Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico 25.2.2007 21:10:23
|
|
|
|
Lunc_a
|
ne bom sporočila,bodo že sami izvedeli ko pridemo domov
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico 25.2.2007 22:26:16
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem poslala sporočilce v stilu "pozdravljen, moje ime je Tija, sem velika... in težka... in sem osrečila s prihodom na svet mamico in očija danes ob... uri. In mi je bilo zelo lepo, ko so mi odpisali večina tako, da so sporočilo naslovili na tamalo. Sem vse sms-je kasneje prepisala in jih shranila.
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico 28.2.2007 3:20:47
|
|
|
|
frufru
|
mamici in očiju v darilo se je **** (dne) dete z imenom **** rodilo, da se ne bo pozabilo tehtam **** g in merim **** cm v dolžino
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico 28.2.2007 20:55:31
|
|
|
|
viv_
|
Jaz sem prvič poslala sms, da smo bili tako pridni, da nam je božiček že malo prej prinesel darilo . Drugič sem pa napisala: Tako, zdaj smo pa vsi in potem še, da se nam je pridrižila Zarja, velika xx, težka xx. Mi je bilo najbolj luštno potem, ko sem ostala sama v porodni, dete je šlo na "tehnični pregled", čekirat, koliko sms-ov je prišlo nazaj. Posebni užitki!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?