Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:08:24
|
|
|
|
srki
|
A si kje med skalami . Pravijo, da margarina, res, se ne hecam.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:10:00
|
|
|
|
Taula
|
si kje med skalami Ah tiste modrice na nogah od morja so že šle. Po celi dolžini rok (do komolca) jih imam...na obeh straneh. Dobro da je danes slabo vreme Margarina? A da se s tem namažeš?
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:13:29
|
|
|
|
Lenny
|
V lekarnah se dobi en gel, ki ga predpišejo tudi po zvinih ali zlomih. Teta Skleroza me daje, pa se ne spomnim imena Pomaga preverjeno, modrice veliko hitreje zbledijo.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:15:37
|
|
|
|
biba77
|
Hepan gel (lekarna) pomaga.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:16:30
|
|
|
|
Taula
|
Hepan gel Super. Bom šla kupiti. Hvala.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:20:32
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, Hepan gel!!! Ej, Roza, Roza
|
|
|
|
RE: Kako se čim hitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:21:23
|
|
|
|
piščanc
|
v lekarni se dobi taka krema, ki spodbuja obnavljanje podkožnega tkiva po udarcu. samo točenag imena ne vem. aha, sem pozna
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:22:12
|
|
|
|
noe
|
Margarina, sam ne vem če pomaga tudi pol ko je že vse podpluto. Mi smo našega kaskaderja skoz mazali z margarino in so vsakodnevne buške kar zginjale.lp
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:29:20
|
|
|
|
Taula
|
Sem že kupila. Upam da bo pomagalo, ker taka ne morem imeti kratkih rokavov, da ne bo kdo mislil da me lubi pretepa.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa pomaga tudi med... mi smo 3letnici namazali prstke, ki jih je utaknila med vrata z medom in ni bilo sploh opazit...
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:34:28
|
|
|
|
Taula
|
Torej še med in margarina. Super bom dišala. No ja..ponoči sem spala z pingvini na rokah...pa sem preživela. Hvala vsem za pomoč.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:38:58
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anc* drugače pa pomaga tudi med... mi smo 3letnici namazali prstke, ki jih je utaknila med vrata z medom in ni bilo sploh opazit... ja, res je in med je super tudi za sončne opekline.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:40:34
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, definitivno margarina - za otekline in modrice.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, definitivno margarina - za otekline in modrice. A zna kdo to malo bolj strokovno razložiti ZAKAJ in na kakšen način? Biokemiki? ker mi ni jasno. A potem si svinjsko mast tudi lahko gor namažeš ali kako? Med? to bi bolj verjela, ker bi deklica lahko cuzala med dol in bi stem pospešila prekrvavitev in bi se podpludba (kri) hitreje razpršila.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:48:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anc* drugače pa pomaga tudi med... mi smo 3letnici namazali prstke, ki jih je utaknila med vrata z medom in ni bilo sploh opazit... preverjeno, sem se mazala po operaciji nosu, ko sem bila
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:55:00
|
|
|
|
Maxica
|
eh, jaz sem pa prebrala modrca - tisto bi še vedela.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 10:55:49
|
|
|
|
Taula
|
eh, jaz sem pa prebrala modrca - tisto bi še vedela. Ah tu pa ne rabim napotkov.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 11:09:41
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Margarina? A da se s tem namažeš? Probala še nisem, samo slišala. SE nikoli ne spomnim, ko imam kakšno modrico, da bi to preizkusila. Pa za buške baje tudi to pomaga.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 11:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Med? to bi bolj verjela, ker bi deklica lahko cuzala med dol in bi stem pospešila prekrvavitev in bi se podpludba (kri) hitreje razpršila. smo ji dali vrečkico čez, da ni mogla dol pocuzat...
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 11:24:37
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja, definitivno margarina - za otekline in modrice. A zna kdo to malo bolj strokovno razložiti ZAKAJ in na kakšen način? Biokemiki? ker mi ni jasno. A potem si svinjsko mast tudi lahko gor namažeš ali kako? Sem tud jst že spraševala, pa mi ni znal nihče obrazložiti. Ne vem. Je pa živa resnica, da ko Zara stakne kakšno buško, namažem z margarino in sploh ne oteče, niti modrica ni naslednje dni nevem kako zelo vidna. Ko mi je padla iz postelje na glavo je buška vidno rasla, mene je skoraj kap. Samo sem jo masirala sigurno par minut, pa je naslednji dan splahnelo. Anbelivbl, ti rečem.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 30.7.2007 11:32:29 >
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 11:30:22
|
|
|
|
srki
|
Kdo bi vedel, zakaj margarina. Zakaj je pa sonce rumeno ? Svinjska mast oz. loj pa je dober pri razpokanih rokah, ko jim ta kemija iz trgovine več ne pomaga. Mogoče nagnusno zveni, ampak je res, moja mami se je s tem namazala, ko je imela čisto popokane roke. Jah, naravno očitno še vedno bolj pomaga kot kemija.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 11:39:06
|
|
|
|
dalin
|
Jaz svojim otokom z margarino namažem,ampak takoj ko se udarijo.
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 12:07:09
|
|
|
|
srki
|
No evo, še ena, ki zaupa margarini.
|
|
|
|
RE: Kako se čimhitreje znebiti modric? 30.7.2007 12:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Margarina? To pa res prvič slišim. Bom poskusila naslednjič. Punce hvala, ker ste vedno polne dobrih napotkov... Taula, takoj sem pomislila, da si dragemu kaj naredila in te je nabutal... LP
|
|
|
Katero ime vam je boj všeč?pikica01Martina (
8%)
Mateja (
6%)
Nika (
28%)
Tina (
15%)
Lana (
43%)
Število vseh glasov: 516Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!