živa
|
Hoj! Jaz sicer nisem nikoli ne vem kako norela, sem pa hotela vedno takoj vse razčistit, pa če je bil petek ali svetek, 3 zjutraj ali 3 popoldne, zaspan ali buden, pijan ali trezen ... skratka, pri meni je bilo treba VSE TAKOJ. Potem sem pri sedanjem partnerju prišla do tega, da se v situacijah, ki me zjezijo ali motijo (in ki jih je pri mojem lubiju res minimalno, to moram povedat), smejim, nič ne omenjam, se delam, kot da je vse ok ipd. Rezultat: navadno se sam od sebe opraviči, mi vse razloži, z veseljem pride domov, reče vsaj kako besedo, preden zaspi ipd. Skratka, funkcionirava super in nihče nima slabe vesti, če kdaj nenačrtovano zažura do poznih ur, ker ve, da mu partner privošči. Imava pa tudi midva doma enoletnika in še enega na poti, pa naju to ni spremenilo. Aja, še nasvet glede premagovanja jeze: poskusi se enkrat zadržati in uberi drugo taktiko. Če bo rezultat podoben mojemu, ti bo vsakič lažje, ker boš dobila tisto, kar želiš, torej opravičilo, pogovor, slabo vest ... karkoli že. Vso srečo! Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 10.4.2007 9:26:55 >
|