|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste jih zapustile?
18.6.2007 23:20:40   
Anonimen
Bivše, namreč... enega ali več, saj je vseeno... user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste jih zapustile?
18.6.2007 23:32:17   
Freycha
S pogovorom - na štiri oči.... pa z resnico, zakaj nisva za skupaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2007 7:53:00   
Pipilongstumf
Nikol nism nobenga, so prej oni mene user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2007 7:56:41   
Anonimen
z besedami, če se ne mislš normaln obnašat pokej. do jutr zutri maš cajt da premislš. pa je premislu in odpokal :)

(odgovor članu Pipilongstumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2007 8:02:42   
viv_
Sploh nimam nobenga bivšega user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2007 8:24:17   
abi
Vsekakor odkrit  pogovor, zakaj nisva za skupaj .
Potem pa novim dogodivščinam naproti user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2007 8:35:54   
Taula
Pogovor.
Baje je pa sedaj moderno poslati kar SMS oz. meil?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2007 10:25:54   
madela
Kot pravi Taula je prej bil bolj v ospredju pogovor in sta si dva povedala svoje razloge in se nekako tako ločila. Sedaj pa sms-konec je user posted image ,tak malo najstniško.
Ampak imam pa tudi zelo slabo izkušnjo,ko me je zapustil fant s katerim imava hčerko.In kako je to storil: Medtem,ko sem bila v službi je popokal kovčke,napisal pismo in odšel. To bi bilo vse o.k.,če ne bi pustil najine 9-mesečne hčere popolnoma same,zaprte v stanovanju. Še danes ne vem kako dolgo je bila sama user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2007 10:26:07   
Naja30
Ko me je bivši prevaral, sma bila še 1 leto skupaj, pote pa sma se lepega dne spogledala in rekla, da midva pa nisma več za skupaj. Točno tako je bilo, sobotno jutro. In sma se pogovorila, čez par dni sem se odselila od njega, vzela svoje stvari in to je to.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2007 10:29:25   
Taula
To bi bilo vse o.k.,če ne bi pustil najine 9-mesečne hčere popolnoma same,zaprte v stanovanju. Še danes ne vem kako dolgo je bila sama

O madona.user posted image  Meni bi film počil.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.6.2007 10:36:48   
nejcko
To bi bilo vse o.k.,če ne bi pustil najine 9-mesečne hčere popolnoma same,zaprte v stanovanju. Še danes ne vem kako dolgo je bila sama

Jaz bi ga prijavila na policijo, mater mu. Ne morem verjeti, da taki bebci res hodijo po svetu.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2007 10:36:51   
tanikaa
Najprej kako osvojiti nekoga, zdaj pa kako zapustiti nekoga user posted image  Meni vse skupaj smrdi na....

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.6.2007 10:39:17   
Taula
Najprej kako osvojiti nekoga, zdaj pa kako zapustiti nekoga Meni vse skupaj smrdi na....

Tanikaa..po moje Kerensa nima težav z tem da ne bi vedela kako se enega znebiti.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.6.2007 10:47:35   
karamela
Na 4 oči s pogovorom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.6.2007 11:21:17   
Blacky30
O moj bog, Madela, kako si to prenesla, da ti je otroka zaprl v stanovanje?!? Kaj, če bi se ji kaj zgodilo medtem, ko je bila sama? Si ga vsaj prijavila na socialno ali policijo? Ker jaz bi ga verjetno poiskala in ga hladnokrvno ubila al pa vsaj stolkla, kretena bedastega.
Kaj pa je bilo s pupiko, ko si prišla domov? Je vsaj spala?user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.6.2007 11:37:46   
Pajaca
Brez pogovora, sam rekla sem da je konec............. se mi zdi škoda časa za se neki pogovarjat in razglablat, če pa se že sam pri sebi odločiš, da to ni to.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.6.2007 12:10:40   
Anonimen
Z pogovorom.Pač nisva bila za skupaj in adijo.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
19.6.2007 14:04:32   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

O moj bog, Madela, kako si to prenesla, da ti je otroka zaprl v stanovanje?!? Kaj, če bi se ji kaj zgodilo medtem, ko je bila sama? Si ga vsaj prijavila na socialno ali policijo? Ker jaz bi ga verjetno poiskala in ga hladnokrvno ubila al pa vsaj stolkla, kretena bedastega.
Kaj pa je bilo s pupiko, ko si prišla domov? Je vsaj spala?user posted image

Ja,sem šla na CSD,pa so na koncu skoraj mene obtožili,da če ni varstva za otroka,da ne morem iti delatuser posted image
Ta socialna je njega tako zagovarjala,ker se je ko sva urejala za preživnino,tam jokal ko malo dete-češ kako je njemu hudo,pa kako težko življenje je mel pa bla,bla...
Ja in to je upravičevalo dejstvo,da je postal pijanec in da je pustil otroka samega user posted image  
Bila pa je tamala v svoji posteljci in ni mogla ven,se pa je zelo jokala,ko sem prišla domov user posted image
Aja,pa od tega je že več let pa je ni nikoli prišel več pogledat...Bolje za njega,da sedaj ne hodi blizu user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.6.2007 14:12:08   
Anonimen
Povedala sem mu, da imam drugegauser posted image .
So pa to bili še najstniški časi, ko še nismo skupaj živeli ali imeli kake skupne lastnine in otrok.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
19.6.2007 14:24:26   
Anonimen
S pogovorom... Je težko, ampak vsaj iskreno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
19.6.2007 14:27:21   
Blacky30
Madela, prav si naredila, pa čeprav tam na socialni itak ene ne vedo, zakaj so tam. Kar hudo mi je, ko pomislim, kaj si je revica mislila, ko je tak jokala in ni nihče prišel k njej. user posted image

V glavnem, da je zdaj vse OK, hvala bogu, da je odšel, ker takega očeta otrok res ne potrebuje. In vesela sem, da si sedaj našla srečo, ki si jo zaslužiš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.6.2007 14:30:05   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Madela, prav si naredila, pa čeprav tam na socialni itak ene ne vedo, zakaj so tam. Kar hudo mi je, ko pomislim, kaj si je revica mislila, ko je tak jokala in ni nihče prišel k njej. user posted image

V glavnem, da je zdaj vse OK, hvala bogu, da je odšel, ker takega očeta otrok res ne potrebuje. In vesela sem, da si sedaj našla srečo, ki si jo zaslužiš.user posted image

user posted image  Se vsaj nehče strinja,da na socialne nekatere res niso za tja,drugače pa hvala user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.6.2007 16:31:40   
Slončica
Ko mi je vrgu v faco da mu hočem podtaknt pof.mulca sem mu vrgla ruzak cunje pa povšter pred vrata...in tip je še kr ledig pa frej,le zakajuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.6.2007 16:43:36   
iva01
rekla sem mu da nisem srečna z njim, da mi gre na živce in da mislim da je čas da greva narazen

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.6.2007 21:53:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa
Najprej kako osvojiti nekoga, zdaj pa kako zapustiti nekoga user posted image  Meni vse skupaj smrdi na....

Ti kar vohaj, Tanikaa, ampak ne boš nič pametnega izvohala. user posted image user posted image user posted image  Vse, kar te verjetno zanima, pa nisi vprašala - "najprej osvojiti nekoga" je opravljen posel (pod "opravljen posel" si lahko razlagaš, karkoli želiš user posted image ), s Kamikazo pa sva skupaj in imava namen tudi ostati skupaj. Kapiš?

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Tanikaa..po moje Kerensa nima težav z tem da ne bi vedela kako se enega znebiti.user posted image

Če bi se že hotela znebiti nekoga, pa to res ne bi bil problem, ja. user posted image user posted image user posted image  Veliko težje je (bilo?) "nekoga" osvojiti. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?