zakaj so tam. Kar hudo mi je, ko pomislim, kaj si je revica mislila, ko je tak jokala in ni nihče prišel k njej. V glavnem, da je zdaj vse OK, hvala bogu, da je odšel, ker takega očeta otrok res ne potrebuje. In vesela sem, da si sedaj našla srečo, ki si jo zaslužiš.
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 14:30:05
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Madela, prav si naredila, pa čeprav tam na socialni itak ene ne vedo, zakaj so tam. Kar hudo mi je, ko pomislim, kaj si je revica mislila, ko je tak jokala in ni nihče prišel k njej. V glavnem, da je zdaj vse OK, hvala bogu, da je odšel, ker takega očeta otrok res ne potrebuje. In vesela sem, da si sedaj našla srečo, ki si jo zaslužiš. Se vsaj nehče strinja,da na socialne nekatere res niso za tja,drugače pa hvala
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 16:31:40
|
|
|
|
Slončica
|
Ko mi je vrgu v faco da mu hočem podtaknt pof.mulca sem mu vrgla ruzak cunje pa povšter pred vrata...in tip je še kr ledig pa frej,le zakaj
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 16:43:36
|
|
|
|
iva01
|
rekla sem mu da nisem srečna z njim, da mi gre na živce in da mislim da je čas da greva narazen
|
|
|
|
RE: Kako ste jih zapustile? 19.6.2007 21:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Najprej kako osvojiti nekoga, zdaj pa kako zapustiti nekoga Meni vse skupaj smrdi na.... Ti kar vohaj, Tanikaa, ampak ne boš nič pametnega izvohala. Vse, kar te verjetno zanima, pa nisi vprašala - "najprej osvojiti nekoga" je opravljen posel (pod "opravljen posel" si lahko razlagaš, karkoli želiš ), s Kamikazo pa sva skupaj in imava namen tudi ostati skupaj. Kapiš? IZVIRNO SPOROČILO: Taula Tanikaa..po moje Kerensa nima težav z tem da ne bi vedela kako se enega znebiti. Če bi se že hotela znebiti nekoga, pa to res ne bi bil problem, ja. Veliko težje je (bilo?) "nekoga" osvojiti.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?