|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se zorganizirate....
24.7.2006 18:56:27   
Maleal
...tiste,ki vozite user posted image  v varstvo k babicam?Jih zjutraj zbudite in previjete,ter po možnosti še date mleko za pit ali jih v spanju odnesete kar v avto?
Danes je bil moj prvi delovni dan in sem prakticirala prvo varianto,pa se ni obnesla,saj je mali še spal in mi je bilo ful grdo,da sem ga zbudila.Za jutri mislim prakticirat drugo varianto.Kako pa je vaše mnenje?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se zorganizirate....
24.7.2006 19:31:53   
anitaz
Naša se je zdaj že navadila in sama vstane ob uri. Včasih malo prej, včasih malo kasneje. Ampak vedno okol pol sedmih. Potem pa malo poje, se preoblečemo, pa šibamo k prababici. Včasih pa tudi še malo zadrema na poti do tja. user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2006 22:19:34   
mammy26
Jaz imam tri za urediti, jih skozi leto peljati na tri različne lokacije in po vrhu vsega še pravočasno priti v službo. Kako gre! Pestro. Tio ponavadi zbudim, ker drugače pač ne gre. Ja, pa približno eno uro porabim za vse tri, da pridem do pol osmih v službo.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2006 22:24:29   
BLAŽIKA
Boščki mali. Mene je težko ko se spomnim da bomo tudi našo user posted image user posted image enkrat morali zbujat in vozit v varstvo.

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2006 6:40:07   
CUKRČEK
Naša se je tudi že navadila in se zbudi ob uri (če mož zaspi, ga ona zbudiuser posted image ). In potem odideta. Je pa po tanovem šele pri babici. Če pa slučajno pride kak zaspan dan, jo pa samo v avto da in gor zapelje, brez da bi jo budil.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2006 9:29:58   
dana
Ko je naš hodil v privat varstvo sem ga zjutraj samo previla, mu pustila pižamco in ga kar povrhu oblekla v kakšno jopico, pozimi pa v pajaca, za sabo sem mu dala flaško in je potem tam spal naprej.

Zdaj ko hodi v vrtec (1 teden) ga pa zbudim ali pa se že sam ko midva z možem vstaneva, ga previjem in mu dam doma flaško s čokolešnikom (da ni preveč lačen ker imajo zajtrkš šele ob 8. mi gremo pa od doma ob 6.), preoblečem in adijo.

Da se vsi trije zrihtamo rabimo približno pol ure.

lp dana

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2006 22:05:40   
Anol
Jaz zjutraj vstanem ob 6h, se zrihtam, nato pa počasi zbudim še pikca in moža, včasih pa se Ažbe tudi sam zbudi že takrat, ko jaz vstanem, pa ponavadi je zjutraj dobro razpoložen. Najprej obvezno mleko, pol pa preoblačenje.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2006 22:17:18   
Anonimen
moja se tut merka pri babi..oddaljeni smo 5 min vožnje z avtom. rihtal smo se pa tko da če je spala je nism budila niti pod razno niti previjala niti nič. samo v spanju sem ji nataknila čez pižamo kake debelejše hlače pa zgoraj jopo al pa bundo (to je blo pozim recimo) in smo jo spečo odnesl v avto. sem pa ke se je pol v avtu zbudila in jo je pol babi zrihtala pa dala mleka, dostkrat sem pa še spečo fliknla k babi v pojstlo jo slekla nazaj do pižame in je spala dalje. zdej k je stara 2 se pa zutrej večkrat zbudi pred nama tko da jo zrihtam previjem in preoblečem pa šibata z možem, zanč je p atut enkrat spala pa sem ji tut sam ene hlače pa jopčko čez nataknla )spi v kratkih rokavih in hlačah zutri ob 6h je blo pa takrat še kr hladno) se tut zbudila ni pa sta šla.

(odgovor članu Anol)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

ZOBOZDRAVNIK
nataly33

Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?

DA (24%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!