Anonimen
|
Jaz nisem imela nobenih, samo pri nas je bil že 4 leta star, ko sva se zmenila, da ponoči ne bo imel več plenice. Je bil pa prej včasih suh, včasih polulan, kakor je naneslo. Ko je privolil, da bo brez plenice, sem ga ponoči kakšne 5-krat dalla lulat, ampak je recimo od tega 3-krat napol v spanju sedeč na WC školjki in držeč mene okoli ramen jokal, da ne more pa kr neki se je kao ful matral. V glavnem, ful je revež izgledal. No, potem sem pa nekje prebrala, da to sploh ni dobro, ponoči lulat ga dajat, ker takrat otrok itak spi in ga v bistvu samo navajaš, da v spanju lula. Zato sem ga nehala matrat in se nikoli ni polulal. Tvoja je zdaj stara že 3, a ne? Mislim, da je zdaj že tako velika, da bo morala kar sama biti za, da je brez plenice. Ne vem, če takšnega še lahko na finto vržeš. Jaz sem prej Tiborja že kdaj hotela prepričat, da bi bil brez plenice, ampak neuspešno. Se je pač moral sam zdet sebi dovolj ne vem kaj, da je privolil. Aja, pravijo pa (no, Gina pravi - ampak jaz ji verjamem ), pa je najbolje, da mu ponoči vzameš plenico takrat, ko je suh podnevi. Da če tisti čas zamudiš, da se potem še dolgo ponoči lula. No, pri nas je bilo tako. Nisem mu plenice vzela istočasno in je ponoči potem lulal še eno leto in pol, ko je podnevi bil že brez plenice.
|