|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se vam zdi stopnička v prostoru?
22.9.2007 15:19:48   
Annny
Mislim na stopničko npr. na prehodu v dnevno sobo ipd.
Recimo, da se s tem lepo ločijo talne obloge (parket v dnevni, ploščice v kuhinji)

Se vam zdi to ok ali samo ena ovira za spotikanje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se vam zdi stopnička v prostoru?
22.9.2007 15:23:55   
ajna12
Mi imamo stopnico iz hodnika, potem pa 1 stopnica navzdol v  2 m hodnika in kopalnico. Iz hodnika pa imamo majhno stopničko za spalnico in otroško. Mi imamo to zaradi prenove strarejše hiše, ker se drugače ni izšlo. Nam je ok, razen pri obiskih jih moramo opozoriti na tisto iz oz.v sobo, sploh otroke, ampak samo prvič, potem pa že vedo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2007 15:25:40   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Annny
samo ena ovira za spotikanje?

jp, samo to

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2007 15:32:03   
Anonimen
Imela bi jih več (štiri, pet, šest,...), toliko, da bi povečala višino dnevnega prostora.

Samo ena mi je res ovira za spotikanje  user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2007 15:51:37   
nejcko
Meni je ločitev dnevne in kuhinje z dvema nivojema super, ampak mora biti nivo "bolj opazen", torej ločitev z najmanj tremi stopnicami. Ena je samo za spotikanje.

Smo bili pred enim mesecem v Rimu v enem stanovanju, kjer sta bili samo z eno stopnico ločena dnevni prostor in soba. Zjutraj je zvonil telefon, jaz vstanem, letim v kuhinjo po telefon in ... sem dobesedno poletelauser posted image . Tako sem se zložila, da sem bila vsa plava.

Ena stopnica, nak, več stopnic pa mi je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2007 16:54:19   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Imela bi jih več (štiri, pet, šest,...), toliko, da bi povečala višino dnevnega prostora.

Samo ena mi je res ovira za spotikanje  user posted image

Se strinjam. Mi imamo v stanovanju vse brez stopničk, tako da bi se res težko spotaknil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2007 17:16:26   
čaki
če me kdaj sreča sreča in bom delala hišo, bom dala stopničke not. to mi je tko INNN

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2007 19:17:17   
jooly
V primeru, da sta kuhinja, dnevna soba in jedilni kot en velik skupen prostor, se mi zdi super rešitev prehod iz dnevne v kuhinjo al pa iz kuhinje v jedilnico stopnička.

Če si pa taka neroda, pa lahko padeš  tud sred kopalnice, ne rabiš met stopničke user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2007 19:22:18   
Maxica
Men so stopničke v stanovanju tudi luštna stvar in popestritev prostora. Tudi samo ena mi je cool, v kolikor se ne boste spotikali.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2007 19:26:02   
Anonimen
meni je sicer lepo BUT...:
1. stopnica ali več sopnic pomeni oviro pri prenašanju recimo, ko neseš polen pladen kozarcev..ups... user posted image  prav tako pomeni ovira za otroke, ampak z leti ta ovira ni več tolk moteča zarad otrok.
2. vsaka stopnica pomeni en rob več za čiščenje in en kot vč za nabiranje svinjarije user posted image
3. hišo gradimo vrjetno za cel lajf in ko bom stara 70 mi nobenea štenga ne bo več všeč, kaj šele če nekega dne pristanem na berglah/vozičku. moja hiša je narejena tako, da nima stopnice niti iz dvorišča v hišo. v garaži si lahko nardim spalnico in kopalnico in bo to potem hiša v enem nadstropju.

ja zgleda mi lepo ampak ne v moji hiši :)

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2007 21:09:33   
suzanamai
Se strinjam z Laro v vseh točkah. Imamo kar nekaj nivojev v hiši, pa bi jih najraje poradirala, če bi lahko. Na začetku pa mi je bilo tudi tako fancy. po parih letih in nekaj padcih ter stalnem opozarjanju, pa imam bsega že čez glavo.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2007 21:20:26   
rija
mi imamo tudi eno stopničko med dnevno in jedilnico in ko bom zidala novo bajto.....radirka !!! hočem vse ravno....

edino je fajn, da se lepo sedi na njejuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2007 21:30:51   
Gina
Zaradi talnih oblog v bistvu tega ne rabiš. Mi imamo v kuhinji ploščice in v dnevni parket, pa je tako narejeno, da je lep prehod, brez kake štenge.
Jaz bi še pragove pri drugih sobah zradirala, pa moj pravi, da se potem svinjarija ne prenaša toliko iz prostora v prostor, če je prag.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2007 9:11:45   
Lunca1
Midva imava 4 stopnice med dnevno in kuhinjo, ker sva delala prizidek in zelo razgiba, samo ene pa jaz ne bi imela. Mislim samo zato, da je.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.9.2007 21:40:56   
Nika v službi
Kot je ena že omenila, stopnico (v tem primeru bi imela pravzaprav dve) bi imela samo, če bi bila kuhinja, jedilnica in dnevna soba ena velik prostor. To je pri luksuzni gradnji stanovanj sedaj itak trend (namreč tak velik prostor, recimo cca. 60 kvadratov - nedavno gledala nekaj takega).

Torej, v tem primeru, bi imela v sklopu dnevne sobe kao delovni (računalniški) kotiček, ki bi ga dvignila z 2 stopnicama. Nekje v kotu, torej bi bila tudi stopnica po diagonali.
Jap, to bi mi bilo všeč.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2007 11:28:15   
popi
Meni pa je žal,da jo imamo.Iz sledečega razloga.Sedežna mora biti točno toliko velika,da sega do stopnice.Večja ne pride v poštev.
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2007 12:05:30   
mika
Jaz bi še pragove pri drugih sobah zradirala, pa moj pravi, da se potem svinjarija ne prenaša toliko iz prostora v prostor, če je prag.

gina, ti kar zradairaj pragove. mi jih nimamo in to kar pravi tvoj mož ne drži.

tud jaz se strinjam z laro. naš dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico je velik nekaj manj kot 60m2 in ni šanse, da bi ga manjšala s stopnicami.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2007 21:25:49   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Torej, v tem primeru, bi imela v sklopu dnevne sobe kao delovni (računalniški) kotiček, ki bi ga dvignila z 2 stopnicama. Nekje v kotu, torej bi bila tudi stopnica po diagonali.
Jap, to bi mi bilo všeč.

Boh pomagi, sam tega ne. Mi imamo trenutno to rešitev( dokler ne izdelamo kabineta v kleti), drugače je ta kot dvignjen z eno tini mini stopničko namenjen kotičku s kaminsko pečjo pa enim finim počivalnikom po možnosti masažnim, torej tak kot za sproščanje. Delovni prostor v dnevni sobi je po mojih izkušnjah blak, blak, blak.
Ja, drugače pa imamo stopničko, ampak na stropu, haha. To pomeni, da ima tazgornje stanovanje dve taki fini stopnički med dnevno in jedilnico in tako fino izpade.
Ja, meni je všeč stopnička v prostoru

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2007 21:34:22   
Splet.Ka
Ja meni so tudi stopničke zelo všeč.

No, imam pa tudi delovni kotiček v dnevni. Pa je ok. Če rabim mir, ostale družinske člane spodim ven ali v otroško sobouser posted image

Cvetim...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2007 17:16:07   
Annny
IZVIRNO SPOROČILO: trixi

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Jap, to bi mi bilo všeč.

Boh pomagi, sam tega ne. Mi imamo trenutno to rešitev( dokler ne izdelamo kabineta v kleti), drugače je ta kot dvignjen z eno tini mini stopničko namenjen kotičku s kaminsko pečjo pa enim finim počivalnikom po možnosti masažnim, torej tak kot za sproščanje. Delovni prostor v dnevni sobi je po mojih izkušnjah blak, blak, blak.
Ja, drugače pa imamo stopničko, ampak na stropu, haha. To pomeni, da ima tazgornje stanovanje dve taki fini stopnički med dnevno in jedilnico in tako fino izpade.
Ja, meni je všeč stopnička v prostoru

Ups...si predstavljam, kako na tistem pisarniškem stolu s kolesci zgrmi hrbtno po stopničkah..to pa ne bi bilo lepouser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?