Anonimen
|
Pozdravljene. Sem na porodniški in nimam drugega varstva kot moža. Stvar je pa sledeča; Danes naredim plan za cel teden. Imam kar nekaj obveznosti ta teden, ki jih bi res bilo fajn opraviti, ker imam ta teden na voljo avto, pa še počitnice so. In se zmenim v sredo s frizerko s tem, da njemu tudi ustreza in bo lahko doma čuval malega. In pride zdajle notri pa pravi, če se da prestavit frizerko, ker bosta stric in njegov oče šla ravno v sredo na sejem in tako ga cel dan ne bi bilo doma. Ker to ni prvič, da ni obveljalo tisto, kar sva se zmenila in sem seveda vedno prestavila jaz, mi je dop in sem rekla naj prestavijo oni ali naj pa ne gre. Pa pravi, da je bilo prvotno zmenjeno na jutri, ampak stric kateri bo peljal ne more, kar pa sem še dodatno popenila, saj imam jutri zobarja, kar pa sem mu tudi že zdavnaj povedala. Verjetno se je mislil zanesti na hčeri, da ga počuvajo. Seveda k frizerju pa gremo vse. Vem, da bi lahko poklicala frizerko, jo prosila, ampak tudi ona ima otroke in pač stranke naroča, bog ve, če ni ravno kakšno odslovila zaradi nas, saj sem bila zelo vesela, da sem dobila frej. Je ravno iz dopusta, moje punce pa na počitnicah. Vem, da bi lahko vzela s sabo tamalega, ampak posledično bomo vse živčne zaradi njega. Ta frizerija pa traja čez 3 ure. Jaz mislim vztrajati na svojem, zanima pa me, kako imate organizirane ve in kako bi storile? Sem prav firbčna, kaj boste rekle.
< Sporočilo je popravil decembrka -- 25.8.2008 16:16:04 >
|