Strawberrie Cherrie
|
Čaju se pridružujem -> tašči se pa grozno smili, ker je žejen in je imel zato krče!!! Da samo povzamem, kaj sem vse včeraj slišala, ko sem peljala malega k zdravniku, ker so ga bolele ušesa : (od tašče): - že pred tremi tedni sem rekla da ga bolijo ušesa - saj sem rekla, da ga bodo bolela ušesa, ker sta mu čistila nos samo s tole vodo (beri fiziološka) in ne s kapljicami - od mojga sestra je skor umrla, ker so jo bolela ušesa - ker ne pije čaja, ima zadelan nos in vso suho grlo, potem je pa šlo vse v ušesa in ga zato bolijo ušesa - od tašče brat se je pri 5mesecih 3dni skup jokal, ker so ga bolela ušesa in so mislili da bo umrl ------------------------------- Sem bila na robu živčnega zloma, hvala bogu, da je moj prišel predčasno domov in jo poslal domov in spat. Pa da ji je povedal svoje, ker nisem vedela ali naj začnem vreščati, če je slučjano še kdo umrl, zaradi bolečih ušes Druge njene cvetke: - fejst ga na bok polagat (mali pa hoče že od 14dneva ležat na hrbet, pa če sem mu dala nevemkaj zadaj), drugače bo med spanjem umrl - če dojenček vsak dan ne spije nekaj kapljic vode, bo umrl - na trebuhu ga ne smem nosit, ker ga boli - med spanjem naj ima kapico gor ker ga bodo drugače bolela ušesa - aja, zato ima zdaj vnetje !!! Hvala bogu, da jo vidim samo tam pa tam, ker drugače bi NEVEMKAJNAREDILA..... In če mi še kdo reče, da naj otroku ponudim ČAJ!!! Mojo mamo sem včeraj tko fajn malo podučila - me je ona peljala k dežurnemu in je bila ravno naša pediatrinja dežurna - pa sem žensko vprašala pred mojo mamo, če naj mu ponudim čaj, kljub temu da ga itak zavrača -> je pa rekla, da zavrača čaj zato, ker je pameten in da dojenim otrokom do 6meseca starosti ni potrebno dodajat niti čaja
|