Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako psa navaditi na nagobčnik? 5.5.2007 23:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaradi zalostnega dogodka v cetrtek smo se odlocili, da bomo Luni nazalost dali nagobcnik. In seveda je to science fiction! Najprej sem kupila napacnega - prevelikega oz. niti nisem morala ga zregulirat, ker si ga je snela v sekundi, se preden je meni uspelo kaj narediti. Ima najlonski nagobcnik, glih za glih ji je prav (se enkrat ne bi sla menjat) in jo seveda strasno moti - danes si je na sprehodu ga takoj zacela s tackami vlect dol in ni sla naprej .. potem ji je to uspevalo tudi med hojo in si ga je v 3 minutah vsega skupaj uspesno potegnila dol. Ko ji ga nataknem je najbolj ubogi kuza na tem svetu in tko zalostno gleda, kot da bi ji ne vem kaj naredila A obstaja se kaka druga alternativa? Odvajanje od pobiranja hrane in smeti nazalost ne bo uspesno, ker hrano pograbi kljub vpitju FUJ in NE in vlecenju stran .. robcke in papircke ze pljune ven, zadnjic zacuda se en kruh, vse ostalo pa pozre. Tako sem ji danes ze vlekla dve svinjariji ven iz gobca, ker sem seveda cist panicna in ji skoz gledam pred gobec, da ne bi kaj pozrla .. LP, RIbica
|
|
|
|
RE: Kako psa navaditi na nagobčnik? 5.5.2007 23:52:04
|
|
|
|
Shania
|
Kaj pa je bilo? Ja, spertni psi si nagobčnik z levo tačko dol snamejo Sori, saj vem, tebi ni smešno. Kaj pa halti?
|
|
RE: Kako psa navaditi na nagobčnik? 6.5.2007 10:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam. Naša Miša ga je tudi vmes enkrat imela, ke je enega človeka ugriznila, ampak sploh hoditi ni znala z njim, pa kar tresla se je. Se ga je tudi doma, kar tako na kavč položenega, bala kot križa.
|
|
|
|
RE: Kako psa navaditi na nagobčnik? 8.5.2007 22:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako psa navaditi na nagobčnik? Preprosto, pojdi z mano! No, resno, najprej priporočam plastični, ne najlonski nagobčnik, ker z njim lažje diha in ji ni tok vroče. Navadiš pa jo tako, da ji daješ v nagobčnik priboljške, tako sama seže z gobčkom vanj, da priboljšek pojé. To delaš tako dolgo, dokler ne ugotovi, da je nagobčnik pravzaprav super zadeva in da se ga splača imeti gor. Ko se tega navadi, ji dajaj priboljške skozi odprtnino na nagobčniku, da ga bo imela gor čedalje dlje, vendar ji ga ne pripenjaj, dokler se ga ne navadi, sploh pa ne na silo. Glede tega, da požre vso svinjarijo na tleh, pa poskusi s klikerjem. Ko hoče kaj pojest, jo ustaviš, rečeš glasen in odločen NE ali FUJ in ko se obrne stran, daš klik in priboljšek. Veliko uspeha!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?