Daise
|
Ooooo! Končno je nekdo odprl to temo, da bomo lahko klepetale in si delale družbo. No, jaz sem v podobni situaciji. Sicer sva malo mlajša, jaz 24, on 26, skupaj sva 6 let, Oba sva že pred leti govorila o tem, da bova nekoč imela pomladke, tako, da to sva ''razčistila''. Se nama je pa pred dobre pol leta naredilo, da nisva dovolj pazila pri zaščiti, tako da sva zanosila, ampak je šlo za kemično nosečnost (torej zelo zelo zgodnji splav). No od tistega dneva naprej je naraščaj vse kar mi hodi po glavi. Nekajkrat po tem sva še govorila o mojih občutkih, ve, da si tega zelo zelo želim, ampak pravi, da še ni pravi čas. Sicer imava svoje stanovanje, službe (sicer za določen čas), tudi sobotne večere večinoma že preživljava na kavču. - no nekaj malega o meni. Edino kar ti lahko svetujem je, da ne govoriš, da si TI želiš dojenčka, ampak, da si želiš z njim ustvariti družino. To je edini nasvet, ki ti ga lahko dam, ki je pri meni malo deloval, da se je približal mojim občutkom. Moj je imel kar težko otroštvo in ko se pogovarjava, kako bova nekoč midva vzgajala in kako ga bova imela rada, se mi zdi, da se v njem začne prebujati želja. Tudi jaz opazim, da ga je nečesa strah, ne zna pa mi povedati česa, pa tudi najbrž sam točno ne ve. Mi je bilo pa zadnjič zelo zanimivo, ko sva gledala nek video. Sama po youtubu spremljam nekaj daily vloggerjev, in eden od parov je ravno rodil. Včasih tudi on pogleda kakšen vlog, no, pa sem ga poklicala, ko sta naložila porodni video. Ko sva ga gledala je dobil kar solzne oči, požiral slino - prav lepo je bilo :) Upam, da nam čimprej uspe prepričati naše drage, medtem pa lahko skupaj zabijamo čas in delimo izkušnje :)
|