Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 19.4.2008 16:37:36
|
|
|
|
Laubica
|
Ja biserno
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 19.4.2008 16:58:13
|
|
|
|
Mijavček
|
Jaz mislim, da sam peroksid pomaga.... to pa bolš, da ne experimentirata doma.... pomojem bo treba kar k frizerju. Žal. Jest sem bla tud k pišče enkrat, pa sem mogla it k frizerju, mi je dala čisti peroksid, brez barve, (tak moder je) pol sem bla pa k Drnačka.
|
|
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 19.4.2008 17:28:07
|
|
|
|
kaja26
|
Moja kolegica je tudi bla ko pišček, pol si je pa kr drug dan pobarvala z sivo barvo lase in je pustla pač manj cajta gor, ampak pol je imela čudovito barvo las. Tako belo srebrno vijola
|
|
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 19.4.2008 21:22:53
|
|
|
|
Bejba
|
Naj poskusi šampon, ki ubija rumeni ton. Jaz ga uporabljam in sem ful zadovolna. Imam ga od Kenue - silver reflex shampoo.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.4.2008 23:51:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 20.4.2008 12:59:15
|
|
|
|
Mijavček
|
Joj, sam naj pazi, če bo dajala čez sivo al pa srebrno, ker zna potem kej zelenga ven prit, al pa vijolčnega jaz bi šla vseen v salon. A sta že zrihtale?
|
|
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 23.4.2008 10:37:20
|
|
|
|
Maleal
|
Smo jo uredili ja ,si je dala pepelnato ez in je full dobro prilo.
|
|
RE: Kako se rešit rumene barve? 23.4.2008 10:38:03
|
|
|
|
Maleal
|
Joj umniki ne delajo.
|
| Stran: [1] |
kontracepcijaožbejkakaj menite o sterelizaciji?vredu (
40%)
se ne strinjam (
27%)
ne vem (
33%)
Število vseh glasov: 247Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!