![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako se pripraviti na načrtovanje? 21.5.2008 19:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Po dveh letih čakanja, da se moj le odloči za , mi je včeraj koončno rekel, da v tem ne vidi več nobene težave . "Z delom" bova pričela poleti . Moram pa priznati, da imam neverjeten strah, da bo šlo nekaj narobe, da ful dolgo ne bo uspelo...Tak občutek imam že zelo dolgo, verjetno zato ker si res zelo želim in kar težko verjamem da se mi bo uresničila ta globoka želja...Upam, da se motim....Vem pa, da ne bo uspelo v prvem mesecu, na to sem pripravljena :) Priporočate da jem kakšne tablete v smislu folne kisline ipd ? Sicer se odrekam mesu, ne vem pa če to igra kakšno vlogo ? Železa imaš zaradi tega sigurno manj, medtem ko folne kisline mogoče z zelenjavo dobiš več..? Nimam pa ravno pestre prehrane, ritem življenja žal... Sicer je ravno bilo to vprašanje pa vseeno...kako se pripraviti na načrtovanje ? P.S. Tabletk ne jem že 2 leti...Menstruacija redna, vendar čudna...Prva dva dni precej močna, potem pa samo nek čuden rjav izcedek, težko bi rekla da je to kri...Se dogaja to še kateri?
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 22.5.2008 22:25:02 >
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 21.5.2008 20:07:32
|
|
|
|
teičy
|
Pozdravljena! Sem vesela, da se je tvoj dragi odločil za tako velik korak. Ti pa poskušaj bit čim bolj sproščena in se s temi stvarmi ne obremenjuj. Nič ne bo narobe in če boš vse odklopla se bo hitro primlo... Glede prehrane pa tako. Ne preveč komplicirat, če pa sama vidiš, da obroki niso dovolj raznoliki vzami dodatke v obliki tabletk. Jaz pijem ELEVIt in so kar vredu... Aja, pa čimprej v akcijo in čim več in upam, da se čimprej prime
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 21.5.2008 20:36:13
|
|
|
|
Majuska
|
Čestitam za odločitev tvojega dragega, da pričneta z načrtovanjem. Predvsem ti svetujem, da ne premišljuješ non stop o planiranju in kako hitro se bodo želje uresničile, se mi zdi, da nas to bolj oddalji od željenega. Bodi sproščena - če boš razmišljala, da vama ne bo takoj uspelo, se to dejansko lahko zgodi. Zato pravim, da se ne smeš obremenjevati. Jaz sem v začetku jemala Tifol tablete, kasneje v nosečnosti pa sem pričela z Elevitom in ga še danes jemljem. Samo brez skrbi. Preračunaj si, kdaj imaš ovulacijo, se priporoča na dva dneva in to je to. Veselo delajta na bebici, želim vama, da bosta čimprej držala štručko v naročju!
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 21.5.2008 22:03:00
|
|
|
|
Naja30
|
Nama je vedno uspela metoda na 2 dneva. Priporočam ti Tifol pa zdravo prehrano. Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 22.5.2008 18:38:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, priprave - folna kislina ne bo napak. Me pa zanima, kako ti je uspelo prepričat dragega. Meni se že meša, ker moj vztraja, da ne bi otroka - ima namreč že otroka iz prvega zakona.
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 23.5.2008 18:49:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za čestitke. Še vedno se ne morem znebiti strahu da bo šlo nekaj sigurno narobe in da ne bo tako enostavno kot pri vseh okrog mene. Grozno. Jutri grem kupit folno - Tifol se mi zdi je ok, kar sem prebrala. Kako sem ga prepričala ? Priznam, največji boj mojega življenja...Ampak bolj notranji kot z njim, ker prisilit tako ali tako nikogar ne moreš v nič. Je pa težko čakati kdaj se bo kaj premaknilo, sploh ker ne veš ali se splača čakati ali pa je bolje oditi (brez otrok pa živeti nočem). Problem sploh ni bil v tem da on noče otroka, na vseh druženjih ker so bili prisotni otroci se je neverjetno ukvarjal z njimi, prav luštno ga je bilo gledat. Problem je bil ker sva midva imela precej burno preteklost ki jo ni mogel pozabiti in ga je bilo vse do zdaj strah, da se vrne, da ga kaj zmeče in podobno. Zdaj je ugotovil da je bil že ves čas odločen zame, samo neko blokado je imel v glavi..Tako nekako... Fora pa je da prvič ko sem mu dve leti nazaj omenila da bi imela otroka, sploh ni bil tako proti in je rekel da se mu zdi da bo treba počasi. Potem pa sem jaz non stop nekaj "silila" kdaj bo, a bo že itd in se mu je zastralo na celi črti. Zdaj pa sem se malo umirila in mu nisem o tem nič govorila, pa je kar prišel ven s tako...Tako je bilo pri meni...
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 24.5.2008 9:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pri meni je to problem, da skoz sikam, ker se ne morem zadržat, on je pa posledično vedno bolj odklonilen. Strah pa tudi razumem, sama sem imela enkrat SS, zato si tudi toliko bolj želim otroka, ker sem se že enkrat navadila na idejo da bom mamica. Poznam veliko primerov, ko v prvo ni šlo, pa so potem srečne mamice in veliko primerov, ko je bilo že v prvo vse ok. Hvala za tvoj odgovor.
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 24.5.2008 9:57:01
|
|
|
|
muška
|
Nič bat, s pozitivno energijo naprej! Drugače pa Tifol ja, kar kupi ga in ga začni jest že zdaj! Moj ima iz prvega zakona tudi že dva otroka in ko sva začela šmirat, sem mu jasno povedala, da hočem otroke. Je rekel, da normalno da jih on tudi hoče, je pa on odločil kdaj! In sem se lahko prej na glavo postavljala, ampak ko je prišel tisti čas, ki ga on določil je bebek bil! Nastal v prvem poskusu, prav tako drugi , tako da nič bat, uživat!!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 24.5.2008 13:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Nič bat, s pozitivno energijo naprej! Drugače pa Tifol ja, kar kupi ga in ga začni jest že zdaj! Moj ima iz prvega zakona tudi že dva otroka in ko sva začela šmirat, sem mu jasno povedala, da hočem otroke. Je rekel, da normalno da jih on tudi hoče, je pa on odločil kdaj! In sem se lahko prej na glavo postavljala, ampak ko je prišel tisti čas, ki ga on določil je bebek bil! Nastal v prvem poskusu, prav tako drugi , tako da nič bat, uživat!!!! To pomeni, da imata zdaj, če prav razumem dva vajina otroka in še dva iz njegovega prvega zakona? Koliko časa pa je trajalo in kako si ga "prepričala". Jaz imam namreč podobno situacijo, on ni zainteresiran, ker že ima otroke iz prvega zakona, jaz si ga pa močno želim.
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 24.5.2008 14:13:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem kupila Tifol. Sem čist navdušena . Prva tableta že manjka
|
|
|
|
RE: Nekaj pozitivnega tudi zame 24.5.2008 14:18:13
|
|
|
|
muška
|
Anonimna, prva dva otroka sta oba že polnoletna, tako da je razlika med njimi precejšnja. Kako sem ga prepričala? Nisem ga rabila. Na začetku ko me je začel osvajat, sem mu jasno povedala, da mi je všeč, ampak da jaz hočem svoje otroke. In če on otrok glede na njegov EMŠO in na to, da dva otroka že ima, noče več, da nisva za skupaj. Čisto nič drugega. Si jih je pa tudi on želel, tako da tukaj ni bilo diskusije! Zdaj ko smo vsi na kupu, smo ena big happy family, otroci se imajo radi med seboj, seveda pa dam tukaj velik plus možu in tudi njegovi ex ženi! No pa jaz imam verjetno tudi nekaj malega zraven ne?
< Sporočilo je popravil muška -- 24.5.2008 14:21:11 >
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!