Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 11:53:33
|
|
|
|
NEVA-1
|
Mi smo lani žažgali segedin, dva dni sva pucala in luftala, potem mi je pa en prišel z vodnim sesalcem še kavč spucat, pa je bilo bolje, smrdelo je pa še kar neki časa...meni še po enem letu pride tist vonj, se kar stresem-bljak res, ampak se zgodi...
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 11:58:48
|
|
|
|
BellaB
|
Jaz se neprijetnih vonjav v prostoru znebim tako, da v lonec dam vodo, noter dve polovici izzete limone, cimet v skorji in klincke, pa tisto vrejem ene 40 minut.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 12:18:48
|
|
|
|
m76
|
Kis in malo vode fino zavri, potem pa z vrelim kisom sprehodi po stanovanju..no... pokadi rečemo mi. Mešanica naj bo kar močna. Nato samo še preluftaš stanovanje. Dodatno lahko še kuhinjsko napo za pol ure vključiš plus odprto okno (vrata).
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 12:37:42
|
|
|
|
TomTaylor
|
za kosilo ocvri ribe in pomfri, za sladico pa speci še palačinke in za večerjo skuhaj taprave domače vampe z dušenim zeljem za prilogo. Skor 100% ziher sem, da ne bo več vonja po zažganem.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 12:40:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 12:55:40
|
|
|
|
darja.mark
|
TT ti ga pa pihneš
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 12:58:58
|
|
|
|
Meggi
|
Hvala vampi odpadejo na prvi črti! ;)) Tretma s kisom na preiskušnji! Morda mi pa le malce uspe pregnati posledice - dec na služb. pot.- mama pa doma smradi bajto! ;(( Poročam če ne bo to prva pripomba ko bo stopu čez vrata- pomeni da nam je uspelo- sicer! ;))
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 12:59:33
|
|
|
|
posh
|
se je meni tudi že zgodilo. Prebriši celo bajto z alkoholnim kisom, tudi vse predale, operi "čisto posodo", zavese, tepihe....ah ja...ko se spomnim.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 17:29:54
|
|
|
|
jakaracman
|
Jza zavrem mehčalec v vodi na štedilniku in diši.
|
|
|
|
RE: Kako se znebiti vonja po zažganem? ;( 3.2.2011 17:34:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Jza zavrem mehčalec v vodi na štedilniku in diši. tale predlog je pa še meni všeč.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?