|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako prekuhati dude
1.6.2005 9:43:36   
Anonimen
V BC sem kupila dudike od Aventa. Ko sem prišla domov mi jih je takoj prestregla Saška. Seveda jih smo morali odpret da si jih od bližje ogleda. Na koncu smo navodila vrgli v koš:((. Sedaj nevem kako in koliko časa naj jih prekuham, da bo vse OK?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako prekuhati dude
1.6.2005 10:50:28   
Blink1
Vodo zavri....Daj dude noter za 5 minut. To je to.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako prekuhati dude
1.6.2005 11:53:21   
Maxica
Kolikor je pa meni znano, je pa treba dati dude v mrzlo vodo in nato vse skupaj zavreš, in pustiš vreti še enih 10 minut. Vsaj jaz sem tako delala. Vglavnem je bilo povsod opozorilo, da ne dati dude v vrelo vodo, ampak že v mrzlo in potem zavreti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako prekuhati dude
1.6.2005 11:57:45   
Grascakinja
V mrzlo vodo, da zavrein 5 minut. Povzetek iz navodil od Aventa. Veselo dudikanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako prekuhati dude
1.6.2005 11:57:55   
babylove
Ja no. Jaz mečem Aventove v vrelo vodo in jih pustim par minut, to delam vsak večer že 4 mesece, pa so dude še vedno ok. Mogoče pa imam srečo ;).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako prekuhati dude
1.6.2005 12:00:42   
Grascakinja
Ma glavn da je mal v vreli vodi. Al pa navlažiš in daš v mikrovalovko sterilizirat. Al pa v sterilizator. Nianse... :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?