|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se zrediti?
30.4.2006 11:00:30   
Anonimen
Brez zamere, ampak tole se mi je zazdel najprimernejši forum za to. Jaz sem namreč kontra od vas - rada bi se zredila, pa se niti po pomoti ne morem. Nista pomagali niti dve nosečnosti niti pizze niti McDonald's niti nič drugega. Ne bit' užaljene ali kaj podobnega, ampak zanima me, katera hrana je najbolj redilna, če mi že zgoraj našteto nič ne pomaga? Kosti mi žvenketajo... user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se zrediti?
30.4.2006 11:01:54   
kofetek2010
nehaj kadit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2006 11:03:07   
Špacka

Nehaj kaditi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2006 11:03:22   
Anonimen
Odpade... Zaenkrat... user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2006 11:04:55   
Špacka

Kerensa, očitno bomo vse imele iste predlogeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2006 11:05:07   
KODA
Jaz sem lanskega juljia nehala kadit,pa se nisem nič zredilauser posted image user posted image
Res pa,da namesto cigaret prežvečim na kile čigumijev.user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 30.4.2006 11:06:16 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2006 11:05:54   
Anonimen
O hrani vas sprašujem, bejbe, ne o cigaretih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2006 11:07:36   
srki
Kerensa, manj sexa! user posted image  Se hecam.

Če ti to ne pomaga, da se zrediš, potem pa res ne vem, kaj bi pri tebi pomagalo. Mogoče na tone čokolade, oz. sladkarij?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2006 11:08:09   
KODA
Začni se s sladkarijam basat in ocvrto hrano.Pa malo bolj mastno.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2006 11:09:00   
Anonimen
Živim od mastnih, dvojno obloženih pizz, McDonald'sa in sladkarij. Pa se zredim en kilo, grem srat in sem spet na istem... user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2006 11:11:28   
Anonimen
In kaj ti manjka zdej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2006 11:11:50   
Anonimen
Kilogrami!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2006 11:15:19   
Anonimen
Ti jih dam, rade volje, poštnino plačam jaz! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2006 11:16:42   
Anonimen
Ko bi bilo tako lahko, ja... user posted image
Ne, jaz resno sprašujem... Presuha sem in nobena stvar pod tem milim nebom mi ne pomaga...
Grem jaz zdaj do konca pospravit (hudiča, to bo spet -1kg), pa upam, da se boste vmes spomnile na kaj redilnega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2006 11:25:24   
Tejči
Joj, kak bi jaz zaj rada bla na tvojem mestu. Sicer sem pred nosečnostjo bila skoraj tako kot ti-sicer nikoli presuha-ravno prav kilc, ampak požrla sem pa vse kar je bilo v hladilniku in v omarici s sladkarijami. Po porodu pa se kile samo nabijajo, tud če jem samo zelenjavouser posted image
Ne vem kaj bi pomagalo, ker sem imela kolegico, ki je suha kot zobotrebec in se tud ne more zredit. Mogoče stopi do svojega splošnega zdravnika, morda obstajajo kakšni tableti, ali kaj podobnegauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.4.2006 11:29:55   
mika
Kerensa, jaz se tudi ne morem zrediti. Upala sem, da mi bo po porodu ostalo kaj kil, pa nič. Včeraj sem se tehtala z Lucijo in imava skupaj manj kil, kot sem imela ko sem šla rodit. jaz sicer ne morem količinsko veliko pojesti, ampak jem po malem. Očitno imam majhen želodec. Na mojih 166cm imam borih 49,5kg. In ne morem nič. Očitno bo še treba ene tri štiri user posted image  rodituser posted image user posted image user posted image .
V moji družini se vsi ubadajo z odvečnimi kg, razen moje babice , ki je tudi suhica. verjetno sem jaz po njej. kar se tiče cigaret, pa po moje nimajo nič s tem. Če si od nekdaj suha, boš pač še naprej, tudi če nehaš kaditi. Drugo je pa zdravje, ampak ne bom pridigala o tem.

lp, Mika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2006 11:58:26   
Anonimen
Saj ne vem, kdaj sploh ješ, ko si pa tako aktivna!? Če nisi na RR greš pa pospravljat...in kg spet dol.

Ti predlagam vrečko smokija&čipsa ob branju RR,pa tudi pivo ne zbija kg user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2006 12:20:45   
molierka
mika morem ti povedati da tudi ko boš nekoč imela otroke se boš mogoče mal zredila ampak pol pa boš spet shujšala zaradi skrbi
tak da ti priporočam da  se začneš nezdravo prehranjevati pa bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2006 12:53:23   
Jessy
Kerensa, ti lepo jej štruklje, makarone, kruh z Nutello,....pa to ne samo takrat, ko si lačna, ampak jej vsaj 10x na dan po VELIKO, pa tu zagotavljam, da bodo šle kilce gor. Predvsem pa jej zvečer po 20. uri, pa čimmanj migaj, pa bo!
Jaz presuha tudi ne bi bila rada. Imam raje kak kilogram preveč, kot premalo.

(odgovor članu molierka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.4.2006 13:17:45   
Anonimen
Ker imam obrnjen bioritem zaradi nočne službe, tako ali tako jem večinoma ponoči. Ponoči pa ne dobiš drugega kakor sendviče, bureke, kose pizz in podobno. Pa pogrete, vnaprej pripravljene traparije v Noč&Dan...
Doma pa tudi nisem še nikoli pomislila na zdravo hrano. Testenine s sirovo omako, kremne juhe (instant, da ne bo pomote), pa dostava na dom, pa McDonald's je čez cesto, pa ves možen holesterol v konzervah iz Mercatorja in Spara... Krompirja pojem full, sladkarije non-stop glodam...
Edino, kar je, je to, da ne jem kruha (razen v sendvičih, seveda) in da kadim... Če je pa to razlog, da se ne zredim, potem se moram pa kar očitno sprijazniti s svojimi kostmi...

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.4.2006 14:24:25   
tinatona
Kerensa jaz ti odstopim tud 25kg, če želiš. Ne bi imela nič proti. user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.4.2006 16:10:41   
Lumpi
Kerensa, moj je imel isti problem. Odkar ne kadi cc. 5 mesecev, se je zredil 8 kg.
Torej................NEHAJ KADITI.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.4.2006 18:43:53   
pegy
Vsak večer pred spanjem dva dcl.toplega mleka in notri žlička medu.user posted image Pa srečno.            

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.4.2006 19:35:42   
Marogica
Kerensa, midve imava enak problem. Trenutno sem tako suha, a če bo šlo tako dalje, se bom počasi lahko skrila za ročaj od metle. Vendar pa to ni smešno , vsaj meni ne, ker se zavedam, da vse skupaj najbrž ni povezano s hrano, kakor misli večina žensk. Sama jem isto, kot ti, torej vse, ne glede na maščobo, količino ipd. Sem tudi kadilka.
Torej kako se zrediti?
-prenehanje kajenja(kot so svetovale že ostale)
-REDNA prehrana, najmanj 3-4 na dan
-Zmanjšanje stresnih situacij-tu ne govorim o "normalnem" stresu, temveč o "izjemnem stresu", pri tebi je to -najbrž menjava dneva in noči ter dojenček, vem pa, kaj povzroča ta stres pri meni
-pregled ščitnice
Osebno sem mnenja, da stresni faktor pri meni najbolj vpliva na mojo suhost, ker vse ostalo delam že leta in leta. Tudi ščitnico imam trenutno v redu(sem bila na pregledu).
Sedaj se torej pojavi vprašanje,kako zmanjšati ali omiliti tvoj/moj stres. In garantiram ti, da se bova za kar nekaj kilogramom zopet zredili. Jaz bom delala na tem, kaj pa ti?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.4.2006 21:54:23   
Anonimen
ne želi si pridobit špeha! sicer te ne poznam osebno in ne vem kak procent telesne maščobe maš, ampak glede na to kar praviš da ješ ti jo vrjetn ne manjka ne glede na to da si suha. moj predlog je da se začneš ukvarjat s športom, ki ti bo pridobil mišično maso in ne špeha k ga pa res ne rabiš! začni se bolj zdravo prehranjevat, jej 5x na dan, nehaj kadit in pit alkohol. vpiši se v kak fitnes..tak tazaresen in naj ti izdelajo načrt prehranjevanja in vadbe.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?