Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pripraviti polento? 14.3.2006 15:24:27
|
|
|
|
tulip
|
Jaz skuham razno zelenjavo, jo zmiksam in primešam instant polenti, da nastane tekoča zmes. Lahko ponudiš posebej ali skupaj. Dodam tudi olivno olje, zrno soli, parmezan... 7mes fantek to poje kot bi mignil!
|
|
|
|
RE: Kako pripraviti polento? 14.3.2006 16:19:42
|
|
|
|
pravljica
|
instant polenta, kaj češ lepšega kot 3 minutke za pripravo obroka zraven pa pašejo vsemogoče stvari...zelenjava, juha, karkoli od sadja, mleko, mesni obroki (jaz dajem tiste od hipp ipd.)...če slučajno nimam druge ideje in kadar je lakota zelo huda (če ravno od kod pridemo in še ni drugega pripravljenega), izkoristim polento in zraven zmešam nekaj, kar je trenutno pri roki, če ne drugega, kakšen frutek (res kakršenkoli) aja, zraven pa ničesar ne skuham...samo polenta + voda (1:4)...okus pride potem zraven
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.