Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:03:06
|
|
|
|
Medea10
|
Ni navodil zraven?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:04:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ufff... sorry. Šele zdaj sem pokrovček od blanža odvila. Saj 9% ni premočno, a?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:07:38
|
|
|
|
Medea10
|
Phuh, odvisno kak temne lase imaš. Ne bi si upala trdit al je al ni.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:08:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Temno rjave, ampak že pobarvane na blond (s Schwarzkopfovim razbarvilcem).
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 13:21:26
|
|
|
|
Tutan
|
Na blond barvat z blanžem doma ... najboljši recept kako izgledati barvno usklajeno s soncem :)
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 13:34:46
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ponavadi se barve mešajo 1:1....
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 18:34:43
|
|
|
|
diva 4
|
Upam , da nisem prepozna.Praviloma se belilo oz. blanž meša 1:2. Se pravi en del belila in 2 dela hidrogena.Domnevam , da beliš narastek.Če je narastek mali, imaš možnost , da ti rata.Pri večjem narastku pa boš verjetno od lepe blond pri koži, do rumene proti konicam.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 22:59:50
|
|
|
|
superstar7
|
To boš rumena. Jst sm neki takega probala ko sem se 1. na blond barvala. potem sem dobila naziv pile.
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 14.5.2011 11:51:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
V bistvu sem se za blanž in hidrogen odločila ravno zato, ker sem sedaj rumena, hočem pa ta rumeni odtenek izničiti, istočasno pa ne postati bela. No... sem si dala mešanico 1:1 (blanž in 9% hidrogen) na glavo in si nisem ničesar zakurila, sem pa mešanico premalo časa pustila na laseh, zato učinek ni čisto tak, kakršnega sem želela. Bom danes ponovila.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 14.5.2011 19:59:02
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V bistvu sem se za blanž in hidrogen odločila ravno zato, ker sem sedaj rumena, hočem pa ta rumeni odtenek izničiti, istočasno pa ne postati bela. No... sem si dala mešanico 1:1 (blanž in 9% hidrogen) na glavo in si nisem ničesar zakurila, sem pa mešanico premalo časa pustila na laseh, zato učinek ni čisto tak, kakršnega sem želela. Bom danes ponovila. si že ponovila?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 14.5.2011 19:59:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne še.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 15.5.2011 22:12:04
|
|
|
|
superstar7
|
A ni to mal prevelik šok za lase? Mislim jaz sem samo 1x to naredila pa sem potem ko sem si umila glavo lahko lase raztegovala kot gumice.
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 9:28:06
|
|
|
|
Tutan
|
Rumena barva se kamot odstrani, ampak pri frizerju. :) Postopoma. S prameni. Dvakrat belit lase v enem tednu, z blanžem, brez izkušenj - lasje so povsem mrtvi, niso?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 10:32:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne čisto. Ampak jim pa že prej ni dosti manjkalo.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 14:09:35
|
|
|
|
pikica*
|
Kerensa* zakaj pa ne poskusiš raje s kakšnim svetlo rjavim odtenkom in prameni? Ker meni se zdi, da te tale rumeno blond postara (s tem ne mislim nič slabega - samo dobronameren nasvet ). Svetlo rjava s prameni bi pa delovala bolj natur in sveže. Pa še manj uničuje lase.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 14:12:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Svetlo-rjava s prameni sem že bila lansko leto.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16
Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: