|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako prenašate...?
26.4.2005 8:48:36   
Tada
... vsiljive družinske člane (sestrične, tete, strice,...)? Meni že grejo pošteno na živce:hudicek:; ker se vsako nedeljo nekdo od njih prikaže na naših vratih,........ in pri nas preživijo lepe:( nedeljske urice do večera.
Mi si pa želimo biti malo sami;...se zlekniti na kavč, se igrati, gledati televizijo,.......... Pa nas vedno zmoti zvonec:(.
Pa da bi vsaj poklicali po telefonu,......
Groza,...

Kaj nam je storiti?:zmeden2:

***smo pa že večkrat nakazali z besedami, da nam je fajn, če nedelje preživimo sami,.......pa eni ne razumejo;.......

eh, grem na :kava:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako prenašate...?
26.4.2005 8:52:21   
SANDY
nimam teh težav...;) hvala bogu

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako prenašate...?
26.4.2005 8:56:17   
kepica
Tukaj še ena taka:( :(( Po moje nam ni pomoči....

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:01:55   
štumf
Poskrbite da vas ne bo doma!

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:03:36   
Teni_
Mi nimamo takih problemov, ker nas čez vikend ni doma. En dan gremo k enim staršem, drugi pa k drugim. Pojemu kosilo, malo poklepetamo in gremo. Potem pa skočimo še v trgovino, pa se to zavleče kaki dve uri(kakšen tgovski center). Tako, da pri nas ni možnosti, da bi čez vikend hodil kdo na obiske.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:06:16   
india
Povejte vnaprej, davas pa zdaj nekaj časa ob vikendih ne bo doma in enostavno ne odpirajte obiskovalcem ob takih dnevih ( potuhnite se ali pojdite za tisti čas ven).
Mi smo včasih imeli standardno na nedeljskem kosilu dva prijatelja, dokler nismo enostavno parkrat malo pred kosilom odšli ven.

Dobro,da se je to pri nas končalo!:bravo::bravo:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:06:34   
Tada
Hmmm,..... kam pa naj gremo?
Pa ja ne moremo vsako nedeljo iti na družinski izlet;........ Ok, tu pa tam že,...........
Si pa res samo želimo lepih nedeljskih popoldnevov, ko bomo resnično sami,...............in bomo samo uživali, uživali9nebesa v zavetju našega doma,... :(seveda, brez sorodnikov

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:08:28   
india
Kam??? V času,ko veste, da se ponavadi prikažejo pojdite na sprehod, ali v trgovino, ali pa preprosto spat in odklopite zvonec ( če je to recimo po kosilu).
Se bodo že naveličali težit!:grrr::grrr:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:09:49   
Teni_
Saj ne rabite it, pa samo rečete, da grete. Če pa kdo pride, pa tako kot je napisala miška, ne odpret vrat. Počasi se bodo naveličali.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:13:48   
PiaM
Če boste kazali slabo voljo, ko bo obisk tam, ne bo nič pomagalao, vseeno bodo hodili k vam, pa še užaljeni bodo.:(
Najbolje, da vsakemu, ki je na obisku vedno poveste preden gre, če lahko nasljednjič pokliče, ker imate v planu nekaj drugga, da kam grete, da dobite druge obiske itd. in to vedno ponavljate, dokler si ne bodo zapomnili.Ko pokličejo, pa če vam paše, naj pridejo, če pa ne, pa si kaj izmislite ali kam greste.
Bodite vztrajni pri tem, ker se drugače ne bodo naučili spoštovati vaš mir in vaše želje.
Dosti sreče!!
:rozica:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:16:50   
Tada
Pri nas je tak, da smo čez teden zelo malo skupaj,..... in zato hočemo biti vsaj za vikend sami,....
Babica in dedek znata in tudi razumeta, da si želimo imeti svoj mir,......in zato vedno vprašata kakšne imamo načrte, kdaj se vidimo, kdaj lahko prideta,....
Imamo lep dogovor,.....večkrat nas povabita na kosilo, na večerjo,.....
Nikoli pa ne prideta na obisk v nedeljo ob dveh popoldne,........... A se vam nikoli ne prileže popoldanski počitek;)?

Zanima me, kaj tolerirate,.....kdaj hodite na obiske,...kako dolgo ste na obisku,....ali prej najavite svoj obisk?

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:19:09   
SANDY
mi se zaklenemo, če zvoni telefon se ne oglasimo. Da bi pa kdo kar tko prišel trkat na vrata, ga pa tud ne poznam..hvala bogu. Ker men se ne da skos na obiskih viset in tudi ne maram da je stanvane skos povn! Pol pa če je to v sredo ali pa v nedeljo...

:sloncek:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:22:03   
baguSka
Jst pa predlagam naslednje - za silo. Mogoče pomaga. :zmeden2:

Namesto da oni pridejo do vas, se odpravite vi do njih,
ampak namesto da pri njih visite ves dan kot oni pri vas,
se po eni urci lepo odpravite domou. Tko boste mel tud
čas za sebe.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:25:49   
Pupica
Najbolje je predlagal ŠTUMF. Ko vas ene parkrat ne bo doma, se bodo tudi obiski razredčili.

Pri nas teh težav ni, ker naja ni bilo prej čisto nič doma. Zdej pa se tudi kar velikokrat ven odpraviva.
čimveč, čimlepših samskih nedelj:rozica:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:36:17   
Čiračara
Midva enostavno ne odkleneva:(. Ja kaj pa češ naredit drugega? Imava tud ene, ki so pri nama dvakrat na teden. Zdej jih pa imava že počasi dost:grrr:. Kar je pa še najhuje, pride ta obisk ob 7-8 zvečer, gre pa od 10-11.Hallooo? Midva pa drugi dan v službo. Nekaj časa sva to prenašala, zdaj pa enostavno ne odpirava več vrat.Zdaj v nosečnosti pa itak želiva več miru in časa za sebe. Tudi če midva kam greva, prej pokličeva, greva ob normalni uri, pa tud greva tam kmalu. Vsak ima rad nekaj časa za sebe, še posebej sedaj ko veliko časa preživimo v službi. Žal je tako.
Sicer je vsak "kulturen" obisk pri nama dobrodošel:)

LP:sloncek:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kako prenašate...?
26.4.2005 9:58:12   
Mina1
"***smo pa že večkrat nakazali z besedami, da nam je fajn, če nedelje preživimo sami,.......pa eni ne razumejo;......."

Oh, kako zelo razumem ta stavek!

pa-pa Mina1

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kako prenašate...?
26.4.2005 10:05:59   
kalimero
Žal je tako, da nekateri ne razumejo, če jim saaaaamo nakažeš. Povej direktno. A je boljša ena zamera, a je boljše, da celo življenje ne boste imeli miru, pa presodi sama.
Mi imamo tudi ponavadi polno hišo, ampak me to ne moti in nikoli gostov ne smatram za vsiljivce. Smo različni, tudi tebe razumem, da te moti.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kako prenašate...?
26.4.2005 10:16:57   
Anonimen
Čez kakšnih pet, deset minut, ko bodo obiski prišli, se odpravite na sprehod ali v trgovino. Pač povejte, da si želite iti malo na svež zrak ali da otrok mora malo spremeniti okolje, da je potem boljše volje.
Da ne bo nerodno, že takoj na vratih povejte, da ste se ravno mislili odpraviti, pa bost zdaj pač še malo počakali. Potem pa otroka malo v rit ščipajte, da se bo jokal in boste imeli opravičilo, da res na žalost morate iti, ker je otrok že sit čepenja doma...

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kako prenašate...?
26.4.2005 10:29:42   
Nogavička
Mlajši rod je navajen, da prej pokliče, starejšega (razne tete, strici, sosedi...) pa sva z možem tako dolgo štrapcirala, da so se naučili, da je vljudno, da se prej pokliče. Potem pa se že zmenimo ali imamo čas in voljo ali ne.

:rozica::rozica:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kako prenašate...?
26.4.2005 10:43:55   
Anonimen
K nam so pa skoz dopoldan hodili,tako da so nas velikrat iz pojstle vrgli.Zmerej sem pizdila sama pr seb,dokler nisem enkrat ornk ponorela-MI OB DEVETIH ŠE SPIMO,PA TUD POCRKLAMO SE RADI V POJSTLI.DEJTE NAMAAA MIR.:)-

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kako prenašate...?
26.4.2005 11:54:05   
mala Zala
Jaz bi enostavno povedala oz. dala vedet, da so zaželjeni, vendar ob bolj primernem času. Mi smo 4 tedne nazaj na nedeljo ob pol 12h dobili na obisk nenapovedane prijatelje iz sosednjega kraja z dvema majhnima otrokoma. In to na vrata stanovanja!!! Niti po domofonu niso pozvonili!!! Ampak jaz se ne morem sprenevedat. Seveda sem jih povabila naprej, a se nisem mogla vzdržat komentarja: "O, a ste na kosilo pršli? Vsaj poklicali bi lahko prej, da bi malo več naredila." Fantu je malo fris dol padel, punca se je pa začela opravičevat v stilu "Sej sem mu rekla, da pokličimo, pa je hotel presenetiti..." Presenečenje pa tako! Ves čas obiska sem bila bolj slabe volje, saj sem imela vse razstavljeno po stanovanju - od perila, likalne deske, igrač,... in niti veliko za postreč. In ko so odhajali sem jim a dala še enkrat jasno vedeti, da so dobrodošli, a vendar naj se le prej napovejo. Vsaj pet minut prej!

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kako prenašate...?
26.4.2005 12:46:29   
Iren@
Od obiskov pričakujemo, da se najavijo vsaj dva dni prej, ponavadi popoldne, ko so otroci budni, med tednom, to velja za tiste, ki stanujemo blizu.
Z ljubljanskimi se zmenimo čez vikend, ampak tako da čimmanj posedamo v hiši ampak gremo na sprehod ali na igrišče,
kar se družinskih obiskov (večinoma varstvo) tiče se vidimo le čez teden, po dogovoru in ne v smislu: mam dons ravn cajt pa pridm al pa rab.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kako prenašate...?
26.4.2005 13:01:10   
zoya_
Ja tile obiski so nekaj. Midva nimava težav s tem, ker vedno, ko koga povabiva z gesto: "Pa oglaste se kej", dodamo še: "Pa prej kakšen dan pokličte, da bova doma, ker sva bolj leteča." Pa se vsi po vrsti najavijo dan prej :bravo: Tko da ni presenečenj. Ker sva pa vse tako navadila, pa na zvonenje domofona sredi dneva sploh ne odgovarjava. Jaz vedno rečem, da za naju ni, ker se ni noben najavil, drugače nej pa pokliče. :) Ker smo v bloku, ne odpiramo neznanim niti nobenem prodajalcu ne nič, kdo se bo pa potem pregovarjal.... ;)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kako prenašate...?
26.4.2005 14:57:01   
pravljica
pri nas smo mi tisti, ki bol okoli hodimo :)-
tako nimamo problema z obiski, ker nas itak nikoli ni doma :)-

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?