Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako si presahnit mleko? 22.8.2007 16:12:11
|
|
|
|
digi
|
Počasi bo prenehalo.... Verjemi.... Če pa je pritisk full hud in te brsi bolijo, pa mali noče, pa si malo izčrpaj, da pritisk popusti, ostalo pa bo postorila narava......
|
|
RE: Kako si presahnit mleko? 22.8.2007 19:44:50
|
|
|
|
suzolinka
|
Ojla! Pomagajo mrzli obkladki pa ko je pritisk prehud, izčrpaj na roko toliko, da se malo izprazni, da pritisk popusti
|
|
|
|
RE: Kako si presahnit mleko? 22.8.2007 19:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje pomaga žajbljev čaj ali obkladki iz zeljnih listov. V skrajni sili tudi tablete, ampak ob njihovi uporabi ne smeš več dojiti čisto nič.
|
|
|
|
RE: Kako si presahnit mleko? 22.8.2007 21:48:43
|
|
|
|
katis
|
Oh, kaj bi dala, da bi imela mleko, pa je prejšnji teden očitno pri meni mleko že čisto preč. Šla mlekarna v stečaj . Sedaj probavam svašta, da bi ga morda še kaj nazaj dobila. Ko so me seveda ob usihanju razne tete zališevale, kaj jem, so mi najprej vse rekle, da ne smem svežega peteršilja, ker ta ustavlja mleko. To so najbolj poudarjale, za drugo pa se ne spomnim, če je še katera kaj posebej navrgla...
|
|
RE: Kako si presahnit mleko? 22.8.2007 21:59:53
|
|
|
|
suzanamai
|
Pri meni ni šlo drugače kot da sem kadar so bile prsi prepolne, šla pod tuš in pustila da mleko samo izteče. Dokler sem stiskala je še vedno nastajalo, saj veš ponudba-povpraševanje. No po načinu tuširanja sem mleko izgubila v parih dneh. Pa veliko sreče.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?