Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se občuijo prve brcike? 30.1.2007 21:15:15
|
|
|
|
facka
|
pri meni se je pojavilo se mi zdi v šestem mesecu kot, tako sem si jst predstavljala, ko metulj utripa s svojimi krili. Vsaj meni se je tako zdelo
|
|
RE: Kako se občuijo prve brcike? 30.1.2007 21:16:51
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem obakrat občutila tam okrog 18 tedna (cirka, točno se ne spomnim več). Zdelo pa se mi je kot nekakšno pokanje balončkov. Mmm, kar zavidam ti, to so res neponovljivi občutki. Uživaj v tem.
|
|
RE: Kako se občuijo prve brcike? 30.1.2007 21:38:45
|
|
|
|
eya
|
Jaz sem čutila prve brcike v 17. tednu, je bilo pa kar konkretno, ni bilo pahutanje metuljča, kot jih veliko piše. Možno, da ti čutiš brcike, uživaj!
|
|
RE: Kako se občuijo prve brcike? 31.1.2007 11:49:05
|
|
|
|
lilka
|
Zelo težko je to opisat, jaz jih zelo dolgo nisem čutila in niti si nisem znala predstavljat kako se čutijo. Potem, ko so se začele sem pa vedela, da je to tapravo, samo ne znam opisat kot kaj je blo, res ne vem kako naj opišem....
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?