|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se odločit za 2. otroka?
30.5.2008 16:06:40   
Anonimen
Pozdravljene!
Danes sem malo pospravljala stare oblekice pa me je malo bolj zagrabilo! user posted image

Torej, kako ste se odločite za 2. otroka? Prvi je zdaj  star 2,5 leta, jaz pa se nikakor ne morem odločiti. Rada bi, da bi imela sorojenca kaj drug od drugega, po drugi strani me je strah ponovnih nosečniško/porodno/poporodnih tegob. Pa tudi kariera, ki ni pretirano naklonjena pavzam. Ne vem, kako pretehtati pluse in minuse. Ste imele tudi ve take dileme?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 1.6.2008 12:51:47 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se odločit?
30.5.2008 16:27:34   
Naja30
Če si otroka želiš, nimaš kaj dosti za razmišljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2008 18:16:19   
Tanchy
Se strinjam z Naja3. Midva sva se odločila, da si moram sedaj uredit najprej službo in ko bo minilo dovolj časa da se izkažem in vpeljem v podjetje bomo imeli še enega (upam). Drugače si pa zelo zelo želiva čim prej imeti še enega ali dva. Veliko žensk je tudi takih, ki uspešno peljejo kariero vporedno z materinstvom. Če pa v podjetju temu niso naklonjeni, bi se jaz vprašala če bi spoh želela pri njih nadaljevati delo?

Upam, da se odločite kakor vam srček pove....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2008 18:19:47   
norge
Ja, sicer ne bom ravno prava za tvoj odgovor ampak... tudi jaz sem v taksni dilemi... Sicer me ravno ne grabi prepogosto, ker si ob sluzbi, ki jo imam tezko utgam kaksno minutko zase in za druzino, tezko kaj splaniram (vodja gostišča s prenočišči)... ampak včasih pa tud mal pomislim, da bi mogoce pa se imeli kaksnega ...pol me pa kmalu prime tisto... joj kok je zdaj ze lušno, ko je tako velik (jeseni bo 3), ko lahko povsod gremo, vse se lahko zmenimo... sam spi v svoji sobi, ne zbuja se, nimamo vec plenic... pa me kar mine, da bi se spet zbujala ponoci, razni izleti itd.. bi bli omejeni, sotorjenje, kampiranje, hribi....  pa vrjetno bi si z mozekom se tezje utgala kaksno minutko zase... nevem mogoce zdaj tako razmisljam, ko sem velikokrat utrujena, brez energije, ko po celodnevnem, tedenskem... stanju na nogah in letanju utrujena razmisljam o tem res nimam energije za se enega... user posted image
Verjetno bi  se ob drugacni sluzbi že še odlocila... sedaj pa, ko velikokrat delam popoldne, pozno v noc, vikende cele dneve... mi je pa kar mal mimo, da bi po izteku porodniške moral mozek imeti sam kar dva...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2008 22:58:01   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: norge

... razni izleti itd.. bi bli omejeni, sotorjenje, kampiranje, hribi....  pa vrjetno bi si z mozekom se tezje utgala kaksno minutko zase... nevem mogoce zdaj tako razmisljam, ko sem velikokrat utrujena, brez energije, ko po celodnevnem, tedenskem... stanju na nogah in letanju utrujena razmisljam o tem res nimam energije za se enega... user posted image

Midva imava tri otroke, pa hodimo na izlete, kampiramo, kolesarimo, rolamo user posted image ,  .... res je, da si težje utrgava kakšno minutko zase .... Pri nama je mož cele dneve v službi in sem jaz velikokrat sama s tremi cele dneve, ampak kolikor energije ti včasih vzamejo, ti jo dvojno povrnejo ....
Če si želita, potem ne razmišljajta in ne odlašajta ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2008 8:07:06   
pikipu
Se strinjam z Gruško. Tudi midva sva se odločila za drugega, ker želiva prvemu družbo in ker ti je vsak trud z otrokom 1000-krat povrnjen. Ko ga gledaš, ko se ti zasmeje in koraka za tabo in te kliče MAMA, MAMA,...., pozabiš na vse. Služba?? Saj je res pomembna, ampak cele dneve viseti tam - to bo nekaj narobe z organizacijo in ne s teboj. Tudi sama sem delala v turizmu, pa vem kaj je.... Najdi drugo - gostince rabijo povsod.

Srečno!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2008 9:05:27   
bambam
Tudi mi imamo doma 2.5 leti staro pupo in sva se odločila za drugega. Jaz sicer delam doma, moj je pa v službi do 4-ih. Sem tudi bila ful v dilemi ampak mene je bilo bolj strah samega poroda(ke sem prvič dolgo rojevala) ampak sem zbrala moči! Že tri mesece ne jem tabletk, mal sava pazla in ravno imam ovulacijo, ampak ker je moj čez vikend malce preveč popil, ne vem če ne bova še mal počakalauser posted image user posted image . Kok to lahk ti moški zafrknejo celo stvar a ne??!!!

Upam da se bosta čimprej odločla! Več vas bo, bolj veselo bo!!!user posted image user posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?