Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sesuta sem. Tako zelo, da že dva tedna ne pridem več k sebi. Bila sva skupaj na dopustu, nato sem se po enem tednu vrnila, on pa je podaljšal. Takoj po vrnitvi sem zbolela. Poslala sem mu SMS, da sem bolna in da čakam na izvide. Cel teden nisem prejela povratnega klica ali SMS-a z vprašanjem, kako sem. Nobenega SMS-a za lahko noč ali dobro jutro. Pa sem vseeno vesela dočakala njegovo vrnitev. Včeraj pa kot strela z jasnega: "Prav krasno sem se imel, ko sem bil še en teden sam na dopustu, mislim da bi morala živeti narazen." Za božjo voljo! Cel mesec sem mu dopovedovala, naj gre sam na dopust. Sedaj pa... Pet let je dobesedno lezel vame s pozornostmi, sladkimi besedami... Včeraj pa: "Če sem iskren, te nisem nikoli imel tako rad, kot bi te moral imeti". Ne razumem pa, zakaj kljub vsem tem besedam še vedno išče mojo pozornost, me objema, poljublja... in si želi, da skupaj zaspiva. Občutek krivde??? Res sem slepa. In neumna.
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jooj skenslaj..
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne razumem pa, zakaj kljub vsem tem besedam še vedno išče mojo pozornost, me objema, poljublja... in si želi, da skupaj zaspiva. Občutek krivde??? Ne, samo komot mu je tako.
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:13:13
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pet let je dobesedno lezel vame s pozornostmi, sladkimi besedami... Včeraj pa: "Če sem iskren, te nisem nikoli imel tako rad, kot bi te moral imeti". No, tole sem pa tudi jaz enkrat doživela. Pa tudi nisem mogla verjeti. Pa je šel in še dobro da je šel, ker bi itak slej ko prej odšel, ker me ni imel dovolj rad. Bi pa on seveda hodil malo k meni. Tako kot je napisala mič, bilo bi komot. Samo meni je tisto dalo energijo za dokončno skenslat ga iz moje glave. A je slučajno škorpjon ?
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:21:50
|
|
|
|
zanika
|
Se opravičujem, ker sem prej po nesreči kliknila na anonimni uporabnik. Sem tista, ki se je že prej na eni drugi temi pritoževala čez dopust. Seštela sem 1+1 in dobila rezultat - nima me rad. To se je videlo že na dopustu, ker sem bila resnično sama, kljub temu da sva si en teden delila sobo ter čas ob zajtrku in večerji. Družinska prijateljica mi je pravkar napisala, da ga pozna že 10 let in da si ni predstavljala tega, da se je sposoben z menoj igrati igro mačka in miš.
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:23:52
|
|
|
|
zanika
|
Ja, škorpijon je. In tudi zamislil si je, da bi mi pomagal najti stanovanje in bi se midva potem še naprej videvala.
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:24:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanika Ja, škorpijon je. In tudi zamislil si je, da bi mi pomagal najti stanovanje in bi se midva potem še naprej videvala. Ja, super, no.
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:30:01
|
|
|
|
Moyca_
|
boljše sedaj kot pa kasneje ko so otroci vso srečo ti želim
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 23.11.2007 23:36:06
|
|
|
|
Gina
|
Joj, zdaj se pa smejim, kljub neprijetni zgodbi, ampak moja prva velika ljubezen je bil škorpijon, pa tudi surfal je, no tisti pač, ki je imel enake fore kot tvoj. Samo zate je zihr prestar, zdaj ma že 40 let, pa familijo, ne more biti isti. Zgleda da majo škorpioni take fore včasih. predvsem se hočejo enkrat na ful zaljubit, četudi boleče, prej pa špilajo nekaj, kar niso....burek varianta. Pejt čim prej proč.
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 0:07:16
|
|
|
|
Majuska
|
Tudi ovni znajo bit taki ...
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 0:27:36
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tudi ovni znajo bit taki ... Se prekleto strinjam...ko se spomnim na mojega bivšega....
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 0:55:51
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tudi ovni znajo bit taki ... Se prekleto strinjam...ko se spomnim na mojega bivšega.... --------------------------------- Aha, poznam..
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 12:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tudi ovni znajo bit taki ... Se prekleto strinjam...ko se spomnim na mojega bivšega.... enako
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 12:59:48
|
|
|
|
Slončica
|
Ko je men bivši po 6 letih reku da me itak nikol ni mel rad in da sem mu bla pač ena slaba navada sem ga počla okol ušes in Šana ga je pa poscala.Kreten Reši se ga in začni uživat, men se je življenje po tem kretenskem odnosu začel odvijat in dogajat.Mater sem bla slepa. Srečno
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 13:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh....kakšno vezo ma pa kaj je po horoskopu kle. Je pač en nedorasu fantičk k bi mel svobodo, če bi mu blo pa dolgčas bi se šel pa mal pocartat čist brez obveznosti. To pa res nima veze z horoskopom. Bodi hvaležna da je že sedaj pokazal kakšn je, ne šele ko bi imela otroke. Pa bod vesela da imaš tolk možgan da ti je jasno da to nikamor ne pelje. Nimajo vsi tolk pameti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2007 13:29:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 15:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Velik del svojega življenja si mu že podarila, in v tem času bi te lahko že vzljubil, če bi želel. In če bi te imel resnično rad, ne bi govoril takšnih neumnosti. Pogovorita se, sam mislim, da nima smisla nadaljevati te zveze,
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 16:02:41
|
|
|
|
daddy
|
Ja ..... to je pa res full odvisno od nebesnega znamenja ....
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 16:09:45
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska Tudi ovni znajo bit taki ... Se prekleto strinjam...ko se spomnim na mojega bivšega.... točno to sem mislila ...
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 19:00:29
|
|
|
|
Taula
|
Ja, škorpijon je. In tudi zamislil si je, da bi mi pomagal najti stanovanje in bi se midva potem še naprej videvala. Valda....da bi imel svobodo, ko bi imel pa čas bi prišel pa do tebe in seksal verjetno. Mogoče hoče da sta sex kolega? Škoda časa za takega otroka.
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 24.11.2007 19:57:45
|
|
|
|
Teja N
|
Da bi se še naprej videvala???'Ja valda, da bi imel luknjo za se izupraznit, to bi on rad. Pozabi. Samo pritisni delete.
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 25.11.2007 8:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro da si si odprla oči sedaj...SREČNO na novi samostojni poti
|
|
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 25.11.2007 8:58:44
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Ja ..... to je pa res full odvisno od nebesnega znamenja .... To sicer ne moreš posplošiti. Obstajajo pa določene "karakterne poteze", ki so določenim horoskopskim znakom skupne. Vsaj takšna so moja zapažanja, pa dam bolj malo na to.
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 25.11.2007 9:13:53
|
|
|
|
šnucika
|
Prekini ti! Nima smisla nadaljevati tako zvezo, ko ti enkrat kaj takega naredi. Očitni ni dorasel, ali pa bi še malo žural, pa bil brez odgovornosti....kako mi je to poznano . Veš na svetu jih je veliko, ki te bodo vredni in bili iskreni s tabo.
|
|
RE: Kako sem lahko tako slepa? 25.11.2007 10:02:51
|
|
|
|
paris
|
Halo!? Kaj si pa misli, da je? Skenslaj!!!
|
katero imeKratkaza fantka?Aleks (
56%)
Marko (
44%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!