|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste?
14.3.2005 10:20:12   
tinadvojčica
Jaz sem do novembra lansko leto sodelovala na tem forumu saj sem bila "ogromna" nosečka.Zda po štirih mesecih me je pa spet zaneslo sem ker me firbca kako ste in ali vas je kaj strah?Poglejte mene v albumu preden sem šla rodit kako sem objokana.Ampak to sem preživela (čeprav sem največja strahopetka)in zdaj imamo dve prekrasni deklici.Tudi vam bo uspelo pa čim lepšo nosečnost vam želim!

Lep dan še naprej!

Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako ste?
14.3.2005 10:40:55   
petraCBU
Živjo, Tina! Ja, sem te ful brala (še ful za nazaj) na forumih, predvsem zato, ker tudi sama pričakujem dvojčke :). Jutri imam morfologijo in sem kar malo nervozna. Upam, da bo vse fajn, ker imam že od prvega dne težave (najprej mi je grozil splav, zdaj pa še predležeča posteljica). Najbolj me zanima kako sta se "prešlihtala" v trebuhu, ker po zadnjem UZ sta še ležala v "štukih", zdaj imam pa filing, da sta si že malo drugače postlala. Prej sem namreč enega čutila čisto pri popku, drugega pa tik nad sramno kostjo (joj, kok je mehur trpel :hudicek: ), zdaj me pa nogice in rokice nekam na sredini trebuha brcajo. Aja, pa spol :duda: :duda: naj bi tudi zvedela. Kot rečeno: komaj čakam jutri, pa še točno opoldne bo!

Načeli smo 23. teden, vedno bolj se veselim, priznam pa, da rasteta tudi skrb in strah. Pa saj bo, a ne! :)
LP
P.

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako ste?
14.3.2005 11:03:12   
tinadvojčica
Jaz sicer nisem imela nobenih problemov hvala bogu pa tudi na morfologijo nisem šla ti pa želim vse naj naj pa javi se jutri kako bo!
:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako ste?
14.3.2005 11:29:33   
ČITA
V albumu sem si ogledala tvojo babnici.

Ej, fuuuuuuuul sta luštni. Zakon!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako ste?
14.3.2005 11:46:54   
pi
Mene pa zanima kdaj se vidi da sta dva ? Se vidi to že na prvem ultrazvoku v 7 tednu ?

lp!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako ste?
14.3.2005 13:46:25   
Anonimen
Lahko te presenetijo pa ti povejo bolj proti koncu, sploh ce se skrivata en za drugim!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako ste?
14.3.2005 15:45:09   
petraCBU
Ja, prec se vidi, da sta dva. Meni je že v 6. tednu G videl dve plodni vrečki, dva tedna kasneje sta pa že oba srčka utripala : )
P.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?