|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako so lahko noseče kljub M?
28.8.2008 9:25:48   
Anonimen
LP!

Mene pa čisto tako nekaj zanima, in sicer večkrat sem že slišala, da punce po PAR mesecev niso vedle da so noseče, ker so BAJE imele normalno menstruacijo user posted image

Je to sploh možno?  In potem je bilo že prepozno za splav,...kako je to možno, da ima žesnka M in je kljub temu noseča?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako so lahko noseče kljub M?
28.8.2008 9:48:11   
sakuL
MAti narava....user posted image

se pa res dogaja... user posted image čeprav pravijo da to NI M, ampak je krvavitevuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 10:53:01   
ROŽICI
in ta krvavitev traja tolk dni kot mens. al kak?

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2008 11:05:30   
Anonimen
pravkar sem prebrala, da je možno.

Sicer ne vem v kolikšnih % ampak je.

Da je res, da ženske sploh niso ločile kaj je M in kaj le ''krvavitev'' in po recimo treh mesecih po znakih potem ugotovile, da so noseče...
Verjetno je že res...

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2008 12:14:56   
sakuL
ja baje /jest sem tko slišala, nimam teh izkušenj, da je isto kot M, se pravi, loh traja nekaj sni, samo ne reče se ji M, amapak "krvavitev", čeprav takrat vsaka ženska misli, da ima M...
tko da...

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2008 13:48:11   
Naja30
Ženska, ki ne načrtuje nosečnosti verjetno ne gre toliko za tem, da je to drugačna krvavitev kot M in verjetno tudi manj časa traja. Šele po nekaj mesecih ugotovi, da se pa le nekaj drugega dogaja. Čeprav meni to ni jasno, kako lahko spregleda nosečnost, ampak jaz sem vedno planirala in zato sem tudi znake bolj spremljala. Sem pa v prejšnji nos. imela drugi in tretji mesec na dan, ko bi naj dobila M, čisto malo rjavkasto obarvan izcedek.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2008 15:08:11   
*viva*
Sicer sama nimam izkušenj ampak ima ravno zdaj kolegica tak primer.
Namreč,je bila pred skoraj letom dni na odstranitvi ciste iz levega jajčnika in je od takrat imela čito drugačnouser posted image kot prej. Manj in manj časa.
Zato se ji ni zdelo nič čudnega,ko se ji je v zadnjem času pojavila 3x,ob predvidenem času, za en dan krajša krvavitev kot prejšnje mesece.
In je ugotovila da je noseča komaj v 13tednu nosečnosti. Sicer tudi meni ni jano,kako ne opaziš sprememb,ok,ona je pač bolečine v prsih pripisovala vplivu operacije,ker so bile rahle in občasne...
Najbrž je tu kak finta v zvezi z izločanjem hormona, verjetno ga je premalo al kaj..in ni mi jasno kako to da ne pride do splava,ker njena krvavitev ni bila kot izcedek ampak močnejša(no, ne pa poplava).
Kakorkoli je sedaj vesela da bo mamica,saj si je to že zelooo želela,tak da tudi mi nestrpno čakamo!user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2008 21:27:29   
bibika2
Moram priznati, da je tudi mene to begalo. Vendar me je pred tremi dnevi zelo presenetila izjava moje prijateljice. Ima nekaj težav z nerednimi menstruacijami, vendar ker nista imela načrta imeti še enega otroka se ni obremenjevala z menstruacijami. Imela je zelo močne menstruacije. Tudi na tri tedne. Pojavili so se glavoboli in slabosti ob pogledu na hrano. Ob slutnji je napravila test in bil je pozitiven. Kako torej, če je pa imela zelo močne menstruacije, a ob nekaterih razlagah, naj bi bile menstruacije šibkejše?user posted image  Torej mati narava nas krepko vleče za nosove in preseneti.user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2008 21:46:24   
sazi
Kot rečeno, ne gre za menstruacijo, ampak za krvavitev, ki je ravno v takem času, ko bi  morala biti M. Jaz sem 2. otrok in mama seje  kar nekaj časa trudila, da bi zanosila. No, je po treh mesecih menstruacij le ugotovoila, da je noseča. Sploh ji niso znali določiti roka poroda in so precej usekali mimo.

Povzetek - je možno, ni pa to menstruacija.

(odgovor članu bibika2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Tai/Taj
Meri 07

Kako napisati ime: TAI ali TAJ?

Tai (42%)

Taj (58%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!