Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 8:24:55
|
|
|
|
.ču
|
Najprej bo velik odvisno od vremena:zmeden2:na zalost.Mi smo mel lani v juliju krst pa je blo samo 7 stopinj,pa sneg je naletaval med dezjem:( Drgac se pa oblec tko,da se bos dobr pocutla,to je najvaznejs.Me tle gor ti tezko ves stayling narisemo:ups:mal idej,mal skombinirej pa bo. LP
|
|
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 8:29:07
|
|
|
|
baguSka
|
Jst ti tud lohk le to svetujem, da počaki na vreme in temperature. Ne moreš že zdej vedt kok bo, potem pa vas temu primerno obleci in obvezno tako da bo komot!;)
|
|
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 8:50:16
|
|
|
|
pixel
|
Jaz ti predlagam da greš cca en mesec prej v Zaro in H&M. V Zari majo ful dobre moške srajce, moj si je pa celo eno obleko že kupil in je nad pričakovanji. Cene so pa več kot ugodne ( srajce od 5-6.000 naprej, obleka okrog 40.000 če se ne motim).Moj je drugače ful zbirčen za obleke in samo firme kupuje pa so mu srajce zakon! Zase boš tud dost našla, v H&M lahko pa tamalo oblečeš. Zase greš lahko še v Orsay, Esprit, marks&Spencer... Sej so vse na kupu( Citypark). Aja še trgovina z modnimi dodatki je tam zraven!
|
|
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 8:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Če bo toplo, bi jaz oblekla kakšno lahko oblekico, v svetlih barvah, mogoče v cvetličnem vzorcu, ali pa enobarvno ravnih linij, odvisno, kaj ti bolj ustreza. Če ponavadi ne nosiš kril, je to lepa priložnost, da se oblečeš malo drugače. Tudi za v službo se ženske rade kdaj počutimo bolj žensko, a ne? Boš imela za take priložnosti na dosegu pozneje eno lepo oblekico. Tamalo pa itak da moraš čimbolj pocukrati, kdaj jo pa boš!? Saj so tako fletne take male punčke, če so kot okaski za na tortice! Občasno, seveda. Mož pa naj si kupi svetle hlače, v bež barvi, in belo srajco s kratkimi rokavi, zraven naj ima kako zelo svetlo kravato. To mu bo tudi še večkrat prav prišlo, pa nikoli ni iz mode.
|
|
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 9:16:38
|
|
|
|
MINEJA
|
Tudi jaz sem junija povabljena na prijateljičino poroko. Žal se še ne ubadam s tem kaj bom oblekla, ker, kot so že moje predhodnice napisale, nikoli ne vemo kako bo vreme. Lani avgusta sem imela na prav tako prijateljičini poroki oblečeno belo obleko z rdečimi velikimi rožami, ki se je zvezala okrog vrati in je segala malo čez kolena. Obleka je bila bolj svečana, ker je malo odsvela na srebrno barvo in sde je malo svetila. kupila sem jo v SOliverju za 12000, pred razprodajopa je bila cena 25000. meni je bila full všeč, pa še vsi so me pohvalili, da je res lepa. Tudi jaz bi ti svetovala, tko kot Splišni, eno lepo obleko v pastelnih barvah, eno lepo frizurco in make-up pa bo zelo lepo. Mali pa prav tako eno oblekco, pa sandalčke, pa čopeka ali špangico. Za moške pa tako ali tako velja klasika. Midva osebno vedno paziva na bravno usklajenost. Tako je moj mož lani imel modro obleko z rdečo srajco. Upam, da si boš lepo izbrala ... :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 9:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi nas čakajo 3 poroke (ena maja, ena junija in ena julija) Sama sem se odločila za športno eleganten hlačni kostim v svetli barvi (bela ali krem), mož si bo verjetno pri Neckermannu obleko in srajco kupil (okrog 30.000sit) Za ta malega še ne vem.:zmeden2: Julija si bom zihr kakšno oblekco kupila, bom videla. Tako daleč še ne razmišljam.
|
|
|
|
Kako se oblečti za poroko 18.2.2005 9:20:57
|
|
|
|
Tiki
|
Jaz bi ti tudi tako kot Splišni predlagala oblekico, kakšno malo ekstra ogrlico, pa manjšo torbico. Takole na pamet je drugače težko konkretno svetovat. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?