Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 17.5.2006 17:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem parkrat skričala AUA, pa me je pogledal, nato pa se je začel režati. Ne bi rada, da bi mislil, da je to zabavno in bi me potem zato grizel. Zdaj namreč vse preizkuša. Da bi ga pa kregala, pa mislim, da ne bi palilo, saj ima komaj 6,5 mesecev. A bo dovolj, če mu govorim NE, NE, NE. Kako ohraniti mirno kri?
|
|
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 17.5.2006 17:29:48
|
|
|
|
ona
|
Sem imela iste probleme in en dan sem res na glas zakričala NE in takrat je tamala razumela!Moraš odločno rečt,da te boli,če ne bo otrok mislil,da ga hecaš!!
|
|
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 17.5.2006 17:32:55
|
|
|
|
tulip
|
Jaz sem mojega za trenutek odstavila, mu resno rekla: Ne grizi! Boli mamo, ne grizi! in se na njegov smeh nisem odzivala. Ostala sem resna, dokler se ni nehal smejat in je začel začudeno gledat. Potem sem ga spet pristabvila in po potrebi ponovila vajo. Če pa se ni več dojil in je le grizel, sva s podojem končala, pa tudi če sva ravno začela in ni bil še sit. To je trajalo prbl. 1 mesec od 3,5 do 4,5mes, ko je delal prve zobke in je na ta način potem prenehal.
< Sporočilo je popravil tulip -- 17.5.2006 17:34:04 >
|
|
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 17.5.2006 17:44:22
|
|
|
|
petja
|
Resno in dokaj jezno mu razloži, da tega ne sme delat. To naredi večkrat. Verjemi, da razumejo! Če boš pa zakričala, pa itak da se bo smejal ... moji pupi je vse smešno, kar je bolj na glas, kar piska, vriska ... Je pa pol meseca mlajša od tvojega. Torej, z resnim glasom!
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 18.5.2006 7:59:32
|
|
|
|
piščanc
|
pri nas ni nič pomagalo, no razen da se je odstavil. ko so ga matrali zobki in ko ni jedel, pač pa se igral, me je prav lepo ugriznil. žvečilka pa že nisem
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 19.5.2006 19:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
sem zdaj malo bolj glasno rekla aua (nisem skričala), pa mu rekla: Ne Max, ne smeš! Mamo boli!" In kaj je bilo? Jok 10 minut in to tako močno, kot, da bi ga kdo odiral.
|
|
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 20.5.2006 11:47:53
|
|
|
|
petra.horzi
|
to sm lih prejšn tedn brala v knjigi dojenje in materinstvo iz srca piše da mu moraš rečt "ne, to boli mami", večkrat pa piše da je največja napaka k avtomatsko otroka stran potegneš ko ugrizne in to lahko bradavice bolj poškoduje kot ugriz moraš ga k seb prtisnt, tok da mu dojka zapre nosnici in bo odpru usta treba pa je bit dosledn in res vsakič rečt da boli pa ne kričat:)
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 20.5.2006 21:05:00
|
|
|
|
kati*
|
pri nas tud ne pomaga, če zakričim ali če rečem NE - me začudeno pogleda in se začne smejat. Ne vem kaj lahko narediš, vem pa, da ko začne gristi, je sit in ga potem tud neham hranit. Zdaj je pa kar sam tud nehal grist. Mogoče dobiva zobke - pri nas je bilo tisto obdobje najhuje, zdaj ko so pa zobki zunaj, pa je bolje.
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 20.5.2006 21:18:50
|
|
|
|
kaja29
|
ugrizni nazaj sem prebrala odgovor zdravnice na nekem forumu, da je ona tako naredila in je ni nikoli več ugriznil
|
|
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 21.5.2006 19:46:03
|
|
|
|
zoya24
|
Jaz sem tako zakričala au, da se je potem začel jokat , me je pa vgriznil do sedaj samo dvakrat (stari smo 9m), tako, da ni bilo silo. S ne znam predstavljat, kaj bi bila prava reakcija, ker je verjetno možen samo spontan au.....
|
|
|
|
RE: Kako reagirati, če te ugrizne med dojenjem? 21.5.2006 20:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja kam ga pa naj ugriznem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?