Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2009 12:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 2.6.2009 12:30:12
|
|
|
|
jakaracman
|
Na adaptiranih mlekih ne kuhaš!
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 2.6.2009 15:45:09
|
|
|
|
kajajaka
|
Na vodi skuhaš na gosto in potem, ko se malo ohladi primešaš AM (ne prah, ampak že narejen z vodo)
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 3.6.2009 15:19:42
|
|
|
|
žab*ca
|
Punce zakaj je meni pediatrinja rekla,da gres smem dajati samo tisti iz škatle za dojenčke,ne tega,ki ga odrasli uporabljamo. Seveda jo nisem vprašala zakaj ,je pa ekstra rekla da iz škatle.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 3.6.2009 20:29:35
|
|
|
|
sanelaa
|
hm, ne vem, ampak mi pri našem 7 mesecev staremu normalno uporabljamo pšenični in koruzni zdrob.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 7.6.2009 0:22:08
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca Punce zakaj je meni pediatrinja rekla,da gres smem dajati samo tisti iz škatle za dojenčke,ne tega,ki ga odrasli uporabljamo. Seveda jo nisem vprašala zakaj ,je pa ekstra rekla da iz škatle. instant gres in tisti, ki ga moraš dlje kuhati, mogoče zato.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 7.6.2009 16:14:32
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca Punce zakaj je meni pediatrinja rekla,da gres smem dajati samo tisti iz škatle za dojenčke,ne tega,ki ga odrasli uporabljamo. Seveda jo nisem vprašala zakaj ,je pa ekstra rekla da iz škatle. To je tudi meni rekla. Nimam pojma zakaj, sm tudi jaz pozabila vprašat. Sm pa na ovitku prebrala, da šele po enem letu. Naša ga je jedla pri 9m.
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 22.6.2009 12:08:21
|
|
|
|
tejči28
|
Jaz mu kupujem gris in zmešam z mlekom.Sem mu ga tudi kuhala na vodi bolj gosto in potem razrdčila z AM.Edina razlika pri nas je bila,da je bil po kuhan grisu prej lačen.Mislim,da ima dojenčkov gris še dodane vitamine.
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 26.6.2009 21:39:02
|
|
|
|
žab*ca
|
Pa cukra ima tud velik dodanega.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 26.6.2009 21:41:43
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 Jaz mu kupujem gris in zmešam z mlekom.Sem mu ga tudi kuhala na vodi bolj gosto in potem razrdčila z AM.Edina razlika pri nas je bila,da je bil po kuhan grisu prej lačen.Mislim,da ima dojenčkov gris še dodane vitamine. ja, in vitamini ful nasitijo. to bo.
< Sporočilo je popravil rija -- 26.6.2009 21:45:31 >
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 26.6.2009 21:42:56
|
|
|
|
sonček33
|
rija, a si en mejhn zlobna
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 26.6.2009 21:44:41
|
|
|
|
rija
|
se ti zdi?
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 26.6.2009 21:45:35
|
|
|
|
sonček33
|
za trenutek se mi je zazdelo ja
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 26.6.2009 21:46:11
|
|
|
|
rija
|
večkrat se zanesi na svoj občutek
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 27.6.2009 11:41:29
|
|
|
|
sabina1345
|
Navaden gris je iz pšeničnega zdroba vsebuje gluten, tisti za dojenčke je pa brez glutena, zato vam je rekla pediatrinja, da ne navadnega.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 1.7.2009 13:40:38
|
|
|
|
krfjolca
|
Če je iz pšeničnega zdroba, potem vsebuje gluten, pa tudi če je na škatli narisan kenguru. Pšenica ima pač gluten.
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 2.7.2009 23:13:56
|
|
|
|
sabina1345
|
Če piše na škatli, da je brez glutena, potem je verjetno res brez.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 10.7.2009 15:47:44
|
|
|
|
uršika***
|
prvi gries za dojenčke np. od hippa ali nestle je narejen iz riževe moke in ne iz pšenične. zato ti je rekla, da ne uporabljaj navadnega, ker vsebuje gluten.
|
|
|
|
RE: Kako skuhati gris z adaptiranim mlekom 11.7.2009 12:02:50
|
|
|
|
Paštetka
|
glede na to, da je tvoj otrok star že 11 in še nekaj mesecev, mu čisto komot skuhaš navaden gres na navadnem mleku z normalno količino cukra in soli. Drugače pa se navaden gres lahko tudi skuha na adaptiranem mleku. Nikjer na nobeni škatlici AM ne piše, da se ne bi smelo kuhati. Glede na to, da so opozorila že za vsako malenskot, bi to, da se ne sme kuhati, da bi bilo kaj nevarno ziher pisalo na škatlici. A ni res? Lahko se pa tudi gres skuha na vodi in se na koncu doda prah AM. Toliko meric, kolikor pač gre na količino vode, na kateri si kuhala gres.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.7.2009 12:04:38 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?