|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se zmeša blanž in hidrogen?
10.5.2011 11:49:50   
Kerensa*
Imam mali lonček blanža (45 g) in malo plastenko (120 ml) hidrogena (9%) - v kakšnem razmerju se to zmeša?

Pa brez receptov, kako naj si zakurim glavo - to znam najbrž tudi sama. user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 10.5.2011 11:50:13 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se zmeša blanž in hidrogen?
10.5.2011 12:03:06   
Medea10
Ni navodil zraven?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2011 12:04:43   
Kerensa*
Ufff... sorry. Šele zdaj sem pokrovček od blanža odvila. user posted image

Saj 9% ni premočno, a? user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2011 12:07:38   
Medea10
Phuh, odvisno kak temne lase imaš. Ne bi si upala trdit al je al ni. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2011 12:08:25   
Kerensa*
Temno rjave, ampak že pobarvane na blond (s Schwarzkopfovim razbarvilcem).

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2011 13:21:26   
Tutan
Na blond barvat z blanžem doma ... najboljši recept kako izgledati barvno usklajeno s soncem :)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2011 13:34:46   
pomar*ANČA*
ponavadi se barve mešajo 1:1....

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2011 18:34:43   
diva 4
Upam , da nisem prepozna.Praviloma se belilo oz. blanž meša 1:2. Se pravi en del belila in 2 dela hidrogena.Domnevam , da beliš narastek.Če je narastek mali, imaš možnost , da ti rata.Pri večjem narastku pa boš verjetno od lepe blond pri koži, do rumene proti konicam.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2011 22:59:50   
superstar7
To boš rumena.user posted image Jst sm neki takega probala ko sem se 1. na blond barvala. potem sem dobila naziv pile.user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2011 11:51:30   
Kerensa*
V bistvu sem se za blanž in hidrogen odločila ravno zato, ker sem sedaj rumena, hočem pa ta rumeni odtenek izničiti, istočasno pa ne postati bela.

No... sem si dala mešanico 1:1 (blanž in 9% hidrogen) na glavo in si nisem ničesar zakurila, sem pa mešanico premalo časa pustila na laseh, zato učinek ni čisto tak, kakršnega sem želela. Bom danes ponovila.

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2011 19:59:02   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

V bistvu sem se za blanž in hidrogen odločila ravno zato, ker sem sedaj rumena, hočem pa ta rumeni odtenek izničiti, istočasno pa ne postati bela.

No... sem si dala mešanico 1:1 (blanž in 9% hidrogen) na glavo in si nisem ničesar zakurila, sem pa mešanico premalo časa pustila na laseh, zato učinek ni čisto tak, kakršnega sem želela. Bom danes ponovila.

si že ponovila?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2011 19:59:46   
Kerensa*
Ne še. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2011 22:12:04   
superstar7
A ni to mal prevelik šok za lase? user posted image Mislim jaz sem samo 1x to naredila pa sem potem ko sem si umila glavo lahko lase raztegovala kot gumice.user posted image  

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2011 9:28:06   
Tutan
Rumena barva se kamot odstrani, ampak pri frizerju. :) Postopoma. S prameni. Dvakrat belit lase v enem tednu, z blanžem, brez izkušenj - lasje so povsem mrtvi, niso?

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.5.2011 10:32:55   
Kerensa*
Ne čisto. Ampak jim pa že prej ni dosti manjkalo. user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.5.2011 14:09:35   
pikica*
Kerensa* zakaj pa ne poskusiš raje s kakšnim svetlo rjavim odtenkom in prameni? Ker meni se zdi, da te tale rumeno blond postara (s tem ne mislim nič slabega - samo dobronameren nasvetuser posted image ). Svetlo rjava s prameni bi pa delovala bolj natur in sveže. Pa še manj uničuje lase. 

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.5.2011 14:12:52   
Kerensa*
Svetlo-rjava s prameni sem že bila lansko leto.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.5.2011 15:47:31   
*goldfish*
jaz imam naravno temno rjave...in pri mojih blond laseh nisem še nikoli bila rumena.
Frizer mi poblajha lase z mešanico 11% in 9% blajha.....pol pa mi še gor da keune barvo....pa doma si perem še glavo z Keune Silver Reflex Shampoo, da mi izniči rumenkast ten.

pa sem lani oktobra si lase pobarvala na živo vijolično....danes pa imam platinasto blond.....pa so moji lasje živi in zdravi....je pa res da imam kratke lase!

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?