Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 8:26:53
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo se preselili v večje stanovanje, ko je bila stara eno leto, pa nismo imeli nobenih težav lp, katrin
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 8:26:56
|
|
|
|
Jana4
|
Mi smo se iz stare hiše selili v novo ko so bile moje pupe stare leto in pol in do takrat niso še nikjer drugje spakle razen v svoji postelji. Smo pa prakticirali prav tako kot ti da smo, ko še ni bilo za selit hodili v hišo in govorili kje bo njihova soba itd. in moram rečt da ni bilo nobenih problemov niti prvo noč saj so spale same v svoji postelji, večerna procedura je bila ista. Tako da mislim da ko se boste dokončno preselili nebo nobenih problemov, vsaj želim ti da bi jih ne bilo.
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 8:39:12
|
|
|
|
k1
|
mi smo se selili v hišo in v drugi kraj, pa ni bilo nobenih težav. itak smo bili skozi tam, ko smo delali, tako da ni bilo panike. saj bo!
|
|
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 9:03:39
|
|
|
|
ribica.
|
Mi smo se selili v frug kraj, v svoje stanovanje. Tamala je imela 3 leta in se je zelo veselila. Bila je seveda prisotna v celotnem procesu "mučimo se da bi dobili kredit" in je vedela in čutila najino veselje, ko nam je uspelo. SEveda pa smo se o tem pogovarjali, da bomo sedaj mi imeli svoj domek. Ko sva ji povedala, da nam je ratalo, se ji je kr nasmejalo. Tudi s spanjem je bilo v novem stanovanju bolje kot prej.
|
|
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 9:41:53
|
|
|
|
Rok_LM
|
Naša dva sta bila stara 2 in 3 leta ko smo se preselili v hišo in nikoli nismo imeli problemov, saj sta komaj čakala, da bosta imela svojo sobo in igrišče na dvorišču. Najbolj pa uživata v dnevni sobi, ki je velika kot celo naše staro stanovanje.
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 10:48:47
|
|
|
|
žmož
|
Naš ta večji je imel 4 leta pa malček čez, ko smo se selili v hišo, ta mala pa 3,5 meseca. Z njo ni bilo problemov, s ta večjim pa tudi ne, ker je komaj čakal, da se bo lahko v miru igral na pesku..., pa še v svoji sobici bo spal.
|
|
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 12:39:26
|
|
|
|
polona2
|
Mi smo se preselili v drug kraj, iz hiše v stolpnico. Selitev je Hana prenesla brez težav, stara je bila malo več kot dve leti in se je popolnoma prilagodila. Ne delaj si skrbi, ko še ni razloga za to, Hana je bila navajena, da so bili moji starši vedno zraven nje, pa kljub vsemu ni potočila niti ene solzice zaradi selitve.
|
|
|
|
RE: Kako so otroci reagirali na selitev? 6.12.2006 12:56:50
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo se selili septembra iz stanovanja v hišo, tjaša je bila stara 5 in pol, žiga pa leto in pol. z žigom sploh ni bilo problema, tjaši pa smo poudarjali dobre plati selitve (soba, več prostora...). problemov ni bilo, je pa takoj našla zelo dobre prijateljice. Spalne navade smo zaenkrat še ohranili - spimo vsi skupaj v eni sobi (otroka na pogradu, midva na postelji). pri vseh spremembah poudarite dobro plat, negativne stvari pa prihranite za kasneje.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?