Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 12:31:03
|
|
|
|
rija
|
Enostavno: ga ne pokrivam.
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 12:31:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Kaj ti naj rečem. Vasja si je včeraj odprl žakelj gor do prsi in tako zaspal . Me je skor kap, ko sem ga šla ponoči pogledat; obe goli nogi je imel zunaj (spi v bodiju in žaklju). Tako da sem ga pokrila z rjuho, nakar se je v istem trenutku obrnil in spravil rjuho pod sebe, noge pa spet ven. Potem sem lahko samo še zavihala spodnji del rjuhe čez njegove nogice in šla ven. Ampak bolan pa ni (OK, je bil prejšnji teden, ampak ne od tega).
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 12:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikakor Naš ta mal nikoli ni spal v žaklju in če se ponoči odkrije, ga pokrijem nazaj, če se zbudim . Sicer zdaj poleti ga sploh ne pokrrivam, ker je bolj vroče sorte in noče bit pokrit. Tako spi samo v pižamici. Pozimi pa....kot sem napisala....kadar se ponoči zbudim, ga pokrijem, če je slučajno odkrit.
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 12:36:09
|
|
|
|
ZARA
|
Jst nimam probljemov, ker Zara zelo lepo spi... lp, Melanija Trump
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:09:44
|
|
|
|
bini
|
ej Zara - pa kdaj se boš nehala hvalt kako tvoja lepo spi??? jest s svojimi podočnjaki mam dost takih mam ... no, zdej pa lepš - a zamenaš otroka za 1 teden?? ej Meta - naša se itak tolkrat zbuja, da jo sprot pokriva, tisti ki pač prvi sliši njeno rogoviljenje, jok ali kaj tretjega... ... sej ne, da mi je to všeč... tako pač je - so far, so good...
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
No, vi pa ste mi neke svetovalke... Vse skupej nč od vas, en sam jamr
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2006 13:25:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak, morrak. Ampak mene skrbi za pozimi, ko je zvečer v sobi 18 stopinj, zjutraj pa 14. V takem pa ne more oddelana spat...
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:32:21
|
|
|
|
total
|
U ZARA a si kar naenkrat postala gospa Trump???????????????
|
|
[Brisano sporočilo] 6.7.2006 13:45:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:46:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bini ej Zara - pa kdaj se boš nehala hvalt kako tvoja lepo spi??? jest s svojimi podočnjaki mam dost takih mam ... no, zdej pa lepš - a zamenaš otroka za 1 teden?? Ne, bini, narobe si me razumela...Lepo spi, pomeni v mojem svetu , da se ne odkriva ponoči ... Ja, total, zdej sem M. Trump
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor tudi odkrit spi, odkar ni več v vreči. Ja nič, malo bolj jo boš morala oblečt. Jaz npr. vedno vem, koliko je temperatura zjutraj, sploh mi ni treba na toplomer pogledati. Če Tibor trikrat kihne in zasmrka, potem je zunaj kar hladno. Ne res, danes ponoči sem mu dala pižamo z dolgimi, ker je včeraj smrkal. Pa je bilo res danes dobro. Pozimi ima frotirasto pižamo in nogavice, pa včasih še kakšen brezrokavnik čez. Nimamo pa tako hladno kot pri vas. Ti jo boš morala kar v kombinezon dat.
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:51:33
|
|
|
|
viv_
|
Oddela se, pa je oddelana
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 13:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti jo boš morala kar v kombinezon dat. Hej, saj to sploh ni slaba ideja! Topel žakelj v obliki kombinezjona, da lahko v njem hodi. Zakaj pa ne? A se to kje dobi? Če pa ne, bomo dali delati. Splišni, za tole ti pa dolgujem kofe!
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 15:45:02
|
|
|
|
dory
|
nic lazjega..pr men spi...ce spim kot ubita, spi nepokrit ...je pa res,da je zv obcutljive sorte in ce bi ga mal zazebl, bi kuj alarm vklopu :)
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 17:03:20
|
|
|
|
PiaM
|
Obleči jo malo bolj ali pa zatlači na obeh straneh tanko odejo v rob postelje da se ne bo mogla odkrit.
|
|
|
|
RE: Kako rešujete probleme z odkrivanjem? 6.7.2006 17:56:34
|
|
|
|
mika
|
Naša ne prenese ne spalne vreče ne pokrivala. če jo pokrijem se takoj zbudi, zato je ne pokrivam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanjaKazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
folna kislinaLelly28 RRAli ste celotno nosečnost jemale folno kislino?da (
62%)
ne, le prve 3 mesece (
22%)
ne (manj kot prve 3 mesece) (
16%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!