|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako so sprejeli spremembe
14.1.2008 1:24:07   
jakoLUlana
Zanima me koliko casa so rabili vasi otroci, da so se navadili na novega clana. So lahko spali ko je dojencek ponoci jokal? So bili kaj ljubosumni ali zalostni, ker niso imeli vec vse pozornosti zase?
Najbolj me zanima spanje, ker nasa je navajena, da je tisina ponoci in ne vem kako bo, ce bo nekdo jokal zraven... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako so sprejeli spremembe
14.1.2008 8:41:18   
sneška_
Se navadijo.Moja starejša hčerka je bila ljubosumna ampak sreča da je to trajalo dva tedna.Zdaj včasih joka tako kot dojenček in  hoče pozornost. Malo več pozornost s tvoje strani daj starejšemu otroku pa še zdaj ga počasi pripravljaj da bo še en družinski član. Moram povedati da so pri i meni moja mama in moj mož dosti pomagali. okrog starejše da ni občutila takoj razlike. Sem začela  še ko sem bila noseča govoriti da bomo imeli še enega dfojenčka da je to najin dojenček in počasi pripravljala. To okrog hrupa pred spanjem to se bo navadila.Otroci so fleksibilni dost pa se hitro navadijo. 

Najdojenček

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 15:20:19   
Skabi
Naš je bil star 2 leti in 8 emsecev, ko je dobil bratca. Nekaj mesecev je bil grozno ljubosumen - ko sem dojila, sem se morala skriti pred njim, ker je vedno hotel v moje naročje ali da je lačen, pa lulat, itd. Ves čas je hodil v vrtec, tako da sem se vsaj dopoldan posvetila dojenčku. Pa smo ga veliko pripravljali na bratca.
Na sprehpdih ni hotel več hoditi in smo vedno imeli dva vozička.
Spimo v eni spalnici vsi štirje in hvalabogu se je ponoči zbudil samo, če je tamali res fejst jokal in pa za lulat. Čez kako leto ga pa noben jok ni več predramil.  Se mi zdi, da je bolj verjetno,  da bo večji otrok motil manjšega (ko bo hotel lulat, recimo).
Žalosten se mi ni zdel nikoli - to je bolj v naših glavah.

Kmalu dobimo še enega dojenčka. Zdaj si takih vprašanj, kot so tvoja, ne postavljam več (pri tadrugem sem si jih), ker vem, da bo ljubosumje vedno prisotno, prav atko pa tudi ljubezen med sorojenci.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 15:42:03   
viv_
Naša je bila stara 2 leti in 10 mesecev, ko smo dobili našo ta malo. Ni bilo nobenih težav. Ko je bila tamala stara 4 mesece sta začeli spati v skupni sobi.

Super je šlo! Je pa Mirna od vsega začetka govorila, da hoče sestrico, nikakor bratca. Zato smo tudi vprašali za spol. In ker je bila sestrica, sploh ni bilo težav. Ogromno smo se pogovarjali o Zarji, pa božali trebuh, pa razlagali, kako je bilo, ko je bila Mirna v trebuščku...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......