Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 30.12.2005 9:50:39
|
|
|
|
goda13
|
ojla! najprej čestitke za ! Tudi midva imava novico, ki jo bova povedala oz. pokazala jutri! Vsi bodo dobili kuverto s slikico iz UZ
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 30.12.2005 10:04:06
|
|
|
|
Eviii
|
midva z možekom sva tudi lani poleti moje starše presenetla tako, da sva jima pokazala slikco od uz-ja z najinim fižolčkom. ostalim sm pa enim kar po telefonu slikco poslala. s kolegicami smo pa glih praznovale en rojstni dan in smo malo šetale po mestu, pa so me nadlegovale, da kdaj se bomo z možem začeli trudit za . in sm jim na lep način povedala, da se ne rabimo več trudit. pa valda niso takoj skapirale (ker so ble v šoku), pa so spraševale, da če ne mislimo met otrok. in takrat sm jim pokazala slikco z uz-ja. in pol je sledilo norenje po ulicah in razglabljanje o moji ...
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 30.12.2005 11:09:13
|
|
|
|
Nely
|
Midva sva sprintala slikico z UZ, pod njo pa napisala v tem stilu... Božiček vama je letos prinesel prav posebno darilo - mojo sliko. In kdo sem jaz? Jaz sem vajin nov vnuček ali vnukinja. Dodala sva še par osnovnih podatkov (koliko tednov je v maminen trebuhu, da veselo miga z rokicami, ...), na koncu pa sva napisala, da komaj čaka, da se julija vidimo. To sva vložila v kuverto in jo dodala k božičnemu darilu. Starši so bili presrečni, vsi so kr jokali od sreče in zdaj vsak dan sprašujejo, kako se počutim in dajejo nasvete. Malo so že tečni..
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 30.12.2005 12:00:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, mislim, da lumpy misli, kako sporočiti lepo novico, ko se bo rodil/a. Če se ne motim ima zdaj kmalu-januarja rok in bi rada na kakšen zanimiv način to sporočila. Lumpy, moj mož je po odhodu iz porodnišnice poklical najbližje sorodnike in kolege.... Jaz sem pa z smsi obvestila moje prijateljice, znanke, neožje sorodnike....
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 30.12.2005 12:38:57
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz sem ravno zadnjič, ko sem bila sama v avtu gruntala o tem, kakšen sms bova napisala sorodnikom in priajteljem. Domislila sem se nakako takole.... " V najino življenje je danes posijalo novo sonce. Rodil/a se je X, težak Y kg in velik Z cm. Presrečna starša T in J." Sem se odločila da bom to že prej napisala v mobitel, potem pa samo dopolnila s podatki, da bo manj dela. Pa še za mojga moža bom isto naredila, ker on bo takrat najbž še bolj zmešan kot jaz.
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 30.12.2005 17:51:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
mi2 sva tud spesnila kar med osnutke na GSM in potem samo vstavila podatke o datumu in uri poroda, dolžini, teži in poslala sporočilo po SMS-u
|
|
|
|
RE: Kako sporočiti veselo novico? 2.1.2006 9:02:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Nely meni je pa tvoja ideja všeč. In malo sem žalostna, ker je nisem prej videla. Naši namreč še ne vedo
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?