Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 0:55:36
|
|
|
|
tashq
|
film je pa ja malo drugačen kot reala.tam se še zbudijo počesani, naličeni pa z zadahom po mentolu(predvidevam...).
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 8:04:46
|
|
|
|
Polona31
|
Pri dveh malih otrocih...hmmm...saj sploh ne vem več kako je ko napade strast, ker...ko zaspita sem izmučena do konca...tako da urejanje za sex trenutke...če se lahko v miru stuširam in nase dam sveže perilo je čisto dovolj.
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 8:30:10
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Zanima me zgolj iz firbca. Zadnjič sva gledala en film, kjer sta se dva predala strasti na enem stranišču v med nogometno tekmo. Kao oba zgolj navijača enega kluba, sicer v trenerki in športnih copatkah. Potem ju pa kaže na wc kako se dama kao nastavi v najbolj seksualnem spodnjem perilu, on ves popeglan spodaj... AAAAAAAAaa? Mi je blo kar tko mal - čudno no... Ne vem, ste vi vedno pripravljeni, v kolikor napade strast???? IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Midva tudi vedno umita! To se mi pa kar gabi, da ne bi bil spucan, pa urejen! Se raje odpovem aktivnosti, če sem čez dan prelen, da bi se mi ljubilo zrihtat spodaj... Ne razumem. Ti je čudno, da se ljudje uredijo, če obstaja možnost akcije, ali ti je čudno, da nisi samo ti tisti, ki želi biti urejen za partnerja?
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 8:32:31
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Ste vi vedno pripravljeni, v kolikor napade strast???? Ja, vedno. Saj akcija se lahko začne tudi v kopalnici, npr. s tuširanjem ...
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 9:01:47
|
|
|
|
Barby.
|
sej tud na tekmo lahko greš v trenerki & sexi spodnjem perilu.. al kako ? in odvisno kaj za tebe pomeni biti urejen pred sexom .. "sfriziraš" se ziher ne vsak dan spodaj al pač ? :D za ene urejen pomeni že sveže stuširan in v svežem perilu .
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 11:51:13
|
|
|
|
ronja
|
NIč se ne pedenam, ker nikoli ne planirava seksa. Včasih že cel dan misliva na to, ja, ampak se je že zgodilo, da sva potem samo dol padla in zaspala, včasih pa niti pomislim ne čez dan, ker me tamali okupirajo, pa se potem zvečer na polno dogaja... tako da - mi je všeč spontanot;) Mam pa srečo, da mu je najbolj všeč navadno športno perilo, ne pa kake čipke, tako da to ni problem:) Tuširava se pa itak vsak dan in perilo tudi vsak dan menjavava, tako da če je to urejenost za seks, potem sva ves čas pripravjlena na akcijo .
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 12:06:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Običajno samo tuš in deodorant.
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 12:15:13
|
|
|
|
Radenska_
|
Midva se oba predtem spodaj umijeva. Predvsem zato ker jaz težim. Drugače pa tuširanje vsak dan, spodaj se pa sfriziram enrkat na teden. Je čist dovolj. Spontanosti torej ni, ker je prej treba obiskat bide.
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 19:36:18
|
|
|
|
Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barby. sej tud na tekmo lahko greš v trenerki & sexi spodnjem perilu.. al kako ? in odvisno kaj za tebe pomeni biti urejen pred sexom .. "sfriziraš" se ziher ne vsak dan spodaj al pač ? :D za ene urejen pomeni že sveže stuširan in v svežem perilu . seveda greš lahko v seksi spodnjem perilu. Hahaha, lahko greš tudi brez perila Kaj zame pomeni biti urejen? Ja zame to pomeni biti lepo umit, svež in nekocinast. Da bi se vsak dan sfriziral - ne to pa ne. Si odstranim dlačice, to pa ja! Ampak saj ne zrastejo vsak dan nove!?? Ali pač? Ne vem kako je sicer pri vas puncah, ampak pri meni, če jih poruvam pa res niso vsak dan poganjki
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 19:52:53
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Kaj zame pomeni biti urejen? Ja zame to pomeni biti ... nekocinast. torej, vsi kosmati deci, ki imajo žene, ki jim je to všeč, so neurejeni?
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 20:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
brazilska in tuš... ker pa nimam časa niti dnarja vsak mesc hodit pa včasih samo tuš, sej u končni fazi je čist vseen kako zgleda dol, važn, da je čisto pa voljno
|
|
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 20:51:11
|
|
|
|
uškinamama
|
A intimni trenutki so samo sex?
|
|
RE: Kako se uredite za intimne trenutke? 20.11.2013 22:08:14
|
|
|
|
Lukka
|
@uškinamama ne trudi se, hahaha, ne razumeš. @mateyka Uf, niti slučajno. Meni so všeč kocinasti
|
|
|
| Stran: [1] |
ali se kregatezbandz partnerjen ali partnerkodnevno (
29%)
2x tedensko (
7%)
1x tedensko (
13%)
1x mesečno (
31%)
1x letno (
11%)
nikoli (
10%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!