|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se mi je lahko to zgodilo
17.11.2006 15:10:56   
Anonimen
Zadnje čase redko zahaja na ta forum, oziroma na vse forume. V našem domeku imamo novo članico, ljubko punčko poleg navihanega triletnika. Kaj je torej problem? Lansko leto sem naredila splav v začetku leta in ker sem dokaj verna sem za prvega novembra prižgala svečko tudinajinemu angelčku. Na žalost takrat ni bilo mogoče da bi malo pikico obdržala. Letos pa se na otročka sploh spomnila nisem, res da sem bila komaj dobro po porodu, a vseeno. In to me tako boli. Morda se je to zgodilo tudi zato ker je naša deklica bolana in potrebuje malo več nege in pozornosti, a ni nič hudega in vse se bo uredilo, le letanje po bolnicah me je utrudilo. Pa to ni izgovor, kako sem lahko pozabila na najinega otročka, čeprav ga ni z nami. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se mi je lahko to zgodilo
17.11.2006 15:16:23   
Anonimen
Nisi pozabila, splet okoliščin je pripeljal do tega, da enostavno ni bilo časa, da pokažeš svoje obžalovanje. Zapomni si nekaj, meni osebno nikoli ni pomenilo nič, če je grob pokojnih sorodnikov načičkan oz. nastlan s samimi rožami, ker jaz osebno imam vsa ta čustva in žalost do njih v svojem srcu! In samo to mi je važno. Saj grem prižgat svečo, tud za 1 novembra, ampak samo če imam čas, če nisem v služni. Važno je, da imam vse to v svojem srcu!!!
Važen je namen, ne pozabi tega. Čas celi rane, kljub temu, da ta otrok takrat ni bil zaželjen. Zdaj imaš doma 2 sončka, stisni jih in takoj ti bo lažje.Kajti samo oni so vodilo tvojega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2006 15:20:01   
total
Se strinjam z nati,glavno je da nosiš v srcu.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2006 16:52:41   
Nixxon
A smem vprašati zakaj ni bilo možno obdržati prejšnjega?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2006 18:58:30   
srki
Tvoj angelček že ve, da nisi zares pozabila na njega.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2006 19:34:05   
Anonimen
Ne razumem ... naredila si splav namerno, potem pa mu prižigaš svečke? In par mesecev po splavu pa si se odločila za otroka?user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 19:57:54   
srki
A mogoče veste, zakaj ga je naredila? Zakaj je tako fajn nekoga obsojati. Saj veste, nikoli ne reci nikoli.

Ne da zagovarjam splav, mopgoče samo iz zdravstvenih razlogov, samo če se nekdo sam za kaj takega odloči, mu je že dovolj hudo, če ji ne bi bilo, se verjetno ne bi na njega spominjala....Ah, brez veze moralizirat. Vsak zase ve, kaj dela in zakaj to dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2006 20:29:09   
Rožica I
Ne sekiraj se zaradi datuma, saj na tega user posted image  misliš očitno dosti časa in ga imaš v srcu za zmeraj, ne? To je pa edino pomembno!

In ti, anonimna strahopetka, znaš dobro zariti nož v že odprto rano.. DA TE NI SRAM!?

ROŽICA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2006 20:34:57   
Anonimen
Važno da misliš na user posted image v srčku in skrbiš za sončka doma,
glede 1.novembra le tole - ko je imel pokojni očim rd septembra, sem mu šla prižgat svečko in takrat me je zabolelo, ker je bil grob zapuščen(pa čeprav ni tam pokopan). Le prižgi svečko ko boš imela čas.
In stisni otroke, ki jih imaš ob sebi.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2006 20:50:48   
ronja
Po moje pa čisto brez potrebe sama sebe matraš - jaz mislim, da je tista dušicauser posted image prišla k tebi živet v tej novi deklici, ki sta jo dobila. Otroci znajo odpuščat in po moje je počakala, da si bila pripravljena nanjo oz. da so bili vsi pripravljeni nanjo ali pa je počakala na bolj zdravo telo, če je bil to razlog za splav in zdaj je tam pri tebi in te poizkuša razveselituser posted image .
Ne misli več toliko na to, kaj je bilo, odpusti si in se posveti vsem ljubim okoli tebe, sicer pa mislim, da vera itak uči, da če se iskreno pokesaš, ti je oproščeno, tako da se nimaš kaj bat. Nihče te ne obsoja, tudi tebi se ni treba!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2006 12:19:32   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

In ti, anonimna strahopetka, znaš dobro zariti nož v že odprto rano.. DA TE NI SRAM!?

Meni se zdi pa vprašanje čisto na mestu. Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2006 13:21:43   
Anonimen
Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati.

Nikjer ne piše, to so dejanja, s katerimi dokažeš svojo osebnost in spoštovanje. Beseda marsikaj pomeni, vsaka tolažba je dobrodošla.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2006 17:55:48   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Nisi pozabila, splet okoliščin je pripeljal do tega, da enostavno ni bilo časa, da pokažeš svoje obžalovanje. Zapomni si nekaj, meni osebno nikoli ni pomenilo nič, če je grob pokojnih sorodnikov načičkan oz. nastlan s samimi rožami, ker jaz osebno imam vsa ta čustva in žalost do njih v svojem srcu! In samo to mi je važno. Saj grem prižgat svečo, tud za 1 novembra, ampak samo če imam čas, če nisem v služni. Važno je, da imam vse to v svojem srcu!!!
Važen je namen, ne pozabi tega. Čas celi rane, kljub temu, da ta otrok takrat ni bil zaželjen. Zdaj imaš doma 2 sončka, stisni jih in takoj ti bo lažje.Kajti samo oni so vodilo tvojega življenja.

Se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2006 12:24:42   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Meni se zdi pa vprašanje čisto na mestu. Kje pa piše da je potrebno samo sožalja izrekati.

---------------------------------------------------------------
Pa saj smo že 100 % predebatirali takele STRAHOPETNE anonimke, Nixxon...
No, in če se že kdo postavlja s provokacijami, zakaj to počne anonimno?!

ROŽICA

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2006 14:02:06   
AiMa
človeku v težkih trenutkih pa res znate stati ob strani. bednice!

AiMa

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2006 10:47:28   
Nixxon

IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

---------------------------------------------------------------
Pa saj smo že 100 % predebatirali takele STRAHOPETNE anonimke, Nixxon...
No, in če se že kdo postavlja s provokacijami, zakaj to počne anonimno?!

To ne vem, niti me ne zanima. Vredu, bom jaz vprašal, ne-anonimno:

Ne razumem ... naredila si splav namerno. In par mesecev po splavu pa si se odločila za otroka?

(Vprašanje je malo predrugačeno, ker me samo to zanima.)

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2006 13:11:24   
Lusa
Ma ste že čisto dosadni s tem splavom!Tudi jaz grem na splav ,če mi AC pokaže kakšno kromosomsko napako.Lahko da je anonimna žal tudi imela eno takšno izkušnjo.Tega ne želim nobenemu in anonimna nobenemu nisi dolžna razlagati ,zakaj si šla na splav.

Hočem ti povedati ,da  tvoj user posted image  misli na vas  in vas čuva ,ne glede na to ,če mu prižgeš svečko.

Če se nisi sprijaznila oz sprejela izgubo "otrokca" ,ti priporočam ,da mu napiši kakšno pisemce samo zanj in ga vrzi v reko...Pomaga

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......