Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 12:56:58
|
|
|
|
KIKI****
|
katastrofa, kako ste nestrpni - ne vsi seveda (tisti, ki so se včeraj med 7:45 in 8:10 vozili po Ljubljanski obvoznici... Sem šla včeraj k bratrancu v Medvode in groza, kakšno izsiljevanje, prehitevanje v škarje, non stop neko trobljanje, sem doživela. Mal strpnosti na cesti ne škodi, oziroma strpnost je obvezna. Sem komaj čakala, da pridem k nam na podeželje, kjer ni cirkusa. No, tko to mi je ležalo na duši...
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 12:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** katastrofa, kako ste nestrpni - ne vsi seveda (tisti, ki so se včeraj med 7:45 in 8:10 vozili po Ljubljanski obvoznici... Sem šla včeraj k bratrancu v Medvode in groza, kakšno izsiljevanje, prehitevanje v škarje, non stop neko trobljanje, sem doživela. Mal strpnosti na cesti ne škodi, oziroma strpnost je obvezna. Sem komaj čakala, da pridem k nam na podeželje, kjer ni cirkusa. No, tko to mi je ležalo na duši... kad dođe seljak u grad... sorry jaz to sploh ne slišim in ne reagiram več. zgleda sčasoma postaneš imun na te zadeve.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:05:21
|
|
|
|
srki
|
Ah, to je povsod. Če pa samo pomislim, kako eni štrikajo na cesti in posledično ustvarjajo gužvo, ni čudno, da je toliko slabe volje. Dosti sem tudi sama, ko samo bentim, res pa je, da v ekstreme ne grem, ker ne bi rada pristala v grobu ali na invalidskem vozičku. Ravno en dan zjutraj, se peljem po Poljanski cesti, ko mi iz neprednostne pripelje nek tip, s polno brzino in pol on meni žuga in krili z rokami, češ, spusti me. Ej, tok sem bla v momentu razpizdena, da bi ga tud poslala nekam. No, saj sem mu mahala nazaj. Pač, ne morem se zadržat.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:05:22
|
|
|
|
Janya
|
Včeraj je bila velika selitev slovencev v halo tivoli - riverdance, zato taka nestrpnost.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:05:58
|
|
|
|
veronikab
|
Samo roko na srce - na obvoznici je eno par odsekov in priključkov, ki prav kličejo nesrečo. Folk pa itak vozi kot .
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:06:10
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** katastrofa, kako ste nestrpni - ne vsi seveda (tisti, ki so se včeraj med 7:45 in 8:10 vozili po Ljubljanski obvoznici... Sem šla včeraj k bratrancu v Medvode in groza, kakšno izsiljevanje, prehitevanje v škarje, non stop neko trobljanje, sem doživela. Mal strpnosti na cesti ne škodi, oziroma strpnost je obvezna. Sem komaj čakala, da pridem k nam na podeželje, kjer ni cirkusa. No, tko to mi je ležalo na duši... kad dođe seljak u grad... sorry jaz to sploh ne slišim in ne reagiram več. zgleda sčasoma postaneš imun na te zadeve. Ja, ja, sej kad dođe seljak grad, ga marsikaj preseneti.... včasih celo pozitivno Bom mogla večkrat proti glavnemu mestu, sam kaj ko me ta gužva glih ne impresionira najbolj...
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:15:24
|
|
|
|
pikica*
|
Mogoče res rataš sčasoma imun. Ampak meni se ne zdi, da je situacija tako grozna .
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:32:54
|
|
|
|
KIKI****
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Mogoče res rataš sčasoma imun. Ampak meni se ne zdi, da je situacija tako grozna . Mogoče ste tega "kaosa" navajeni... Pri nas ni take gužve, Celje je majhno, tukaj pa strnjene kolone, vsi se nekam rinejo, trobijo, mahajo, prehitevajo po levi, svašta sem vidla v dobre pol ure...
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:38:38
|
|
|
|
kalbo
|
Nije žvaka za seljaka Resno je pa LJ obvoznica prava katastrofa.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:41:36
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nije žvaka za seljaka Resno je pa LJ obvoznica prava katastrofa. Ja, pa po njej se vozijo v glavnem "neljubljancani", torej dnevni migranti, ki nam prihajajo zastrupljat Ljubljano.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nije žvaka za seljaka Resno je pa LJ obvoznica prava katastrofa. Ja, pa po njej se vozijo v glavnem "neljubljancani", torej dnevni migranti, ki nam prihajajo zastrupljat Ljubljano. belo Ljubljano? tudi jaz sem med njimi, žal
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 13:59:46
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 belo Ljubljano? tudi jaz sem med njimi, žal Ahh, bela ze dolgo časa ni več. No ja, mogoče pa bo Jankovič naredil red in vpeljal mitnice po zgledu Londona. Obljubil že je.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:01:58
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** katastrofa, kako ste nestrpni - ne vsi seveda (tisti, ki so se včeraj med 7:45 in 8:10 vozili po Ljubljanski obvoznici... Sem šla včeraj k bratrancu v Medvode in groza, kakšno izsiljevanje, prehitevanje v škarje, non stop neko trobljanje, sem doživela. Mal strpnosti na cesti ne škodi, oziroma strpnost je obvezna. Sem komaj čakala, da pridem k nam na podeželje, kjer ni cirkusa. No, tko to mi je ležalo na duši... kad dođe seljak u grad... sorry jaz to sploh ne slišim in ne reagiram več. zgleda sčasoma postaneš imun na te zadeve. Tko nekak, ja... Čeprav jaz se morm zdej lepo obnašat, k mam bolj "opazen" avto...
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:05:34
|
|
|
|
miapia
|
V naših mladih letih smo poznali bus, kolo, pešaka, taxi, rolerje, motorinote, danes ima pa vsak študent in celo že dijak svojo kripo, nekateri celo dve, njihove riti pa so prelene, da bi peš odkorakali do cilja. Da ne bo zamere, enako velja za delavno populacijo, pa tudi za starejše občane. Ko sem bila nekoč zaposlena v centru Lj, sem se vozila z busom in bilo je zakon, pa še neobremenjena sem vse trgovine obredla. Dandanes je pa katastrofa, pa večina folka je nadutega in egocentričnega, ki gledajo samo na svojo rit. Je pa marsikje v tujini stanje mnogo slabše. Pa izpit za avto dobi skoraj vsak, tudi tisti, ki ima dve levi roki, veliko inštruktorjev pa nima ravno pet čistih o poučevanju vožnje. Pa ne se sekirat, prišli bodo časi, ko bo na cestah prazno, v zraku pa gužva.
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:06:55
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Čeprav jaz se morm zdej lepo obnašat, k mam bolj "opazen" avto... A je brez koles? Pa ko se ravno hvališ, povej kakšnega voziš.
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:12:17
|
|
|
|
Hope2
|
Le kaj bi ti počela v kakem velemestu na 8-10 pasovnici, na krožnih križiščih znotraj krožnih križišč..... Jaz sem že ena tistih, ki znori, ko pred mano en v avtu (iz sela) ne upa speljat in čaka, da bo fraj cesta (ko v LJ itak tega ne bo doživel ) , sem pa zelo strpna do avtošol
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.10.2009 14:14:10 >
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:17:37
|
|
|
|
miapia
|
Živim v velemestu imenovan Ljubljana in ne bi imela ni proti 10-pasovnicam. Sem velikokrat živčna, ker večina ljudi čara, sama pa sem efektiven voznik, ki gleda tudi na druge. Ampak tako je in lahko se razpočim jaz ali pa ti, pa ne bo nič drugače.
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:17:54
|
|
|
|
rija
|
meni je pa prav fino vozit po lj: si lahko privoščim par "kiksov" s katerimi kam prej pridel...če pa kdo kaj pizdi, pa se naredim v smislu: sori, nisem od tu....
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:19:03
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 sem pa zelo strpna do avtošol Tudi jaz, samo ko vozi pred mano 25/h, omejitev je pa 40/h, bi brcnila v rit voznika in inštruktorja.
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:19:33
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Živim v velemestu imenovan Ljubljana in ne bi imela ni proti 10-pasovnicam. Sem velikokrat živčna, ker večina ljudi čara, sama pa sem efektiven voznik, ki gleda tudi na druge. Ampak tako je in lahko se razpočim jaz ali pa ti, pa ne bo nič drugače. Lj glih ni velemesto
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:21:24
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 sem pa zelo strpna do avtošol Tudi jaz, samo ko vozi pred mano 25/h, omejitev je pa 40/h, bi brcnila v rit voznika in inštruktorja. Jah, J.... ga. Se spomnim moje prve vožnje, ko sem peljala 40, pa se mislila da se vozim z reaktivcem . Pa sme bil aful vesela, da me niso vozniki za mano z blentanjem še bolj živčno delali
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:23:31
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Lj glih ni velemesto Nimam druge izbire, zato naj bo.
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:24:52
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** katastrofa, kako ste nestrpni - ne vsi seveda (tisti, ki so se včeraj med 7:45 in 8:10 vozili po Ljubljanski obvoznici... Sem šla včeraj k bratrancu v Medvode in groza, kakšno izsiljevanje, prehitevanje v škarje, non stop neko trobljanje, sem doživela. Mal strpnosti na cesti ne škodi, oziroma strpnost je obvezna. Sem komaj čakala, da pridem k nam na podeželje, kjer ni cirkusa. No, tko to mi je ležalo na duši... kad dođe seljak u grad... sorry jaz to sploh ne slišim in ne reagiram več. zgleda sčasoma postaneš imun na te zadeve. Tko nekak, ja... Čeprav jaz se morm zdej lepo obnašat, k mam bolj "opazen" avto... sam res Viv, pazi kako voziš
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:29:04
|
|
|
|
Kliki
|
Se strinjam s teboj KIKI****. To je res groza sploh zjutraj in tam po četrti je pa tudi kar nekaj takih ko mečkajo za p*******. Kaj čmo tako poteka promet po večjih mestih.
|
|
|
|
RE: Kako se vozite Ljubljančani... 2.10.2009 14:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Čeprav jaz se morm zdej lepo obnašat, k mam bolj "opazen" avto... A je brez koles? Pa ko se ravno hvališ, povej kakšnega voziš. viv ima RR avto roza rožice, pa veeeeelik napis Ringaraja
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?