Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:03:06
|
|
|
|
Medea10
|
Ni navodil zraven?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:04:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ufff... sorry. Šele zdaj sem pokrovček od blanža odvila. Saj 9% ni premočno, a?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:07:38
|
|
|
|
Medea10
|
Phuh, odvisno kak temne lase imaš. Ne bi si upala trdit al je al ni.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 12:08:25
|
|
|
|
Kerensa*
|
Temno rjave, ampak že pobarvane na blond (s Schwarzkopfovim razbarvilcem).
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 13:21:26
|
|
|
|
Tutan
|
Na blond barvat z blanžem doma ... najboljši recept kako izgledati barvno usklajeno s soncem :)
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 13:34:46
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ponavadi se barve mešajo 1:1....
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 18:34:43
|
|
|
|
diva 4
|
Upam , da nisem prepozna.Praviloma se belilo oz. blanž meša 1:2. Se pravi en del belila in 2 dela hidrogena.Domnevam , da beliš narastek.Če je narastek mali, imaš možnost , da ti rata.Pri večjem narastku pa boš verjetno od lepe blond pri koži, do rumene proti konicam.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 10.5.2011 22:59:50
|
|
|
|
superstar7
|
To boš rumena. Jst sm neki takega probala ko sem se 1. na blond barvala. potem sem dobila naziv pile.
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 14.5.2011 11:51:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
V bistvu sem se za blanž in hidrogen odločila ravno zato, ker sem sedaj rumena, hočem pa ta rumeni odtenek izničiti, istočasno pa ne postati bela. No... sem si dala mešanico 1:1 (blanž in 9% hidrogen) na glavo in si nisem ničesar zakurila, sem pa mešanico premalo časa pustila na laseh, zato učinek ni čisto tak, kakršnega sem želela. Bom danes ponovila.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 14.5.2011 19:59:02
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* V bistvu sem se za blanž in hidrogen odločila ravno zato, ker sem sedaj rumena, hočem pa ta rumeni odtenek izničiti, istočasno pa ne postati bela. No... sem si dala mešanico 1:1 (blanž in 9% hidrogen) na glavo in si nisem ničesar zakurila, sem pa mešanico premalo časa pustila na laseh, zato učinek ni čisto tak, kakršnega sem želela. Bom danes ponovila. si že ponovila?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 14.5.2011 19:59:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne še.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 15.5.2011 22:12:04
|
|
|
|
superstar7
|
A ni to mal prevelik šok za lase? Mislim jaz sem samo 1x to naredila pa sem potem ko sem si umila glavo lahko lase raztegovala kot gumice.
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 9:28:06
|
|
|
|
Tutan
|
Rumena barva se kamot odstrani, ampak pri frizerju. :) Postopoma. S prameni. Dvakrat belit lase v enem tednu, z blanžem, brez izkušenj - lasje so povsem mrtvi, niso?
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 10:32:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne čisto. Ampak jim pa že prej ni dosti manjkalo.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 14:09:35
|
|
|
|
pikica*
|
Kerensa* zakaj pa ne poskusiš raje s kakšnim svetlo rjavim odtenkom in prameni? Ker meni se zdi, da te tale rumeno blond postara (s tem ne mislim nič slabega - samo dobronameren nasvet ). Svetlo rjava s prameni bi pa delovala bolj natur in sveže. Pa še manj uničuje lase.
|
|
|
|
RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen? 16.5.2011 14:12:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Svetlo-rjava s prameni sem že bila lansko leto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?