Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažganem? 24.1.2007 20:44:29
|
|
|
|
moder
|
Prosim za kakšen koristen nasvet, ker sem pražila meso, ga malo zalila, štedilnik zmanjšala na minimum in šla od doma. Ni se za hvalit, ampak sem že čisto obupana. Ko sem se po treh urah vrnila, je bilo v posodi vse črno, ampak to sploh ni hudo. Briga me za posodo. Smrdi kot po crkovini. Bila je sama maščoba. Problem je v tem, da imamo kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor v enem. Sem že vse ven nesla, odeje, blazine, vse plišaste igrače od tamale. Najprej sem zavese dol pobrala. Zračila sem celo popoldne, pa je malo bolje, ampak ne preveč. Še dobro, da imamo dovolj veliko stanovanje, da smo se zadrževali v drugih prostorih. A obstaja kakšna rešitev za ta smrad, ali bo se bo rešilo samo z dolgotrajnim zračenjem? A moram vso posodo iz omar ven spravit in pomit? Če imam kakšna kakšen nasvet bom zelo hvaležna. Se pa kar po glavi tolčem, kakšna tepka sem. In hvalim višje sile, da imam tako srečo, da ni nič zagorelo.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažga... 24.1.2007 21:11:23
|
|
|
|
total
|
Dober da nisi kaj zažgala,fajn preluftaj.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažga... 24.1.2007 21:14:06
|
|
|
|
Miška76
|
Fajn prezračet, pol pa kakšna dišeča svečka ali pa eterično olje prav pride .
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažga... 24.1.2007 21:22:44
|
|
|
|
Spark
|
Kako si si upala pustiti 3 ure prižgan štedilnik?????
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažga... 24.1.2007 21:47:34
|
|
|
|
eya
|
Ojej, takih primerov pa najbrž ni bilo veliko, boš težko dobila kak nasvet. Se mi zdi, da si že vse naredila, kar je bilo treba storiti.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažga... 24.1.2007 21:55:15
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Spark Kako si si upala pustiti 3 ure prižgan štedilnik????? To meni tudi ni jasno. Kak lahko daš nekaj kuhat in greš za 3 ure od doma Smrad po zažganem je tu še najmanj, ta bo sigurno minil. Probaj z oustom
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti vonja po zažga... 25.1.2007 10:12:25
|
|
|
|
moder
|
Hvala za odgovore. Na štedilnik sem enostavno pozabila. Se mi je že mudilo k zdravniku. Saj je bil štedilnik bolj pameten kot jaz, ker se je sam ugasnil, ko je postalo prevroče in tudi posoda se bo pomila (sem jo namočila s kisom in soljo). Res sem imela srečo. Veliko srečo. Včeraj sva celo popoldne imeli vse na stežaj odprto, ponoči pa zvrnejna okna. Je bilo precej bolje. Vmes sva pošpricala ene tri osvežilce zraka, pa še eden ves čas šprica. Zjutraj sem spet vse na stežaj odprla. Danes je pri nas na Gorenjskem en krasen dan - bel, čist, svež. Se mi zdi, da je veliko te svežine tudi noter prišlo in sem prav vesela, da se je končno toliko prezračilo, da se da živet. Zdajle sem okna zaprla in odprla radiatorje, ker imamo pravo Sibirijo, celih 7 stopinj. Potem pa se bom lotila temeljitega pucanja. Vse iz omar ven in v pomivalca. Res sem pa imela gromozansko srečo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.