Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 14:24:45
|
|
|
|
orhideja75
|
K2R
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 15:20:37
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Nujnoooooooo rabim pomoč,kar nekaj kompletov belega spodnjega perila se mi je zabarvalo na sivo ,a se še da kaj rešit ali bo vse letelo v keson? lističi za belo perilo od firme Grey....
|
|
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 16:12:47
|
|
|
|
Naja30
|
Lističi za perilo, ja. Jaz imam zdaj ene iz mullerja, pa tudi te grey sem imela in ravno z njimi sem sivino spravila stran. Lahko jih daš vsakič med perilo ali pa samo občasno ali pa samo za povrnitev barve.
|
|
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 16:25:29
|
|
|
|
zvesta
|
Ampak za belo perilo obstajajo smao ti Grey-evi. Za barvasto pa je več možnih proizvajalcev. Jaz jih uporabljam vedno. Pri belem in pri pisanem pranju.
|
|
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 20:25:16
|
|
|
|
Naja30
|
Ojej, zvesta. Imaš prav. Ampak jaz vseeno dajem tudi k belemu tiste za barvno perilo. Pa je ok.
|
|
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 21:15:38
|
|
|
|
katjes
|
Jaz tudi pazim, da ne dam preveč praška za pranje!
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 11.7.2008 21:50:00
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Jaz tudi pazim, da ne dam preveč praška za pranje! ja, tudi to je pomembno.. pa ne prati belega perila stekočim detergentom...
|
|
|
|
RE: Kako se rešim sive barve?? 12.7.2008 2:12:50
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: katjes Jaz tudi pazim, da ne dam preveč praška za pranje! ja, tudi to je pomembno.. pa ne prati belega perila stekočim detergentom... aja?? ZAkaj ne? jaz perem in je vse belo. Res pa je da dam zraven tbl od Persila proti sivini.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.