Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se zorganizirate.... 24.7.2006 19:31:53
|
|
|
|
anitaz
|
Naša se je zdaj že navadila in sama vstane ob uri. Včasih malo prej, včasih malo kasneje. Ampak vedno okol pol sedmih. Potem pa malo poje, se preoblečemo, pa šibamo k prababici. Včasih pa tudi še malo zadrema na poti do tja.
|
|
|
|
RE: Kako se zorganizirate.... 24.7.2006 22:19:34
|
|
|
|
mammy26
|
Jaz imam tri za urediti, jih skozi leto peljati na tri različne lokacije in po vrhu vsega še pravočasno priti v službo. Kako gre! Pestro. Tio ponavadi zbudim, ker drugače pač ne gre. Ja, pa približno eno uro porabim za vse tri, da pridem do pol osmih v službo.
|
|
|
|
RE: Kako se zorganizirate.... 24.7.2006 22:24:29
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Boščki mali. Mene je težko ko se spomnim da bomo tudi našo enkrat morali zbujat in vozit v varstvo.
|
|
|
|
RE: Kako se zorganizirate.... 25.7.2006 6:40:07
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Naša se je tudi že navadila in se zbudi ob uri (če mož zaspi, ga ona zbudi ). In potem odideta. Je pa po tanovem šele pri babici. Če pa slučajno pride kak zaspan dan, jo pa samo v avto da in gor zapelje, brez da bi jo budil.
|
|
RE: Kako se zorganizirate.... 25.7.2006 9:29:58
|
|
|
|
dana
|
Ko je naš hodil v privat varstvo sem ga zjutraj samo previla, mu pustila pižamco in ga kar povrhu oblekla v kakšno jopico, pozimi pa v pajaca, za sabo sem mu dala flaško in je potem tam spal naprej. Zdaj ko hodi v vrtec (1 teden) ga pa zbudim ali pa se že sam ko midva z možem vstaneva, ga previjem in mu dam doma flaško s čokolešnikom (da ni preveč lačen ker imajo zajtrkš šele ob 8. mi gremo pa od doma ob 6.), preoblečem in adijo. Da se vsi trije zrihtamo rabimo približno pol ure. lp dana
|
|
|
|
RE: Kako se zorganizirate.... 26.7.2006 22:17:18
|
|
|
|
Anonimen
|
moja se tut merka pri babi..oddaljeni smo 5 min vožnje z avtom. rihtal smo se pa tko da če je spala je nism budila niti pod razno niti previjala niti nič. samo v spanju sem ji nataknila čez pižamo kake debelejše hlače pa zgoraj jopo al pa bundo (to je blo pozim recimo) in smo jo spečo odnesl v avto. sem pa ke se je pol v avtu zbudila in jo je pol babi zrihtala pa dala mleka, dostkrat sem pa še spečo fliknla k babi v pojstlo jo slekla nazaj do pižame in je spala dalje. zdej k je stara 2 se pa zutrej večkrat zbudi pred nama tko da jo zrihtam previjem in preoblečem pa šibata z možem, zanč je p atut enkrat spala pa sem ji tut sam ene hlače pa jopčko čez nataknla )spi v kratkih rokavih in hlačah zutri ob 6h je blo pa takrat še kr hladno) se tut zbudila ni pa sta šla.
|
|
|
| Stran: [1] |
ZOBOZDRAVNIKnataly33Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?DA (
24%)
NE (
74%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!