|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako si strižete nohte?
20.3.2007 12:39:48   
Njuškalo
Jaz imam pa en problem,v bistvu nič posebnega,pa vseeno.Na levi roki si nohte postrižem brez problemov,ker sem desničarka;problem nastane,ko si želim z levo roko postriči nohte na desni roki.user posted image Ščipalca ne maram, s pilico sicer zravnam ,ne bom si pa celega nohta pilila.Najraje bi si s škarjicami lepo ostrigla,pa ne znam.user posted image Kako si druge strižete nohte na rokah?

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako si strižete nohte?
20.3.2007 12:44:02   
petja
S ščipalko, potem pa jih do konca uredim s pilico. Sem se tudi nekaj let nazaj mučila s škarjami in imela enak problem kot ti, zdaj pa ni več panike, odkar imam ščipalko.

Jaz imam tudi problem nalakirati nohte na desni roki user posted image . Zato pa uporabljam le prozorne in bež lake. user posted image

Lp, petja

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2007 12:44:08   
Blink1
Jaz si vse poščipam s ščipalcem in potem spilim...Me je pa manikirka (manikerka al kaj že so) kar skregala, ko je slišala, da jih ščipamuser posted image user posted image  Bojda jih je treba samo pilit...jaz pa sovražim piljenje in najhuje mi je ko mi ona spili nohte tak ko treba...

Ampak, veste kaj mi je pa najboljše... ko imaš spiljeno in spolirano povrhnjico nohtauser posted image  Luksuzuser posted image

---------------------------------------

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2007 12:44:57   
Anonimen
Jaz kar z ščipalcem.Najbolj enostavna rešitev.user posted image

Kak si pa že tolk let strižeš nohte?user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2007 12:45:22   
Taula
Jaz jih z škarjicami sploh ne znam.user posted image  Uporabljam pa prav tako ščipalec in pa pilico.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.3.2007 12:46:40   
Anonimen
zakaj bi pa hotla rezat nohte na rokah? samo s pilico jih spiliš pa je.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.3.2007 12:47:11   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Jaz kar z ščipalcem.Najbolj enostavna rešitev.user posted image

Kak si pa že tolk let strižeš nohte?user posted image

Mučim se s škarjicamiuser posted image ,pa potem popilim,da v končni fazi izpade dobro,samo tega sem res že sita, pa me je zanimalo,kakšen sistem imate druge.Ne vem pa,zakaj ne maram ščipalca...od nekdaj imam odpor.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.3.2007 12:58:26   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

zakaj bi pa hotla rezat nohte na rokah? samo s pilico jih spiliš pa je.

To je tudi ena od možnosti,samo se mi ne da.user posted image Sem si pa zdajle probala s ščipalcem...groza...sem imela občutek,kot da si bom cel noht izpulila.Imam prav fobijo pred ščipalcemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.3.2007 13:07:57   
Blink1
POtem ti res ostane samo še pilica.user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.3.2007 13:26:32   
kofetek2010
kupi eno res močno pilico in 2x-3x potegneš in imaš tavečje odpiljeno user posted image

potem pa še s fino pilico dokončaš user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.3.2007 13:30:39   
amalija
Strižem jih itak zelo malokrat, ko pa jih, pa kar s ščipalcem. Potem sledi piljenje s kvalitetno navadno pilico, na koncu še s polirno pilico - tudi in predvsem robove, da noht 'zaprem'.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.3.2007 13:30:53   
Njuškalo
Japajade,Jana!user posted image Ta najbolj ,da si kupim kar tisto ta delavsko...user posted image Vi sploh ne veste kako je to hudo,če ma nekdo fobijo pred ščipalcem.user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.3.2007 13:33:56   
Anonimen
Prej sem si s ščipalko.
Odkar sem ščipalko zamenjala za pilico (4 v 1) imam veliko veliko bolj trde in lepe nohte.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.3.2007 13:36:21   
Njuškalo
Kakšna pa je to- 4v1?Jaz imam eno ,ki je 3v1,pa jo je že počasi potrebna zamenjave.Kakšna je razlika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2007 13:50:21   
amalija
3 v 1 je samo polirna, v 3 korakih, 4 v 1 ima pa še 'navadno' zraven, za krajšanje nohtov

Meni je všeč od Essence, pa še ful poceni je user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2007 14:04:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amalija
Meni je všeč od Essence, pa še ful poceni je user posted image

Točno o tej govorim user posted image

(odgovor članu amalija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2007 14:41:53   
* Mateja *
Na eni roki si jih s škarjicami, na dugi pa s ščipalcem in pol obe roki spilim!! EJ, kako pa zgleda če greš si nohte uredit h kozmetičarki, kaj ti naredi in kok stane? Mal me zanima, bi se šla mal pocartat!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2007 14:44:36   
zverinca
Jaz si zmeraj najprej postrižem nohte na levi roki in mi je potem lažje, enako z lakiranjem, najprej napacam levo potem desno, nasvet mi je dala enkrat ena manikerka in od takrat mam brez problemov zrihtane nohte. Uporabljam pa ščipalec in pol še pilco mal, da se res noht 'zaključi'. 

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.3.2007 15:25:37   
Dream
Sem levičarka in imam podobne probleme, vendar sem se nekako naučila držat škarjice v desnici, da si potrižem. Če bi me kdo gledal, bi verjetno padel po tleh od user posted image , ampak mi pa le nekako uspe. S ščipalcem si ravno morem urejat, ker imam trde nelomljive nohte, tako da bi se mogla prej 3 ure namakat. A kdo ima čas za to???

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2007 19:00:52   
dulcinea
če si jih ne pogrizem, se mi zalomijo. user posted image

Drugače pa jih samo pilim (včasih sem s ščipalcem, pa mi ni blo najbolj všeč).

Drugače pa imam jaz obraten problem. Jaz si jih lepše oblikujem na desni roki z levo. Sem ap po naravi levičarka, vendar so me učili na desno.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.