Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 23.1.2005 20:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jaz ne vem sploh kaj je fredov obroč:)- Mi smo kupili šlauf z hlačkami pa je blo.In ker je ugotovil da v šlaufu ne more kaj preveč migat da je utesnjen je bil jok zato je najraje v naročju in veselo čofota z vsemi štirimi:)-:bravo: Oprosti ker ti nisem bila v pomoč Neva:rozica:
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 23.1.2005 20:24:28
|
|
|
|
hipolinka
|
Fredov obroč je super stvar. Obročev je več vrst, ta rdeči je za najmlaše in se uporablja do 3 ali 4 leta. Stane pa 5000 SIt, dobi se ga tam, kjer organizirajo tečaje plavanja - poglej na internet.NApihneš ga pa tudi hitr. A ja, pa ni preveč zunaj vode. LP
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 23.1.2005 21:05:42
|
|
|
|
Sonka
|
Mišljeno je odspodaj.:kuza:
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 23.1.2005 22:01:37
|
|
|
|
Pupica
|
puncica, men ni žal da smo ga kupili.Ja mal je vzni, ni do vratu v vod, sam vseen ful uživa, ker lahko sama plava, pa še igračke lahko ulovi z rokicama. napihneš ga enako kot vse obroče, do kdaj ga bomo uporabljali pa ne vem. Verjetno pa tudi, težja ko bo, večji del telesa bo v vodi:)- sicer pa lahko vidiš v našem albumu, kako se Tia muči z plavanjem. Sicer bi ti pa namesto rdečega predlagala rumenega, ker je že malo večja.:zmeden: Sicer je pa vse ostalo na internetni strani papa
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 24.1.2005 7:32:07
|
|
|
|
Mojca20
|
Pupica zakaj rumenega, če je rdeč od3-4 leta? Sprašujem zato, ker tudi mi kupujemo obroč, star je pa skoraj 10 mesecev.
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 24.1.2005 7:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se ne zdi nič pametnega oz. oh in sploh, kolikor se govori o njem. Otroček se veliko lažje brez njega, itak pa ne plavate vsak dan pet ur v bazenu, da ne bi mogle otroka držati. Moj se drugače itak ni maral kopati, kot da se me je držal, zdaj ko je večji (skoraj 3 leta ampak tudi že lansko zimo) pa ima rokavčke in uživa 100 na uro. Tudi šlaufa ni prenesel. Škoda denarja za moje pojme.
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 24.1.2005 9:57:45
|
|
|
|
puncica
|
Hvala vam za odziv, še ne vem al ga bomo kupl al ne, mogoč sam sposodl da vidmo kako in kaj. neva: smo tud mi razmišljal da bi kr navadn šlauf kupil, sam naša je res drobižek in bolj majčkena ne vem če bi potem sploh kej ven vidla, verjetno bi bil jok hipolinka: tudi to vem kje se jih kupi in koliko stanejo, predvsem me zanima če se splača ker se mi zdi pet jurjev kr veliik:zmeden2: Sonka: ja sem že vidla, ko sem nekaj dni prej spraševala za ta obroč kje se ga da kupit. Vseeno hvala Pupica: a potem misliš da ni preveč zunaj vode in da jo ne zebe, ker mene to skrbi:zmeden2:, v bazenčku je namreč bila skoraj do vratu v vodi. Al bina: a potem se ti zdi to zgrešena investicija. A si ga kdaj uporabljala? No naša pa noče bit v naročju ampak bi kr sama se držala za vogal vode in čofotala, ker je če jo držim preveč utesnjena se mi zdi. Ne vem pa če bi bilo pri obroču to enako :zmeden2:
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 24.1.2005 10:39:09
|
|
|
|
Mojca20
|
Ne vem, meni se ne zdi ravno zgrešena investicija, je sicer drag, vendar v njem je otrok v pravilnem plavalnem položaju, v naročju pa ne more tako uživati,prav tako pa tudi starš ne more tako uživati v vodi. Spomnim se lani v Radencih, ko ga je en 3 mesečni fantek imel in sta starša zraven svobodno plavala in ga potiskala naprej, ta mali je ful užival. V nobenem drugem šlaufu 3 mesečni otrok nebi mogel biti, saj še ne sedi, v naročju se mi zdi pa preveč nerodno.
|
|
|
|
Kako se obnese fredov obroč? 24.1.2005 10:46:34
|
|
|
|
Pupica
|
mojca20:sori, čist sem zabluzila...mislila sem oranžnega. ne vem, men se rdeči zdi tko majcen.Tia je super v njem, ko pa poškilim po drugih malčkih 9,10 mesecev, se mi zdijo tko utesnjeni v njem:zmeden::zmeden::zmeden: Zato vem, da če bi šli mi pri 10 mes plavati, bi si erjetno rdečega na plavnju sposodla, kupila bi pa oranžnega. Kolegici ki ga uporablja pri 9 mesečni punčki se fino obnese. Mojca20 če imaš le šanso, poizkusi oba, ti bo pa oranžni dlje zdržal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?