|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako spite?
22.9.2008 7:28:55   
Anonimen
Dobro jutro.

Punce, kako ve spite oz. se prebujate ponoči?  user posted image
Jaz sem v 20 tednu, pa se obveznos vsak 5x na noč zbudim na hrbtu. Ne, da bi me kej bolelo... prebudim se na hrbtu, pol na hitro na bok in naprej drnjohat.

Želim vam lep dan.

Lucauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako spite?
22.9.2008 8:17:27   
Balonchy
Jaz sem pa v 21 tednu... Do pred kakim tednom (morda dvema) sem se zbujala 3-4 krat / noč. Zdaj mi pa uspeva vstajati le 1 krat. In še to se zbudim nekje ob 1 oz. 2 uri za WC. Potem pa čorka do zjutraj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 8:35:29   
Detece
Tudi jaz se ene parkrat na kratko predramim ponoči. In tudi vedno na hrptu. Zanimivo. načeloma pa še s spanjem nimam težav, se lepo naspim.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 8:50:49   
Miška2006
Jst sem v 13 tednu in vstajam 5-6x na noč oz. se celo noč prekladam in praktično ne spim skoraj nič. Ma, kaj naj naredim?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 9:02:28   
dana
SEm v 16. tednu in spim kot dojenček. Edino če zvečer veliko spijem, moram ponoči enkrat vstati in it lulat.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 10:37:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2008 10:54:25   
julika
jaz pa skoraj nič ne spimuser posted image user posted image  sem v 29.tednu (jutri se že začne 30.teden).spim mogoče od kakšnih 22.30 pa 3. (včasih tud do 2.) zjutraj.potem pa se premetavam in mogoče ob 6. zjutraj nazaj zaspim za kakšno uro al pa dve.pa še tak rahel spanec imam, da vse slišim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2008 12:03:48   
Lorencia
ravno prehajam v 16.teden in sedaj spim vedno boljše ( morda tudi, ker je hladneje )...prva dva meseca pa sem spala porazno, nespečnost...5x wc.

Zdaj sicer 1-2x grem še vedno na wc, ampak spanec neprimerljivo boljši...upam, da tako ostane, tudi ko bo buški velik.

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2008 12:26:19   
Anonimen
Jaz jutri začnem 18t in se večkrat na noč zbudim - ali me na wc lulat, ali me boli kolk ker spim na istem mestu, ali me križ boli, če pa ni nič od naštetetga se pa vsaj 5-krat na noč zbudi sin (ima 18 mesecev).... 

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2008 13:15:20   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Jaz jutri začnem 18t in se večkrat na noč zbudim - ali me na wc lulat, ali me boli kolk ker spim na istem mestu, ali me križ boli, če pa ni nič od naštetetga se pa vsaj 5-krat na noč zbudi sin (ima 18 mesecev).... 

No, jaz sem glih tolk noseča in imam enake probleme, razen otroka, tega še nimam...Boli me pa vedno isti kolk, pa če spim na levo al na desno, včasih me boli tudi če spim na hrbtu... Pa večno lulanje.... user posted image  Ja takle mamo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2008 13:16:44   
sunny24
Jst sem v 18 tednu in spim ko medo spredi zime. Spim pa vedno na boku-sem tko navajena. Nič me ne zbudi, mogoče se 1-2X na teden zgodi, da morem na WC sredi noči, to je pa tudi vse. Ja, in spim skupaj tudi po 12 ur...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2008 13:43:01   
brkn83
js sem zdej v 19. tednu, pa se tudi kdaj pa kdaj zbudim ponoči, ampak ne vsako noč. Namreč pred nosečnostjo sem vedno spala na trebuhu, in ker sedaj ne morem več, se trudim da spim na boku. Na wc mi zaenkrat ponoč še ni potrebno hoditi.
Upam, da bom dobro spala še naprej, ker namreč zelo rada spim, predvsem dolgo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2008 15:46:51   
Katjusa
katastrofalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž od začetka nosečnosti se zbujam ponoči in pol ne morem nazaj zaspat proti jutru pa spim k polh in bi spala celo dopoldne če bi mi sinek pustuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.9.2008 17:44:19   
orto2
jaz pa spim slabo, je pa zanimivo, da prej nikoli nisem mogla spati na hrbtu, sedaj pa veliko spim na hrbtu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2008 17:59:43   
VRTNICA84
Jaz pa spim brez kakšnih problemov. Se nikoli ne prebujam ponoči.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2008 20:21:32   
taly82
Jaz sem do sedaj spala kot ubita, nikoli zbudila. Po 30 tednu pa se zbujam 2-3 na noč, da izpraznim mehur user posted image  ampak bomo že potrpeli do konca... saj ni več veliko..

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.9.2008 9:04:17   
TINKA05
Kako spimo? ZANIČ.  V 32 tednu sem in se zbudim vsako noč okol 3h in do 6h gledam v zrak.Potem mogoče zaspim še za kakšno urco. Se prav trudim, da čez dan ne spim, da grem pozno spat, pa nič ne pomaga.

Da lažje spim na boku, si pod hrbet postavim blazino, tako, da če se že prevrnem na hrbet nisem čisto na hrbtu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.9.2008 9:27:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

ja pri meni je enako.jaz prehajam v 13 teden.sin ima 4 leta in se veliko zbuja ker je začel spati v svoji sobi,pa še prehlajen je...ma......user posted image

No, jaz sem glih tolk noseča in imam enake probleme, razen otroka, tega še nimam...Boli me pa vedno isti kolk, pa če spim na levo al na desno, včasih me boli tudi če spim na hrbtu... Pa večno lulanje.... user posted image  Ja takle mamo...user posted image

(odgovor članu hedviga)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.9.2008 9:59:33   
sharona
jst sem v 34. tedenu in že celo nosečnost spim bolje kot sem kdajkoli prej v življenju :)

je res, da grem tud lulat ponoči (ampak to sem hodila tudi, ko nisem bila noseča) in da moram spati na boku zarad trebuščka, ampak zaspim takoj in zelo dobro spim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.9.2008 10:55:42   
julika
IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05

Kako spimo? ZANIČ.  V 32 tednu sem in se zbudim vsako noč okol 3h in do 6h gledam v zrak.Potem mogoče zaspim še za kakšno urco. Se prav trudim, da čez dan ne spim, da grem pozno spat, pa nič ne pomaga.

Da lažje spim na boku, si pod hrbet postavim blazino, tako, da če se že prevrnem na hrbet nisem čisto na hrbtu.

me2 pa mama približno enake ure zbujanjauser posted image user posted image

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.9.2008 13:49:39   
TINKA05
IZVIRNO SPOROČILO: julika

IZVIRNO SPOROČILO: TINKA05

me2 pa mama približno enake ure zbujanjauser posted image user posted image

Potem lahko ponoči visiva na forumu in se pogovarjava, da nama ne bo dolgcajt. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.9.2008 17:48:06   
novo
Sm v 13t. in sem vseskozi spala najboljše na trebuhu, tak da si lahk mislite kako je zdaj. Če še prištejem 5-6 na stranišče. Ura je naenkrat 5:30 in je treba vstat. Pa sej ostane še pop., zato se mi malo smilite tiste, ki imate že otroke. user posted image  

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.9.2008 20:29:00   
Čarli08
Krasno !! Po 3 X grem na WC, potem pa se še tamali prebudi in brca po trebuhu.
Je dobil ultimat, da gre do četrtka ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.9.2008 21:22:07   
ZalaTM
Po porodu je ena velikih želj da se uležem na trebuh in zaspiiiim,...hehe, če bo šlo,....drugače pa zelo slabo spim že od nekje 22 tedna, me noge bolijo, mravljinčijo, vse sem že poskusila in nič ne pomaga,...sem pa zdaj v 37 T tko da še tri tedne pa bom rešena,.....

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.9.2008 8:29:08   
Mesečnica
Ah, že celo nosečnost bolj slabo, s kakšno nočjo, ko sem začuda malo dobro spala, potem pa spet slabo. Najprej zaradi jutranjih slabosti, ki so trajale cel dan in celo noč, ko so te minile, pa nikakor nisem trdno zaspala, razen za kakšno urico ali dve. V prvih dveh trimestrih in na začetku tretjega sem se še najbolj naspala čez dan, če sem uspela priti do kakšne urice spanja na kavču (v tisti uri sem se naspala bolj kot v celi noči). Zdaj sem v 38. tednu in že dva tedna sicer kar trdno zaspim, a moram ponoči cca. 5-krat na WC, pa me to utruja. No, pa čez dan bi tudi kar spala in spala, zato izkoristim vsako urico, ko spi naš prvorojenec, da grem tudi sama malo spančkat user posted image .

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?