|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pri vas jemljejo kri?
17.5.2006 21:23:27   
majibee
Men se je naš user posted image tko zasmilil, ko so mu vzeli kri, in sicer ženska ga je zbodla in pol kar ene 5 minut še ven kri iztiskala. Mali se je drl kot zmešan, ona pa stiska pa stiska..user posted image Sem rekla: ja a še ni dost? Mesarka pa: ja ziher je ziheruser posted image . A je blo pri vas isto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pri vas jemljejo kri?
17.5.2006 21:30:17   
mamči
Ja, tako je. Stiska se pa prst zato, ker ni globok vbod, pa se zato počasi iztiska kri. Če bi ga po mesarsko zbodla, ji ne bi bilo potrebno nič kaj dost stiskat.
Je pa hudo, ko gledaš svojega otročka, ko ga kao matrajo, pa pol joka in se ti srce para in bi iz kože skočil pa tisti, ki ga zbode je pa itak mesar.
Kaj češ, je treba dat skoz.

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2006 22:43:02   
Olivija
Živjo, ravno zato, je zadnjič Ana prosila sestro, če ji lahko iz roke kri vzame. Sestra je bila tako prijazna  user posted image in je našla žilo na roki. Par solz je še vseeno spustila, je pa rekla, da je bilo še vseeno bolj prijetno kot pa iz prsta.

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.5.2006 23:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2006 6:48:14   
SaaS
Moj je dal že kar nekajkrat kri. Star je 18 mesecev. Odvisno zakaj so rabili. Enkrat so mu vzeli iz žile na roki (zgornja stran dlani), drugače pa veddno iz prsta. Dvakrat je bilo tako, da je morala napolnit tri (ali mogoče celo štiri) epruvetke. To se je vleklo in mali je jokal zraven, ampak saj ni drugega, kot da se zadeva opravi. Nekajkrat pa le eno, to pa ni bilo hudega, saj je bilo hitro mimo. Samo trenutek ko ga je špiknila, pa niti trznil ni.
Na koncu je dobil štampiljko na roko in pozabil, da je kaj bolelo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2006 9:53:26   
KODA
Pri nas se oba tako dereta,kot bi jih iz kože dajali.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 9:58:50   
Anonimen
naš tibor tuli pri frizerju, kot bi ga s kože dajali, v laboratoriju je pa tiho. ker imamo srečo, da vedno naletimo na enega simpatičnega gospoda, ki zna otroke tako zanimirat, da sploh ne vedo, da jim zraven jemlje kri. kapo dol, prijazni gospod.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.5.2006 11:31:57   
Anonimen
Maxu so pa iz glave vzeli kri, ker na rokici ni našla žil. Baje je zalit.user posted image  Max pa takšen slokec.user posted image  Pa vzela mu je 3 epruvetkeuser posted image .

Tudi jaz sem non stop spraševala, če še ne bo zadosti, pa mi je govorila, da mora biti do črtice. MAx se je pa drl kot zverinica, ker ga je še ena sestra za glavo dol držala. POtem sem ga pa lubčkala in božala, pa je vmes nehal jokati, pa je sestra rekla, naj se raje joče, da bo kri hitreje tekla.user posted image

JAz pa sem hodila v zdravstveno šolo in sem videla marsikaj na praksi, pa mi je pri lastnem sinu postalo slabouser posted image  . Pote se je še pa pol ure tresel od šoka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!