|
Kako se sprijaznit, da ne je? 23.11.2005 22:22:41
|
|
|
|
Dolina
|
Joj, jaz imam danes slab dan. In ne vem več naprej. Kako naj se sprijaznim, ali pa vsaj pripravim do tega, da se ne bom tolk obremenjevala, ker moja mala punčica ne je? Danes ni spravila skupaj niti enega gostega obroka (4x sem ji ponudla različno hrano, pa je vse samo probala), še večerje ni hotla, ki je edini obrok, ki ga je do sedaj sprejela. Stara je pa 9 mesecev. In po 4 mesecih "uvajanja" ne vem, kaj ima rada, ker en dan nekaj poje, drug dan pa tega ne mara več. Dojiva se 8x na dan, pa 3-4x ponoči. Par dni nazaj sem mislila že, da nama je končno steklo, ker je pojedla tri goste obroke (vsak po 0,5 do 1 dcl - kar je za njo veliko). pa še ponoči se je samo 2x zbudila za jest. Ampak od takrat naprej pa spet stara zgodba, ki je danes celo slabša. Mal sem že obupana, ker ji kuham tako kot za sebe (solim, dodam kislo smetano, maslo, ...), pa noče pojest, pa ji kupim, pa tud noče pojest. Največji uspeh so le Hippove Gute Nacht kašice, pa še te danes ni hotla. No, pač ni jedec, ampak meni gre na jok. Utrujena sem, ker se trudim na vse načine, mali škrat pa ni zadovoljen. Kako se ve spopadate s temi težavami? Nočko, Dolina
|
|
|