Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako so sprejeli spremembe 14.1.2008 8:41:18
|
|
|
|
sneška_
|
Se navadijo.Moja starejša hčerka je bila ljubosumna ampak sreča da je to trajalo dva tedna.Zdaj včasih joka tako kot dojenček in hoče pozornost. Malo več pozornost s tvoje strani daj starejšemu otroku pa še zdaj ga počasi pripravljaj da bo še en družinski član. Moram povedati da so pri i meni moja mama in moj mož dosti pomagali. okrog starejše da ni občutila takoj razlike. Sem začela še ko sem bila noseča govoriti da bomo imeli še enega dfojenčka da je to najin dojenček in počasi pripravljala. To okrog hrupa pred spanjem to se bo navadila.Otroci so fleksibilni dost pa se hitro navadijo.
|
|
RE: Kako so sprejeli spremembe 14.1.2008 15:20:19
|
|
|
|
Skabi
|
Naš je bil star 2 leti in 8 emsecev, ko je dobil bratca. Nekaj mesecev je bil grozno ljubosumen - ko sem dojila, sem se morala skriti pred njim, ker je vedno hotel v moje naročje ali da je lačen, pa lulat, itd. Ves čas je hodil v vrtec, tako da sem se vsaj dopoldan posvetila dojenčku. Pa smo ga veliko pripravljali na bratca. Na sprehpdih ni hotel več hoditi in smo vedno imeli dva vozička. Spimo v eni spalnici vsi štirje in hvalabogu se je ponoči zbudil samo, če je tamali res fejst jokal in pa za lulat. Čez kako leto ga pa noben jok ni več predramil. Se mi zdi, da je bolj verjetno, da bo večji otrok motil manjšega (ko bo hotel lulat, recimo). Žalosten se mi ni zdel nikoli - to je bolj v naših glavah. Kmalu dobimo še enega dojenčka. Zdaj si takih vprašanj, kot so tvoja, ne postavljam več (pri tadrugem sem si jih), ker vem, da bo ljubosumje vedno prisotno, prav atko pa tudi ljubezen med sorojenci.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......